Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 19 Noi 2009, 12:00

adi777 scrie: ......cu sau fara ancore
fara ancore, mai sportiv asa :D
:lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Noi 2009, 12:18

adi777 scrie: eu ma astept ca ei sa se bazeze pe Zalt-uri, asta e banuiala mea, super naluca, noi nu prea avem experinta cu ea, sigur o sa ne creeze probleme, dar avem si noi ceva antidot prin cutii
cita vrajeala domle... :lol:

io sper sa nu puna botu manechinu...

iel merje la razbel cu sarsanaua plina de varietati daaar se asteapa la altii sa foloseasca doar zalturi... ( doar 2 modele din 5 de zalturi se califica la greutatea minima 80 gr recomanda anterior ... :lol: )

ce n-ai zis de la nceput ca vrei... asa... fair ... all jerkbaits&staf agains 2 models of the zalt ? :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2009, 13:48

Tristian scrie:In calitate de mare maestru contestat si pescar uanabi depun comisiei o solicitare de clarificare:

Vorbim strict de jerkbaiting? Adica lasam in camera tot ce inseamna Swimbaiting, Pullbaiting, Bucktailbaiting, Softbaiting, Spinnerbaiting, Crankbaiting?

Dumitre daca n-ai inteles ceva poti sa pui intrebari.
Mah , care l-ati contestat pe Tristian ca nu m-am prins !

Daca ai detalii din astea cu Dumitru ii normal sa-ti dea cite un bobirnac :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Noi 2009, 13:58

cre ca fatala greseala " sa ma sui cu curu´n sus in copac " am facuto chiar io cind m-am dat de gol ca dau la cheste´n bluji , citeodat cu top wather la trena si ca nici nu cunosc numele la naluci pt ca io le invat abia dupa ce prind citiva cu ele nu ca alti profeti ingusti la minte bolnavi de aspeger si ii mai respect si pe stationaristi...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2009, 14:03

adi777 scrie:
:twisted:
fara spinnerbaituri, fara echipament de spinning, linguritze si alte ****
swimbait-uri permis, bucktail permis, pullbait permis, in special tot ce este in zona de naluci mari[/quote]

Pai daca ii in zona naluci mari .....nu mai bine puneti o limita in grame sau cm . la naluca si se pescuieste cu orice chestie , la o adica jerkuitu asta vine de la actiunea in pescuit nu ? Si la fel , sa lanseze fiecare de pe ce scula vrea , cu conditia sa nu atenteze la integritatea fizica a altor pescari :)

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 19 Noi 2009, 14:42

SF scrie:
adi777 scrie:
:twisted:
fara spinnerbaituri, fara echipament de spinning, linguritze si alte ****
swimbait-uri permis, bucktail permis, pullbait permis, in special tot ce este in zona de naluci mari
Pai daca ii in zona naluci mari .....nu mai bine puneti o limita in grame sau cm . la naluca si se pescuieste cu orice chestie , la o adica jerkuitu asta vine de la actiunea in pescuit nu ? Si la fel , sa lanseze fiecare de pe ce scula vrea , cu conditia sa nu atenteze la integritatea fizica a altor pescari :)[/quote]
of course, SF vine de la science fiction ? sau de la super fisherman ?
TEAM ATOM

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 19 Noi 2009, 15:09

bah , am fost plecat o zi pe balta si v-ati dat drumu la gura de numa numa. mi-o luat o ora sa citesc cat a-ti scris voi :lol: pana la urma n-am inteles decat ca e invitata toata lumea si ca e voie numa cu XXL si doar la cast, dar berile o sa le dea o singura echipa, ori shoco+coechipier, ori adi777+coechipier. pana la urma cand si unde se tine defilarea jerkurilor? ca vorbiti atata si nu vorbiti nimic :lol:
p.s eo vin cu jerku ala care lo postat pikeman :lol: :lol: :lol: si va dau la toti daca n-aveti rezultate :lol: :lol: :lol:
http://www.bissclips.tv/deinevideos/rau ... bbler.html

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 19 Noi 2009, 15:22

p5ih0 scrie:bah , am fost plecat o zi pe balta si v-ati dat drumu la gura de numa numa. mi-o luat o ora sa citesc cat a-ti scris voi :lol: pana la urma n-am inteles decat ca e invitata toata lumea si ca e voie numa cu XXL si doar la cast, dar berile o sa le dea o singura echipa, ori shoco+coechipier, ori adi777+coechipier. pana la urma cand si unde se tine defilarea jerkurilor? ca vorbiti atata si nu vorbiti nimic :lol:
p.s eo vin cu jerku ala care lo postat pikeman :lol: :lol: :lol: si va dau la toti daca n-aveti rezultate :lol: :lol: :lol:
http://www.bissclips.tv/deinevideos/rau ... bbler.html
ala cel mai bun jerk, nu e invitata toata lumea, e concurs privat, io am zis ori 4-6 ori 11-12 dec pe Sacalaia
TEAM ATOM

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Noi 2009, 15:36

adi777 scrie:ala cel mai bun jerk, nu e invitata toata lumea, e concurs privat, io am zis ori 4-6 ori 11-12 dec pe Sacalaia
aoileu... nu-s curios sa aflu cum ai ajuns la concluzia ca ala´i cel mai bun... :lol:

in fine... daca´i lap dans privat io va urez succes si ma retrag... , de fapt cre ca ma retrag io si de pe forum ca si asa din moment ce m-am lasat de pescuit nici pe forum n´are rost sa mai bintui :lol:

hai pa !

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 19 Noi 2009, 15:42

inseamna ca stau acas :(

Scrie răspuns