fara ancore, mai sportiv asaadi777 scrie: ......cu sau fara ancore

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cita vrajeala domle...adi777 scrie: eu ma astept ca ei sa se bazeze pe Zalt-uri, asta e banuiala mea, super naluca, noi nu prea avem experinta cu ea, sigur o sa ne creeze probleme, dar avem si noi ceva antidot prin cutii
Mah , care l-ati contestat pe Tristian ca nu m-am prins !Tristian scrie:In calitate de mare maestru contestat si pescar uanabi depun comisiei o solicitare de clarificare:
Vorbim strict de jerkbaiting? Adica lasam in camera tot ce inseamna Swimbaiting, Pullbaiting, Bucktailbaiting, Softbaiting, Spinnerbaiting, Crankbaiting?
Dumitre daca n-ai inteles ceva poti sa pui intrebari.
fara spinnerbaituri, fara echipament de spinning, linguritze si alte ****adi777 scrie:
Pai daca ii in zona naluci mari .....nu mai bine puneti o limita in grame sau cm . la naluca si se pescuieste cu orice chestie , la o adica jerkuitu asta vine de la actiunea in pescuit nu ? Si la fel , sa lanseze fiecare de pe ce scula vrea , cu conditia sa nu atenteze la integritatea fizica a altor pescariSF scrie:fara spinnerbaituri, fara echipament de spinning, linguritze si alte ****adi777 scrie:
swimbait-uri permis, bucktail permis, pullbait permis, in special tot ce este in zona de naluci mari
ala cel mai bun jerk, nu e invitata toata lumea, e concurs privat, io am zis ori 4-6 ori 11-12 dec pe Sacalaiap5ih0 scrie:bah , am fost plecat o zi pe balta si v-ati dat drumu la gura de numa numa. mi-o luat o ora sa citesc cat a-ti scris voipana la urma n-am inteles decat ca e invitata toata lumea si ca e voie numa cu XXL si doar la cast, dar berile o sa le dea o singura echipa, ori shoco+coechipier, ori adi777+coechipier. pana la urma cand si unde se tine defilarea jerkurilor? ca vorbiti atata si nu vorbiti nimic
![]()
p.s eo vin cu jerku ala care lo postat pikeman![]()
![]()
si va dau la toti daca n-aveti rezultate
![]()
![]()
![]()
http://www.bissclips.tv/deinevideos/rau ... bbler.html
aoileu... nu-s curios sa aflu cum ai ajuns la concluzia ca ala´i cel mai bun...adi777 scrie:ala cel mai bun jerk, nu e invitata toata lumea, e concurs privat, io am zis ori 4-6 ori 11-12 dec pe Sacalaia