Prohibitie 2013...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Prohibitie 2013...

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Apr 2013, 08:04

Am auzit ca se initiaza o lege in parlament,care zice ca, astia cu balastierele trebuie sa-si faca un fel de jurnal de activitate,unde noteaza fiecare cupa scoasa din albia majora a riului..

Periodic,vor fi obligati sa completze inapoi ,cantitatea de balast extrasa..

Pentru fiecare cupa de balst pusa la locul ei,vor primi bonuri de carburant cu pret redus ,subventionate de .U.E....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Apr 2013, 08:44

Ești în urmă. Există lege în acest sens și statul încasează bani grași din activitățile respective. Trebuie știut că aceste lucrări se fac numai de către firme specializate și autorizate în acest sens.
PS Gigi, mi se pare mie sau ți s-a acrit cerneala din stilou? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Poți să-i faci o vizită d.lui Hărșan. Poate îți arată ceva!
PPS Clubul Sportiv de Pescuit Arad este de sâmbătă membru cu drepturi depline al FRPS și pe cale de consecință are acces la documentele federației. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Apr 2013, 09:11

kzoli scrie:
lucky_51 scrie:
kzoli scrie:Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA,
Ne uimiti cand spuneti ca astfel de jurnale nu exista, AJVPS a emis in fiecare an liste cu apele pe care le detine impreuna cu jurnalul de capturi. Ca nu au fost controlate asta este altceva. Se prea poate ca unii sa traiasca intr-o alta lume si altii abia sa o descopere. :shock: :D
Sincer eu personal inca nu am vazut jurnal de capturi pentru pescari "recreativ/sportiv" emis de autoritatile Romane... nici in MO nu am vazut sa fie publicat, poate am omis ... daca ati posta o poza si eventual articolul sau legea pe baza caruia a aparut si este in vigoare, as fi tare bucuros :respekt: .
Romsilva dadea fise de capturi la un moment dat.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Apr 2013, 10:45

apsalba scrie:Ești în urmă. Există lege în acest sens și statul încasează bani grași din activitățile respective. Trebuie știut că aceste lucrări se fac numai de către firme specializate și autorizate în acest sens.
PS Gigi, mi se pare mie sau ți s-a acrit cerneala din stilou? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Poți să-i faci o vizită d.lui Hărșan. Poate îți arată ceva!
PPS Clubul Sportiv de Pescuit Arad este de sâmbătă membru cu drepturi depline al FRPS și pe cale de consecință are acces la documentele federației. :lol: :lol: :lol: :lol:

Cu siguranta banii respectivi vor ajuta ecosistemului piscalit de cupele excavatoarelor..De aici mi se trage acreala...

In rest ,nu pot decit sa te felicit...o sa vedem ce pui in loc...aici da-mi voie sa-mi exprim scepticismul..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Apr 2013, 11:09

PPS Clubul Sportiv de Pescuit Arad este de sâmbătă membru cu drepturi depline al FRPS și pe cale de consecință are acces la documentele federației. :lol: :lol:
Super tare realizare ....dupa 2 ani au "aderat la FRPS 2 cluburi... :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Eu nu prea inteleg atunci cum ti-ai creat bugetul de venituri pe 1013 cind ai calculat ca vor fi 3 cluburi x cite judete are tara asta = :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Adica PIELE URSULUI din PADURE .....

Si poate le zici colegilor de pe forum si cum vei organiza in 2013 la sugestia vicelui Tarus ,OPENU-uri INTERNATIONALE cu taxa de participate de 3000 euro/ echipa. :shock: :shock: :shock: :shock:
Hai ca-mi scot fotoliul sa ma asez confortabil ca sa urmaresc cu sufletul la gura derularea unor asemene copmpetitii... :wallbash: :wallbash:

PS. Bani de hirtie igienica pt. buda paznicului de la ferma de rame ai facut rost??????
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Apr 2013, 11:14

Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia. Nu trebuie să arăți asta la toată lumea. Este suficient că o știu cei care te-au cunoscut.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Apr 2013, 11:56

Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia.
Daca eu oi fi cinele in povestea asta inseamna ca tu esti prostul???? :wallbash: :wallbash: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns