Prohibitie 2013...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Prohibitie 2013...
Tu câți pești ai introdus într-o apă publică? Doar ai halit.
PS Pe tine nu te va întreba nimeni nimic, niciodată! Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!
PS Pe tine nu te va întreba nimeni nimic, niciodată! Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!
-
- utilizator constant
Faneeeeeee tu de cand ai vindut prin chioscuri mii de permise ai facut vreo populareapsalba scrie:Tu câți pești ai introdus într-o apă publică? Doar ai halit.

ONOARE SI CURAJ

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
Asa de multe ati discutat ca ai si uitat cu cine stai de vorbaapsalba scrie:Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!

E MAHOR (Magyar Horgász), nu ce ai scris tu acolo.
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Tu câți pești ai introdus într-o apă publică? Doar ai halit.
Ai 'halit' domnia ta....
Pentru mine un meniu de salau se serveste cu sos de maioneza,ciuperci,vin alb,si ambient pe masura...
Si daca eu nu am nici un drept pentru ca n-am introdus peste intr-o apa publica,tu nici atita nu ai,avind in vedere balastierele tale..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Cum ai vorbit cu MOHOS in limba gimnastica ???Prin semne?Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!

Ca-n ungureste nu prea cred , iar alte limbi straine nu s-ar parea ca stii....
Bani de traducator kanci

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA, fiecare fura si braconeaza in liniste nefiind deranjat de AUTORITATI
... de ani de zile nu am vazut sau auzit de control pe ape publice, cel putin pe zona noastra dar si colegii din alte judete spun acelasi lucru... cei de la asociatie de unul singur nu pot, chiar daca ar vrea, ca nu au voie conform legii, decat in echipaje mixte
... iar reprezentant ANPA este doar 1 om pe 3-4 judete ...

Ne uimiti cand spuneti ca astfel de jurnale nu exista, AJVPS a emis in fiecare an liste cu apele pe care le detine impreuna cu jurnalul de capturi. Ca nu au fost controlate asta este altceva. Se prea poate ca unii sa traiasca intr-o alta lume si altii abia sa o descopere.kzoli scrie:Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA,

Măi, să fie. S-a pus stăpână și pe ape, fără ca apele române să știe?lucky_51 scrie:Ne uimiti cand spuneti ca astfel de jurnale nu exista, AJVPS a emis in fiecare an liste cu apele pe care le detine impreuna cu jurnalul de capturi. Ca nu au fost controlate asta este altceva. Se prea poate ca unii sa traiasca intr-o alta lume si altii abia sa o descopere.kzoli scrie:Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA,![]()
PS De ieri, 2 aprilie 2013, pescuitul sportiv din România are un for legal constituit și recunoscut de statul român ca singurul care îl poate reprezenta.

apsalba scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
Măi, să fie. S-a pus stăpână și pe ape, fără ca apele române să știe?lucky_51 scrie:Ne uimiti cand spuneti ca astfel de jurnale nu exista, AJVPS a emis in fiecare an liste cu apele pe care le detine impreuna cu jurnalul de capturi. Ca nu au fost controlate asta este altceva. Se prea poate ca unii sa traiasca intr-o alta lume si altii abia sa o descopere.kzoli scrie:Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA,![]()
PS De ieri, 2 aprilie 2013, pescuitul sportiv din România are un for legal constituit și recunoscut de statul român ca singurul care îl poate reprezenta.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesajul meu a fost modificat si pe deasupra si citit superficial. Intelesul e altul dar numai pentru cunoscatori.

Sincer eu personal inca nu am vazut jurnal de capturi pentru pescari "recreativ/sportiv" emis de autoritatile Romane... nici in MO nu am vazut sa fie publicat, poate am omis ... daca ati posta o poza si eventual articolul sau legea pe baza caruia a aparut si este in vigoare, as fi tare bucuroslucky_51 scrie:Ne uimiti cand spuneti ca astfel de jurnale nu exista, AJVPS a emis in fiecare an liste cu apele pe care le detine impreuna cu jurnalul de capturi. Ca nu au fost controlate asta este altceva. Se prea poate ca unii sa traiasca intr-o alta lume si altii abia sa o descopere.kzoli scrie:Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA,![]()