[b]Adrian Ionascu a scris:[/b]
" o lege nu poate anula niste contracte"
Nu am facut" Dreptul" dar atata stiu ca o lege poate anula chiar si o alta lege, daramite un amarat de contract. Nimic si nimeni nu e mai presus decat LEGEA, nici chiar un contract AGVPS-Romsilva. De fapt nici nu trebuie sa-l anuleze numai sa spuna : " Apele publice fac parte din DOMENIUL PUBLIC al statului. Concesionarea lor este permisa numai in limita a maxim 5 ape/asociatie, conform prevederilor art.....( cum am propus in postarea anterioara din acest topic)
Deasemenea A.I. a mai scris:
"... gestionarii trebuie sa faca publica lista apelor..."
Desi ANPA nu este Gestionar, ai avut sursa de date si bunavointa si mi-ai trimis lista celor 44 de ape de munte fara contract la ora discutiei noastre. Stii ca a doua zi m-a sunat Dl. ing. Petre Gargarea de la RNP Romsilva Bucuresti sa ma certe ca ... degeaba le cer lor apele din judetul HD. ca el nu e Geograf sa cunoasca ce ape avem noi aici si ca trebuie sa cer Directiei Judetene. I-am spus ca prima data am cerut Directiei Judetene si nu mi s-a dat, dar nu vrea sa ma creada desi i-am spus ca am dovada scrisa (Delegatie semnata personal si stampilata de Directorul Directiei Silvice) ca am fost la el pentru a solicita delegare de gestiune.
Dar sa revin la problema topicului. Ce ne facem daca Gestionarul nu vrea sa respecte legea? Ne rugam de el sau se poate lua vreo masura conform LEGII !!!!
Proiect pentru noua lege a pescuitului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori