prohibitie 2014
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: prohibitie 2014
Din dezbaterile purtate pe subiectul acesta trag 2 concluzii:
1. Inca eu nu am vazut ordinul publicat in MO, pt ca daca ar fi , ar trebui sa-l vadem pe siteul ANPA. De aceea vorbim degeaba.
2.Cred ca se face o confuzie intre prevederile "Sectiunea 1 - Zone si perioade de prohibitie" si "Sectiunea 2 - specii de pesti si perioade de prohibitie". Prima se refera la zonele in care se instituie prohibitia pe o anumita perioada iar cealalta se refera la specie si perioada de prohibitie aferenta speciei. Sa iau urmatorul exemplu pastravul. Evident ca se interzice pescuitul pastravului in Complexul Razim -Sinoe (daca acesta ar exista acolo) in perioada 1aprilie-30 mai , dar nu se interzice pescuitul acestuia pe munte in perioada 30 aprilie-30 mai. Cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun.
1. Inca eu nu am vazut ordinul publicat in MO, pt ca daca ar fi , ar trebui sa-l vadem pe siteul ANPA. De aceea vorbim degeaba.
2.Cred ca se face o confuzie intre prevederile "Sectiunea 1 - Zone si perioade de prohibitie" si "Sectiunea 2 - specii de pesti si perioade de prohibitie". Prima se refera la zonele in care se instituie prohibitia pe o anumita perioada iar cealalta se refera la specie si perioada de prohibitie aferenta speciei. Sa iau urmatorul exemplu pastravul. Evident ca se interzice pescuitul pastravului in Complexul Razim -Sinoe (daca acesta ar exista acolo) in perioada 1aprilie-30 mai , dar nu se interzice pescuitul acestuia pe munte in perioada 30 aprilie-30 mai. Cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun.
Ai dreptate,daca iei lucrurile logic.Din pacate textul e ,,cetos" ca mintea alora de l-au redactat.Decit sa scrie o fraza simpla, concisa ,o iau cu termeni semi-juridici,ca sa para intelectuali....le-a intrat in singe sa faca legile neclare si interpretabile....nu se stie niciodata cind cad ei sub incidenta lor si o portita de iesire nu strica(valabil pt legile noastre ,in general).Dar incoerenta lor cred ca izvoraste si dintr-o profunda incompetenta...parerea mea..
- George1985
- veteran
Veniti sa vedeti 100 de jepcari pe zi in fata orasului la Medgidia!
Vin jandarmii si nu au ce sa le faca, baza legala ioc!
Nu are nimeni ce sa le faca, asa si cu prohibitia... Doar zonele interzise pescuitului sunt ferite...oarecum.
Plase peste curent electric (in zone interzise)...vorba unui coleg "Primarul este primul pescar"
Vin jandarmii si nu au ce sa le faca, baza legala ioc!
Nu are nimeni ce sa le faca, asa si cu prohibitia... Doar zonele interzise pescuitului sunt ferite...oarecum.
Plase peste curent electric (in zone interzise)...vorba unui coleg "Primarul este primul pescar"

Salut,
Stau si ma intreb de ce trebuie sa mai achizitionam ustensile de pescuit, de ce sa mai asteptam noul sezon de pescuit, etc. atat timp cat totul (referitor la pescuit) se duce de rapa.
Timpul acesta frumos care indeamna pe unii la o plimbare prin oras pe altii ii indeamna la braconaj, chiar nu se poate face nimic?
Stau si eu si ma intreb si in acelasi timp i-mi imaginez toti jegosii in barci alergand pe Dunare, la braconat, ca de doar nu se duc "sefii", sefi care in opinia mea pot fi interlopi sau "organe" ale statului.
George, anul asta sigur o sa ne intalnim la o partida de pescuit la Cernavoda.
Hai, o zi buna tuturor.
Stau si ma intreb de ce trebuie sa mai achizitionam ustensile de pescuit, de ce sa mai asteptam noul sezon de pescuit, etc. atat timp cat totul (referitor la pescuit) se duce de rapa.
Timpul acesta frumos care indeamna pe unii la o plimbare prin oras pe altii ii indeamna la braconaj, chiar nu se poate face nimic?
Stau si eu si ma intreb si in acelasi timp i-mi imaginez toti jegosii in barci alergand pe Dunare, la braconat, ca de doar nu se duc "sefii", sefi care in opinia mea pot fi interlopi sau "organe" ale statului.
George, anul asta sigur o sa ne intalnim la o partida de pescuit la Cernavoda.
Hai, o zi buna tuturor.
Astia de la guvernare pur si simplu au uitat de prohibitie. De fapt ordinul este ultima lor grija. Prioritatile sunt tot felul de ordonante de guvern menite sa-i scape pe unii demnitari penalisti de la parnaie, sau sa dea in concesie pe nimica resurse care pana acuma au scapat neatinse, grija alegerilor europarlamentare etc. Halal clasa politica si guvernare.

-
- veteran
'zact
sigur cand ajungi politician in romania esti uns cu o alifie ceva ,un unguent care te transforma intrun mare nenorocit ,gata sa iti exploatezi poporul far dram de rusine
sigur cand ajungi politician in romania esti uns cu o alifie ceva ,un unguent care te transforma intrun mare nenorocit ,gata sa iti exploatezi poporul far dram de rusine
deosebirea intre politicieni si porumbei: cand sunt jos,iti mananca din palma
si cand se vad pe craca se caca pe noi
,scuze de off topic,nu m-am putut abtine, 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
70% i-au votat , iar acum nu mai recunoaste nimeni ca le-a dat votul.danone scrie:Astia de la guvernare pur si simplu au uitat de prohibitie. De fapt ordinul este ultima lor grija. Prioritatile sunt tot felul de ordonante de guvern menite sa-i scape pe unii demnitari penalisti de la parnaie, sau sa dea in concesie pe nimica resurse care pana acuma au scapat neatinse, grija alegerilor europarlamentare etc. Halal clasa politica si guvernare.![]()
din cei vreo 30% prezenti la votAPSHD scrie: 70% i-au votat , iar acum nu mai recunoaste nimeni ca le-a dat votul.

Vai cum de nu mi-am dat seama?! Anul asta este an dublu electoral, fara prohibitie , fara taxe de pescuit , liber la braconaj !!!!danone scrie:Astia de la guvernare pur si simplu au uitat de prohibitie. De fapt ordinul este ultima lor grija. Prioritatile sunt tot felul de ordonante de guvern menite sa-i scape pe unii demnitari penalisti de la parnaie, sau sa dea in concesie pe nimica resurse care pana acuma au scapat neatinse, grija alegerilor europarlamentare etc. Halal clasa politica si guvernare.![]()