Prohibitia 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- CataZander
- utilizator constant
Nasoala treba cu ordinul asta dar pe de-o parte exista si o parte buna in toate astea; multi dintre braconieri(greblasi/hatari) nu vor mai avea nici o acoperire si poate se vor gandi mai bine daca merita riscul...nu de alta dar am vazut prea multe faze in care se taie firul si replica"dau la stiuca domle"(cu fir de minim 0.50).E clar ca sunt multi care stiu exact cand vin controalele si sunt mana in mana cu acestia dar acelora oricum nu le pasa ca sunt vazuti de spinneri asa ca eu chiar ma astept la o diminuare a numarului de braconieri si atunci ar merita sacrificiul.
- semlecangheorghe
- veteran
Recent in Ungaria,doi romani au fost prinsi cu peste sub dimensiune,sau peste limita ,nu stiu exact.Cica i-au dus in catuse la Politie..si au incasat o amenda de ia usturat pielea...Cind se v-a aplica aceasta masura si la noi(de catre autoritatile competente),nu v-a mai fi necesar sa se ia asemenea masuri cu prohibitia....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
@semlecangheorghe
Foarte corect! Am mai vazut un video din ungaria(acum nu il mai gasesc) unde erau prinsi doi care pescuiau in afara legii. Au fost obligati sa elibereze pestii pe care ii aveau in juvelnic(chiar daca aveau cred ca doua stiuci faine, moarte), au zis" nu conteaza, elibereaza-le" , pe urma au adunat tot ce inseamna echipament de la cei doi(lansete, genti, scaune, etc..., au turnat motorina, si au dat foc!!!!!
Cu siguranta, cand vom vedea asemenea atitudini ale autoritatilor si la noi, altfel va fi!
Foarte corect! Am mai vazut un video din ungaria(acum nu il mai gasesc) unde erau prinsi doi care pescuiau in afara legii. Au fost obligati sa elibereze pestii pe care ii aveau in juvelnic(chiar daca aveau cred ca doua stiuci faine, moarte), au zis" nu conteaza, elibereaza-le" , pe urma au adunat tot ce inseamna echipament de la cei doi(lansete, genti, scaune, etc..., au turnat motorina, si au dat foc!!!!!
Cu siguranta, cand vom vedea asemenea atitudini ale autoritatilor si la noi, altfel va fi!
Braconajul va fi starpit doar in momentul in care se vor da exemple in toata tara cu indivizi ajunsi dupa gratii pentru asa ceva.Pana atunci nu putem decat sa visam...De fapt nici nu stiu daca visam sau daca nu cumva suntem intr-o coma profunda.Ce ne mai tine in "viata'?Probabil doar pasiunea prea mare pentru fenomen.Asta o spun eu,unu care a fost in moarte clinica vreo 8 luni, scarbit de ce se intampla pe apa in zona mea.Mai nasol acum e ca incepe sa nu-mi mai pese de toate magariile astea si zau, cred ca nu-i bine deloc. 

- CataZander
- utilizator constant
- semlecangheorghe
- veteran