Prohibitie 2013...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Prohibitie 2013...

Mesaj de apsalba » 02 Apr 2013, 08:15

Tu câți pești ai introdus într-o apă publică? Doar ai halit.
PS Pe tine nu te va întreba nimeni nimic, niciodată! Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 02 Apr 2013, 09:03

apsalba scrie:Tu câți pești ai introdus într-o apă publică? Doar ai halit.
PS Pe tine nu te va întreba nimeni nimic, niciodată! Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!
Faneeeeeee tu de cand ai vindut prin chioscuri mii de permise ai facut vreo populare :?: :lol1: Cate controale ai facut :?: :lol1: Cate panouri ai montat :?: :lol1: Cate zone ai igienizat :?: :lol1: cate documente justificative cu situatia membrilor si a permiselor eliberate ai transmis trimestrial la ANPA :?: :lol1:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 02 Apr 2013, 09:20

apsalba scrie:Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!
Asa de multe ati discutat ca ai si uitat cu cine stai de vorba :mrgreen:
E MAHOR (Magyar Horgász), nu ce ai scris tu acolo.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Apr 2013, 13:40

apsalba scrie:Tu câți pești ai introdus într-o apă publică? Doar ai halit.

Ai 'halit' domnia ta....

Pentru mine un meniu de salau se serveste cu sos de maioneza,ciuperci,vin alb,si ambient pe masura...

Si daca eu nu am nici un drept pentru ca n-am introdus peste intr-o apa publica,tu nici atita nu ai,avind in vedere balastierele tale..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Apr 2013, 13:52

Și să știi că nu numai că știu ce este în Ungaria, ci chiar am discutat cu președintele MOHOS oareșice chestii pe temă!
Cum ai vorbit cu MOHOS in limba gimnastica ???Prin semne? :wallbash:
Ca-n ungureste nu prea cred , iar alte limbi straine nu s-ar parea ca stii....
Bani de traducator kanci :lol: ...din pacate nu sunt bani nici de hirtie igienica pt. buda paznicului de la ferma de rame... :lol1: :lol1: :lol1:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Apr 2013, 22:40

Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA, fiecare fura si braconeaza in liniste nefiind deranjat de AUTORITATI :censored: ... de ani de zile nu am vazut sau auzit de control pe ape publice, cel putin pe zona noastra dar si colegii din alte judete spun acelasi lucru... cei de la asociatie de unul singur nu pot, chiar daca ar vrea, ca nu au voie conform legii, decat in echipaje mixte :wallbash: ... iar reprezentant ANPA este doar 1 om pe 3-4 judete ...

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 03 Apr 2013, 07:20

kzoli scrie:Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA,
Ne uimiti cand spuneti ca astfel de jurnale nu exista, AJVPS a emis in fiecare an liste cu apele pe care le detine impreuna cu jurnalul de capturi. Ca nu au fost controlate asta este altceva. Se prea poate ca unii sa traiasca intr-o alta lume si altii abia sa o descopere. :shock: :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Apr 2013, 07:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lucky_51 scrie:
kzoli scrie:Cu tot respectul pana una alta, jurnalul de capturi nu ar fi o prostie, dar mai avem mult pana acolo ... ca sa folosesti la ceva acele jurnale trebuie sa ai PAZA, care sa te verifice de 2-3 ori pe zi ... la noi PAZA apelor publice NU EXISTA,
Ne uimiti cand spuneti ca astfel de jurnale nu exista, AJVPS a emis in fiecare an liste cu apele pe care le detine impreuna cu jurnalul de capturi. Ca nu au fost controlate asta este altceva. Se prea poate ca unii sa traiasca intr-o alta lume si altii abia sa o descopere. :shock: :D
Măi, să fie. S-a pus stăpână și pe ape, fără ca apele române să știe?
PS De ieri, 2 aprilie 2013, pescuitul sportiv din România are un for legal constituit și recunoscut de statul român ca singurul care îl poate reprezenta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 03 Apr 2013, 07:40

apsalba scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lucky_51 scrie:
Măi, să fie. S-a pus stăpână și pe ape, fără ca apele române să știe?
PS De ieri, 2 aprilie 2013, pescuitul sportiv din România are un for legal constituit și recunoscut de statul român ca singurul care îl poate reprezenta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesajul meu a fost modificat si pe deasupra si citit superficial. Intelesul e altul dar numai pentru cunoscatori. :D :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 03 Apr 2013, 07:41

lucky_51 scrie:
Sincer eu personal inca nu am vazut jurnal de capturi pentru pescari "recreativ/sportiv" emis de autoritatile Romane... nici in MO nu am vazut sa fie publicat, poate am omis ... daca ati posta o poza si eventual articolul sau legea pe baza caruia a aparut si este in vigoare, as fi tare bucuros :respekt: .

Scrie răspuns