Ce gluma buna ! Stii ce inseamna la bufonul cooperatist "pescuit sportiv" ?rcorbu scrie:Fane vrea pentru pescuit sportiv.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce gluma buna ! Stii ce inseamna la bufonul cooperatist "pescuit sportiv" ?rcorbu scrie:Fane vrea pentru pescuit sportiv.
infama cooperativa scrie:FRPS administreaza pescuitul sportiv, in toate formele lui de manifestare, fie ca va place voua sau nu
Eu personal nu am nici o problemă. Problema este în altă parte. Emitentul nu pricepe că pescuitul este de două feluri; comercial și sportiv. Sportul, la rândul lui, are trei forme de manifestare: agrement, recreere, competiție. Acum pescuitul sportiv se vrea redus doar la competiție. Interesele este evident ale cui sunt. Problema pe care pescarul sportiv trebuie să o cunoască este una simplă și prevăzută de lege. Practicarea pescuitului sportiv, indiferent sub ce formă, este un drept al lui și nu poate fi taxat. MMSC nu concesionează apele, ci, conform proiectului de lege, resursa acvatică vie. Este cu totul și cu totul altceva. Dar, procedând astfel, transformă o activitate necomercială în una comercială, încălcând prevederi care sunt definite chiar în prezentul proiect de lege. De asemenea, limitarea numărului de pescari pe anumite zone, nu este în regulă, întrucât pescuitul sportiv fiind un drept recunoscut de lege, nu poate fi îngrădit întrucât încalcă art. 65 din Constituție. Sunt multe discuții pe această temă și sunt convins că în cadrul CNCSP se vor clarifica.rcorbu scrie:Nu va grabiti in concluzii, chiar daca trece legea, nea FANE va avea multe probleme:
- in prezent multe concursuri se desfasoara pe balti private, unde ANPA nu are jurisdictie iar Federatia nu poate intervenii
- apele vor fi concesionate asociatiilor de pescari, iar daca concursurile se vor desfasura pe aceste ape, se vor face prin intelegere intre asociatia respectiva si organizatorul competitiei ( AGVPS, Federatie sau altii)
- reprezentantul la nivel national pentru pescuit sportiv in stabileste MTS nu ANPA, ca este Federatia, AGVPS, altii, MTS o va stabilii.
Daca burtosii aia de 150 kile care stau degeaba o zi intreaga cu 10 lansete in apa sunt sportivi...atunci a ajuns rau de tot sportul in romania.apsalba scrie: Eu personal nu am nici o problemă. Problema este în altă parte. Emitentul nu pricepe că pescuitul este de două feluri; comercial și sportiv. Sportul, la rândul lui, are trei forme de manifestare: agrement, recreere, competiție. Acum pescuitul sportiv se vrea redus doar la competiție. Interesele este evident ale cui sunt. Problema pe care pescarul sportiv trebuie să o cunoască este una simplă și prevăzută de lege. Practicarea pescuitului sportiv, indiferent sub ce formă, este un drept al lui și nu poate fi taxat. MMSC nu concesionează apele, ci, conform proiectului de lege, resursa acvatică vie. Este cu totul și cu totul altceva. Dar, procedând astfel, transformă o activitate necomercială în una comercială, încălcând prevederi care sunt definite chiar în prezentul proiect de lege. De asemenea, limitarea numărului de pescari pe anumite zone, nu este în regulă, întrucât pescuitul sportiv fiind un drept recunoscut de lege, nu poate fi îngrădit întrucât încalcă art. 65 din Constituție. Sunt multe discuții pe această temă și sunt convins că în cadrul CNCSP se vor clarifica.
Dupa mintea obosita a mitomanul cooperatist , esti "sportiv" care practica pescuitul recreativ , adica trebuie sa cotizezi la infama cooperativarcorbu scrie:si eu vreau sa stau cu batu intr-o mana, cu berea in alta si cu grataruu sfaraind..sunt sportiv sau recreational ?