miky,miky scrie: inteleg ca tu ti-ai pus intrebarea asta si ai gasit si raspunsul ... eu as fi foarte curios sa-mi spui si mie la ce concluzie ai ajuns !
si as mai avea niste curiozitati:
cand vorbesti de frumusetile noastre naturale ,... sa inteleg ca tu personal, ai fost si vazut si frumusetile lor naturale, si ai ajuns la concluzia ca... "nu se compara" ?
nicaieri nu am afirmat acest lucru
stii tu ca turistul strain cade pe spate in fata frumusetilor noastre naturale, spre deosebire de frumusetile "lor", care il lasa rece ... de unde ? de la ei, ti-au spus-o direct, sau din auzite ?
poate de aia si avem asa de multi turisti pe aici, pe la noi !![]()
"se minuneaza de libertatea noastra de a merge oricand, oriunde in natura "... si de a putea face orice,... as completa, eu daca-mi permiti !
Hmm !!! ...eu as zice mai degraba, nu ca "se minuneaza",... ci ca "se crucesc" !
iti inteleg animozitatea si adversitatea fata de opinia mea (da, sunt un adversar al concesionarii apelor), dar daca ai ales sa fi malitios in aceasta interpelare, cu scuzele de rigoare ,aleg sa nu iti raspund.
daca aveai aceste curiozitati cu adevarat, ma puteai interpela pe messenger (sunt si esti in lista mea)sa stam de vorba pe tema asta la fel cum vorbeam alta data,dar asa.............