Prohibitia 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 14 Dec 2010, 22:37

Si pentru asta unde suni, la 911? Pentru o clasa politica mai de Doamne ajuta, unde sunam? :D :D :D :D :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Dec 2010, 23:09

dan70 scrie:Si pentru asta unde suni, la 911? Pentru o clasa politica mai de Doamne ajuta, unde sunam? :D :D :D :D :D
Nu suni nicaieri. Strangi un grup paramilitar, confectionezi bombe si faci o revolutie, una adevarata. :lol: Prinzi politicienii si ii executi fara proces, putini te vor acuza de ceva.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 15 Dec 2010, 07:41

Fario_nebunu scrie: Nu suni nicaieri. Strangi un grup paramilitar, confectionezi bombe si faci o revolutie, una adevarata. :lol: Prinzi politicienii si ii executi fara proces, putini te vor acuza de ceva.
:lol:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 15 Dec 2010, 09:56

Fario_nebunu scrie:Exista din cate stiu Eurojandarmeria, institutie a UE. De ce nu apelam la ei sa ne pazeasca apele? Tare as vrea sa vad mutra greblasului autohton duhnind a alcool si tutun ieftin cand e legitimat si amendat de un eurojandarm neamt sau olandez.
Da de ce sa nu luam exemplul celor de la circulatie, dam alarma ca-n armata si adunam toti controlorii ANPA pe o apa sa rada tot ce-i ilegal inclusiv plasele cu ochiuri mici ale unora mai mari. Daca treaba rasufla, sa caute si ciripitorul dupa caz sau ciripitorii in general. :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 15 Dec 2010, 10:04

lucky_51 scrie:
Fario_nebunu scrie:Exista din cate stiu Eurojandarmeria, institutie a UE. De ce nu apelam la ei sa ne pazeasca apele? Tare as vrea sa vad mutra greblasului autohton duhnind a alcool si tutun ieftin cand e legitimat si amendat de un eurojandarm neamt sau olandez.
Da de ce sa nu luam exemplul celor de la circulatie, dam alarma ca-n armata si adunam toti controlorii ANPA pe o apa sa rada tot ce-i ilegal inclusiv plasele cu ochiuri mici ale unora mai mari. Daca treaba rasufla, sa caute si ciripitorul dupa caz sau ciripitorii in general. :D
Nu se poate coruptia e prea mare si daca tu sau eu cunosc seful politiei ei apeleaza la seful sefului , intelegi ce vreau sa zic :wink: . Din pacate asa este e lunga mana braconierilor, majoritatea sunt in grupuri organizate si au relatii suspuse prin parlament senat etc. Curatenia trebuie inceput de acolo ca pestele de la cap se inpute . De jos degeaba ca lupti cu morile de vant. Prinzi 2-3 nenorociti si in cel mai bun caz scapa cu suspendare, iar daca printr-o minune ajung dupa gratii, vin alti 10 in locul lor .... trist dar cam asa sta treaba :cry:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Dec 2010, 22:46

Mai am o solutie dar e una...radicala. Fac un site pe net unde scriu in numele acestor braconei cum ca ei isi bat joc de Al Qaeda, talibani, Islam etc si trimit link catre siteurile de islamisti radicali apoi le zic "baieti daca vreti sa ne gasiti pescuim zilnic cu plasa pe xyz lac sau rau, daca va tin curelele veniti...", le dau si poze sa ii poata recunoaste. Aia nu iarta, sa vedeti bombe ce le pun sub fund la braconei!!! :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Dec 2010, 00:09

Neaparat sa mentionezi ca-s agenti Mossad sub acoperire. :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Dec 2010, 22:18

Tavi scrie:Neaparat sa mentionezi ca-s agenti Mossad sub acoperire. :twisted:
:lol: :lol:
Exact, pun poza cu coloratii care dau cu plasa pe Mihailesti si cu mesajul Fuck Islam, apopi dau send pe siteul Al Qaeda. Oare peste o saptamana o sa mai fie in viata acei baieti veseli?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 18 Dec 2010, 13:59

Fario_nebunu scrie:
Exact, pun poza cu coloratii care dau cu plasa pe Mihailesti si cu mesajul Fuck Islam, apopi dau send pe siteul Al Qaeda. Oare peste o saptamana o sa mai fie in viata acei baieti veseli?
Sincere Felicitari pentru textul de mai sus .
Trebuie sa recunosc ca am ris copios la citirea lui .
Mi-am inchipuit o gasca de colorati dind cu plasele pe malul unei ape iar in dreptul lor s-ar opri o masina din care ar cobori nu jandarmi s-au politie ci citiva Islamisti cu turbane in cap care iar aduna pe colorati cu Calasnicoavele la cap si iar baga pe ei in plase .
Dupa citeva cazuri din astea nu ar mai fi braconieri in Romania . :lol: :lol: :lol: :datz: :lol1: :help:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 18 Dec 2010, 16:38

APSHD scrie:
Fario_nebunu scrie:
Sincere Felicitari pentru textul de mai sus .
Trebuie sa recunosc ca am ris copios la citirea lui .
Mi-am inchipuit o gasca de colorati dind cu plasele pe malul unei ape iar in dreptul lor s-ar opri o masina din care ar cobori nu jandarmi s-au politie ci citiva Islamisti cu turbane in cap care iar aduna pe colorati cu Calasnicoavele la cap si iar baga pe ei in plase .
Dupa citeva cazuri din astea nu ar mai fi braconieri in Romania . :lol: :lol: :lol: :datz: :lol1: :help:
Mai fratilor, da ai nostri ca brazii nu-s in stare sa-i starpeasca? Ce drac le lipseste, camuflaj au, puscoace au, cutitoaie au, plase de prindere au, mai trebe ceva? :D

Scrie răspuns