prohibitie 2006

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 07 Apr 2006, 15:00

Ady,
Iti spun eu ce se va intampla. Paznicul se va teme sa se ia de cei cu plase si carbid ptr ca 1. sunt numerosi, violenti, cu sange-n alcool 10 gr la mie si au cutite 2. sunt din satul lui asa ca daca-i supara va avea parte de smoala pe garduri si benzina pe usa..... Asa ca, saracutzul, cum trebuie si el sa isi faca noma la amenzi tot pe tine te va lua din scurt si se va mira cu 200 de decibeli ca nu ai permis vizat (ce crima! se surpa lumea, cade pucioasa din cer, vine potopul...). Sfatul meu e sa iti iei un caine lup cu tine care sa awculte de comanda 'hotzul' (ii spui panicului cu un aer sagalnic 'hotzuleeeee") fie o combinatie de spray paralizant si vitrion. Daca nu vine paznicul le poti experimenta pe 'colegii' tai cu plasele si carbidul.

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 07 Apr 2006, 15:55

De obicei vin cu plasele (nu pe mono ca cica le rupe ci pe sfoara) iar raul nu are paznic doar cei de la asociatie... care chiar nu exista!!! Atunci pt ce sa platesc permis? Daca "s-ar misca ceva" (populari, controale) primul as fi care si-ar viza permisul dar asa... Iar astia de la asociatie care fac controale "au mintea odihnita rau de tot" la fel ca si taranii care insira prajini la greu si mai au si tupeu (in mijlocul zilei vine cu halaul). Era sa uit "eu sunt in afara legii ca nu mi-am platit permisul pe anul in curs" :twisted:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 07 Apr 2006, 15:58

De curiozitate, despre ce rau e vorba? E cumva Argesul langa Bucuresti sau Sabarul, Ciorogarla? Aia chiar ca nu vin deloc in control.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

cum cleanul depune icre acuma depinde de tine dacal tii ....

Mesaj de essos74 » 22 Apr 2006, 12:31

woblerman scrie:problema mea este: ce fac in conditiile in care ape colinare - in care salmonidele sunt doar legenda - sunt declarate ape de munte si vreau sa pescuiesc la naluci la clean (ca alt rapitor nu prea...)

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 23 Apr 2006, 09:18

essos74, un lucru sa fie clar: ma straduiesc sa respect atat legile scrise cat si cele nescrise.
in fond, e o chestiune de bun simt nu?
poate ca asta ar fi un raspuns...
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

Scrie răspuns