Prohibitia 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 05 Dec 2010, 21:26

"Se spune ca atunci cand a facut lumea Dumnezeu a rasturnat sacul cu
minuni in locul unde este acum Romania.
Uimit si putin socat de bunavointa excesiva a Stapanului sau un inger il
intreaba:
- Ce faci Preasfintite, le dai prea multe!
La care Dumnezeu ii raspunde:
- Stai sa vezi ce conducatori le dau!"

Asta e rezultatul !

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 05 Dec 2010, 22:18

Marele secret in tara asta a noastra e "justitia" , in momentul in care ea va functiona o sa curga lapte si miere dar pina atunci .............
fir intins !

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 06 Dec 2010, 08:28

iovys scrie:@semlecangheorghe
Foarte corect! Am mai vazut un video din ungaria(acum nu il mai gasesc) unde erau prinsi doi care pescuiau in afara legii. Au fost obligati sa elibereze pestii pe care ii aveau in juvelnic(chiar daca aveau cred ca doua stiuci faine, moarte), au zis" nu conteaza, elibereaza-le" , pe urma au adunat tot ce inseamna echipament de la cei doi(lansete, genti, scaune, etc..., au turnat motorina, si au dat foc!!!!!
Cu siguranta, cand vom vedea asemenea atitudini ale autoritatilor si la noi, altfel va fi!
Chiar doriti o asemenea atitudine de hun si la viitoarele organe de control de la noi? :evil:

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 06 Dec 2010, 10:13

@lucky_51, romanii care pot fi civilizati cu vorba buna sunt putini, foarte putini. Noi suntem neamul care poate fi civilizat doar cu biciul, deci nea Gigi are dreptate cu pedepsele severe la adresa celor care incalca legea.
@mino: Lege e, n-are cine o aplica. Si de vina nu sunt cei mari si putini, de vina sunt cei mici si multi, adica majoritatea covarsitoare. Daca ar avea majoritatea asta covarsitoare vreun interes pentru a scoate tara din c**at mai intai s-ar uita cum pot ei sa se schimbe in asa fel incat celor putini si mari sa le fie rusine de ceea ce fac. Cu alte cuvinte ne meritam soarta pe care-o avem.
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 06 Dec 2010, 10:27

iovys scrie:@semlecangheorghe
Foarte corect! Am mai vazut un video din ungaria(acum nu il mai gasesc) unde erau prinsi doi care pescuiau in afara legii. Au fost obligati sa elibereze pestii pe care ii aveau in juvelnic(chiar daca aveau cred ca doua stiuci faine, moarte), au zis" nu conteaza, elibereaza-le" , pe urma au adunat tot ce inseamna echipament de la cei doi(lansete, genti, scaune, etc..., au turnat motorina, si au dat foc!!!!!
Cu siguranta, cand vom vedea asemenea atitudini ale autoritatilor si la noi, altfel va fi!
nu asa.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Dec 2010, 10:32

Pana la urma prohibitia la stiuca incepe .... si tine..... ?
Articolul prezentat este doar un proiect sau a fost deja aprobat ?

Multumesc

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 06 Dec 2010, 10:42

kzoli scrie:Pana la urma prohibitia la stiuca incepe .... si tine..... ?

Multumesc
E un proiect . Din cate stiu in anii anteriori prin februarie s-a publicat in monitorul oficial
www.pentrupescuit.ro

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Dec 2010, 10:45

Ilarion scrie:
kzoli scrie:Pana la urma prohibitia la stiuca incepe .... si tine..... ?

Multumesc
E un proiect . Din cate stiu in anii anteriori prin februarie s-a publicat in monitorul oficial
Multumesc
Am dat o cautare dar nu am gasit nimic concret, de aceea am intrebat, in rest stiuci sa fie, ca degeaba prohibitie si legi ca"nimeni " nu respecta :cry: ...

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 06 Dec 2010, 11:14

@lucky_51
Da, vreau o asemenea atitudine! Altfel nu faci nimic! Si atitudinea nu este de huni, neaparat, sunt si multe alte tari unde se aplica legile, si se iau masuri impotriva celor care le incalca

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 06 Dec 2010, 11:49

[quote="adyopo"]@lucky_51, Noi suntem neamul care poate fi civilizat doar cu biciul, deci nea Gigi are dreptate cu pedepsele severe la adresa celor care incalca legea.

Pentru un grup minoritar ce ar putea fi pus cu botul pe labe foarte usor daca sar pregati din banii pe care-i dam pe permise organe de control specializate in ocrotirea naturii si nu numai in investitii de genul gropanelor cu pesti noi generalizam si bagam in aceiasi oala pe toata lumea ca si cum majoritatea ar fi devina. Ai dreptate nea Gigi, pedepsele trebuie aplicate celor in cauza dar mai ramane de pregatit cei care sale aplice.

Scrie răspuns