Prohibitia 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Dec 2010, 13:47

miky scrie: inteleg ca tu ti-ai pus intrebarea asta si ai gasit si raspunsul ... eu as fi foarte curios sa-mi spui si mie la ce concluzie ai ajuns !
si as mai avea niste curiozitati:
cand vorbesti de frumusetile noastre naturale ,... sa inteleg ca tu personal, ai fost si vazut si frumusetile lor naturale, si ai ajuns la concluzia ca... "nu se compara" ?

nicaieri nu am afirmat acest lucru

stii tu ca turistul strain cade pe spate in fata frumusetilor noastre naturale, spre deosebire de frumusetile "lor", care il lasa rece ... de unde ? de la ei, ti-au spus-o direct, sau din auzite ?
poate de aia si avem asa de multi turisti pe aici, pe la noi ! :twisted:

"se minuneaza de libertatea noastra de a merge oricand, oriunde in natura "... si de a putea face orice,... as completa, eu daca-mi permiti !

Hmm !!! ...eu as zice mai degraba, nu ca "se minuneaza",... ci ca "se crucesc" ! :lol:
miky,
iti inteleg animozitatea si adversitatea fata de opinia mea (da, sunt un adversar al concesionarii apelor), dar daca ai ales sa fi malitios in aceasta interpelare, cu scuzele de rigoare ,aleg sa nu iti raspund.
daca aveai aceste curiozitati cu adevarat, ma puteai interpela pe messenger (sunt si esti in lista mea)sa stam de vorba pe tema asta la fel cum vorbeam alta data,dar asa.............

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Dec 2010, 13:52

apoi si daca is concesionate apele, tot pe mana unor "porci" ajung

io le-as concesiona la cluburi...puternice de maxim 30-50 de pers care sa se ocupe de gestiunea a maxim 2-3 ape , sau o apa mare + afluenti, si aici ma gandesc la un rau mai maricel (raul negru, neajlov, latorita) nu chiar la Olt sau ceva de genul

oricum pe un rau foarte mare si lung degeaba asociatia din amonte isi face treaba daca in aval aia se pipi pe zona

atata timp cat suntem spagari, asa mergem inainte

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Dec 2010, 14:23

Concesionare?Mhh,nu m-ar mira ca in scurt timp administratorii acelei portiuni de apa sa inceapa sa faca bani cu ajutorul braconierilor.Ce club la ora actuala-si permite sa gestioneze ceva?Eu cred ca in momentul in care in structura jandarmeriei va lua fiinta o ramura dedicata eradicarii braconajului de orice fel,pescuit-vanatoare atunci probabil se va intampla ceva bun.Poate la momentul asta par haios,dar romanul nu va fi educat veci pururi decat cu parul.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 11 Dec 2010, 14:40

adiwolf scrie: miky,
iti inteleg animozitatea si adversitatea fata de opinia mea (da, sunt un adversar al concesionarii apelor), dar daca ai ales sa fi malitios in aceasta interpelare, cu scuzele de rigoare ,aleg sa nu iti raspund...
1. din pacate, fara a vrea sa fiu malitios ma vad nevoit sa te contrazic:
Nu le intelegi ! ma refer la animozitate si adversitate... pentru ca acestea nu exista ! Vad insa ca asta nu te impiedica sa-mi interpretezi vorbele cum iti convine tie ! (era sa zic ... " ca si cu fariseii" .... da nu zic ! :D )
una e sa avem pareri diferite si alta e sa percepi acest lucru ca pe o animozitate si adversitate fata de parerea ta !
Din pacate vorbesti sub imperiul impresiilor !

2. Si eu sunt adversar al concesionarii apelor !

3. Nu era nimic malitios in "interpelarea mea". ai facut o afirmatie comparativa, referitor la frumusetile noastre si ale altora si la reactiile turistilor straini vizavi de ale noastre ! Nu mi se pare nimic malitios sa fiu curios daca iti bazezi aceasta afirmatie pe experienta personala sau pe impresiile pe care ti le-ai facut din alte surse ... asta in contextul in care, tot din experienta pesonala, legata de subiectul asta, am o parere diferita, si voiam sa vad daca cumva percep eu gresit realitatea !
Si nu i-as fi dat importanta daca prin aceasta afirmatie nu iti motivai atitudinea ta fata de concesionarea apelor (care per ansamblu coincide cu a mea, doar ca intelegem lucrurile diferit) si a starii actuale a acestora...
Dar no... daca asa ai vrut tu sa o iei...
o sa am grija sa nu mai zic nimica de acum incolo,...si asa discutiile astea nu duc nicaieri, doar ne ajuta sa ... nu mai zic, sa nu devin malitios cu mai multa lume ! :(
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Dec 2010, 16:10

Poate la momentul asta par haios,dar romanul nu va fi educat veci pururi decat cu parul.
:lol: ai impresia ca alte natii au fost educate cu panselute ? de asta e necesar ca o structura a statului (jandarmeria) sa se ocupe de eradicarea braconajului.
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Dec 2010, 17:43

taicanoe scrie:
Poate la momentul asta par haios,dar romanul nu va fi educat veci pururi decat cu parul.
:lol: ai impresia ca alte natii au fost educate cu panselute ? de asta e necesar ca o structura a statului (jandarmeria) sa se ocupe de eradicarea braconajului.
da , da, si politia de eradicarea "spagii" din jandarmerie, si DGA a celei din politie, si banii "eradica" spaga din DGA :lol: :lol: :lol:

:roll:

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 14 Dec 2010, 14:16

jandarmeria nu actioneaza doar daca e sesizat (pe de alta parte si ei sunt oameni, au salatii taiate - mai spun? ) 8) din 500 pescari exista poate 1 care nu da la tripla, nu retine peste 5 kile de pesti, nu retine pesti subdimensionali etc etc , si aia 1 poate sta acasa la frigul asta ... deci cine sesizeaza ? :lol:
in momentul asta practic e liber la orice fel de braconaj pt ca daca ganditi si voi o leaca in toata tara sarcina de a avea grija de ape a fost dat a celor vro 100 agenti al ANPA (2 pe judet + 1-2) ...

in fine, apele totdeauna arata (imagine) un pic mai putin decat cheltuim pe ele (intradevar pescuitul e doar o parte din asta ce se refera la pesti si paza) ...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 14 Dec 2010, 17:30

pikeman scrie:
taicanoe scrie:
da , da, si politia de eradicarea "spagii" din jandarmerie, si DGA a celei din politie, si banii "eradica" spaga din DGA :lol: :lol: :lol:

:roll:
in situatia asta poate e mai bine cum voia FFFF ... sa aibe drept de control reprezentantii asociatiilor di FNPSR :lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Dec 2010, 19:13

Da de controlat controleaza si cine sanctioneaza ? :roll:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Dec 2010, 22:18

Exista din cate stiu Eurojandarmeria, institutie a UE. De ce nu apelam la ei sa ne pazeasca apele? Tare as vrea sa vad mutra greblasului autohton duhnind a alcool si tutun ieftin cand e legitimat si amendat de un eurojandarm neamt sau olandez.

Scrie răspuns