Prohibitia 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 05 Dec 2010, 14:35

Nasoala treba cu ordinul asta dar pe de-o parte exista si o parte buna in toate astea; multi dintre braconieri(greblasi/hatari) nu vor mai avea nici o acoperire si poate se vor gandi mai bine daca merita riscul...nu de alta dar am vazut prea multe faze in care se taie firul si replica"dau la stiuca domle"(cu fir de minim 0.50).E clar ca sunt multi care stiu exact cand vin controalele si sunt mana in mana cu acestia dar acelora oricum nu le pasa ca sunt vazuti de spinneri asa ca eu chiar ma astept la o diminuare a numarului de braconieri si atunci ar merita sacrificiul.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Dec 2010, 15:02

cu scuzele de rigoare, dar cine gandeste asa este cat se poate de naiv.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2010, 15:07

Recent in Ungaria,doi romani au fost prinsi cu peste sub dimensiune,sau peste limita ,nu stiu exact.Cica i-au dus in catuse la Politie..si au incasat o amenda de ia usturat pielea...Cind se v-a aplica aceasta masura si la noi(de catre autoritatile competente),nu v-a mai fi necesar sa se ia asemenea masuri cu prohibitia....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 05 Dec 2010, 15:14

@semlecangheorghe
Foarte corect! Am mai vazut un video din ungaria(acum nu il mai gasesc) unde erau prinsi doi care pescuiau in afara legii. Au fost obligati sa elibereze pestii pe care ii aveau in juvelnic(chiar daca aveau cred ca doua stiuci faine, moarte), au zis" nu conteaza, elibereaza-le" , pe urma au adunat tot ce inseamna echipament de la cei doi(lansete, genti, scaune, etc..., au turnat motorina, si au dat foc!!!!!
Cu siguranta, cand vom vedea asemenea atitudini ale autoritatilor si la noi, altfel va fi!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Dec 2010, 15:14

Braconajul va fi starpit doar in momentul in care se vor da exemple in toata tara cu indivizi ajunsi dupa gratii pentru asa ceva.Pana atunci nu putem decat sa visam...De fapt nici nu stiu daca visam sau daca nu cumva suntem intr-o coma profunda.Ce ne mai tine in "viata'?Probabil doar pasiunea prea mare pentru fenomen.Asta o spun eu,unu care a fost in moarte clinica vreo 8 luni, scarbit de ce se intampla pe apa in zona mea.Mai nasol acum e ca incepe sa nu-mi mai pese de toate magariile astea si zau, cred ca nu-i bine deloc. :evil:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 05 Dec 2010, 15:15

...a , era sa uit de amenda, a fost una usturatoare, bineinteles dupa ce au fost purtati putin in catuse :D

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 05 Dec 2010, 15:16

E drept ca e o atitudine oarecum naiva dar e bine sa speram :)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Dec 2010, 16:10

Elementul cheie care lipseste de la noi este reactia autoritatilor.Asta ar fi suficient.O sa vedem ce v-a fi anul care vine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 05 Dec 2010, 17:12

Eu o sa mai sun la 112 si la anpa ori de cate ori vad un act de braconaj, altfel singur nu pot sa-i presez..., am incercat sa adun niste persoane care le pasa, dar din pacate cam toti sunt scarbiti...

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 05 Dec 2010, 21:06

pot sa faca cate legi vor...asta e numai teorie...eu nu am vazut de ani de zile nici un control :( :!: ......dar permisul tot o sa-l vizez fara indoiala...nu se stie niciodata...iar echipamentul e destul de scump

Scrie răspuns