proiect de lege emis de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: proiect de lege emis de ANPA
Mă refer la art. 36
Cât privește punctele dumneavoastră de vedere, sunt pertinente. Sper să se țină cont de ele la întâlnirea comitetului consultativ. Eu o să le susțin!
Cât privește punctele dumneavoastră de vedere, sunt pertinente. Sper să se țină cont de ele la întâlnirea comitetului consultativ. Eu o să le susțin!
Si criticile/propunerile tale fata de aceasta ultima varianta de proiect de lege care sunt? Asa, ca idee.apsalba scrie:Mă refer la art. 36
Cele care sunt în concordanță cu legislatia românească și cu reglementările UE.
Concret, care ar fi acestea?apsalba scrie:Cele care sunt în concordanță cu legislatia românească și cu reglementările UE.
-
- veteran
Cum adica care ar fi acestea? Pai dvs nu stiti inca ?
In traducere , cooperativa are dreptul exclusiv de vanzare a permiselor de pescuit conform legii 69/2000000 ... iar ANPA nu-l baga-n seama
FRPS administreaza pescuitul sportiv, in toate formele lui de manifestare, fie ca va place voua sau nu
In traducere , cooperativa are dreptul exclusiv de vanzare a permiselor de pescuit conform legii 69/2000000 ... iar ANPA nu-l baga-n seama

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Cred ca nu-i greu de banuit de ce apsalba o da din nou pe dupa cires si evita sa raspunda concret la ceea ce am intrebat eu: proiectul de lege face o deosebire clara intre pescuitul recreativ si cel sportiv (competitional) si elimina orice prerogativa a federatiei cu privire la prima categorie. Drept pentru care il loc sa sara in sus de fericire (practic e prima recunoastere oficiala a pescuitul sportiv ca ramura sportiva in intelesul legii 69 si implicit a existentei federatiei) apsalba isi vede ruinate planurile de a pune mana pe principala sursa de venit: banii din permisele recreativilor. Poti sa ai un milion de recunoasteri nationale si internationale (nu ca ar fi cazul in situatia frps), de la minister nu pupi tu prea multi bani pe vremurile astea. Sunt sporturi olimpice care mor de foame. Altfel suna insa cand ai in fata posibilitatea colectarii catorva sute de roni de la zeci, poate chiar sute de mii de potentiali platitori. Ca doar nu s-a luptat atat pentru concursuri de 100 ron taxa de participarelazarini scrie:Concret, care ar fi acestea?apsalba scrie:Cele care sunt în concordanță cu legislatia românească și cu reglementările UE.

Lazarini,
Proiectul de lege are 83 de pagini. Observatiile sunt facute punctual pe fiecare capitol. De ce trebuie sa-ti dau tie sau altcuiva raportul? userul rcorbu a declarat ca observatiile facute de el apar in proiect. De ce nu va puneti mintea la contributie pentru ca sa iasa un proiect de lege coerent? Eu, orice as spune, voi fi criticat.

Proiectul de lege are 83 de pagini. Observatiile sunt facute punctual pe fiecare capitol. De ce trebuie sa-ti dau tie sau altcuiva raportul? userul rcorbu a declarat ca observatiile facute de el apar in proiect. De ce nu va puneti mintea la contributie pentru ca sa iasa un proiect de lege coerent? Eu, orice as spune, voi fi criticat.

PS Actele pe orizontala din Legislatia romaneasca sunt:
- legea apelor
- legea sportului
- legea ANAR
- Constitutia Romaniei
- OG 26/2000
Documente europene:
- Directiva Pesti
- Directiva cadru apa
- Directiva habitate
- Regulamentul 199/2008
- Regulamentul 1224/2009
- legea apelor
- legea sportului
- legea ANAR
- Constitutia Romaniei
- OG 26/2000
Documente europene:
- Directiva Pesti
- Directiva cadru apa
- Directiva habitate
- Regulamentul 199/2008
- Regulamentul 1224/2009
Ce am afirmat eu si ce ai raspuns tu... as usual...apsalba scrie:Lazarini,
Proiectul de lege are 83 de pagini. Observatiile sunt facute punctual pe fiecare capitol. De ce trebuie sa-ti dau tie sau altcuiva raportul? userul rcorbu a declarat ca observatiile facute de el apar in proiect. De ce nu va puneti mintea la contributie pentru ca sa iasa un proiect de lege coerent? Eu, orice as spune, voi fi criticat.![]()
![]()
![]()
Ai curajul sa afirmi aici, negru pe alb si pentru posteritate

-
- veteran
Cum sa faca asa ceva ?!lazarini scrie:Ai curajul sa afirmi aici, negru pe alb si pentru posteritate, ca ceea ce am scris eu mai devreme este o simpla aberatie, si ca interesul tau se rezuma strict la latura competitionala a pescuitului?
Mai bine isi taie mana cu care ar scrie "eroarea" asta , si se bate singur cu ea peste gura !

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.