Prohibitia 2011
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- 
				Fario_nebunu
 - veteran

Da de ce sa nu luam exemplul celor de la circulatie, dam alarma ca-n armata si adunam toti controlorii ANPA pe o apa sa rada tot ce-i ilegal inclusiv plasele cu ochiuri mici ale unora mai mari. Daca treaba rasufla, sa caute si ciripitorul dupa caz sau ciripitorii in general.Fario_nebunu scrie:Exista din cate stiu Eurojandarmeria, institutie a UE. De ce nu apelam la ei sa ne pazeasca apele? Tare as vrea sa vad mutra greblasului autohton duhnind a alcool si tutun ieftin cand e legitimat si amendat de un eurojandarm neamt sau olandez.
Nu se poate coruptia e prea mare si daca tu sau eu cunosc seful politiei ei apeleaza la seful sefului , intelegi ce vreau sa ziclucky_51 scrie:Da de ce sa nu luam exemplul celor de la circulatie, dam alarma ca-n armata si adunam toti controlorii ANPA pe o apa sa rada tot ce-i ilegal inclusiv plasele cu ochiuri mici ale unora mai mari. Daca treaba rasufla, sa caute si ciripitorul dupa caz sau ciripitorii in general.Fario_nebunu scrie:Exista din cate stiu Eurojandarmeria, institutie a UE. De ce nu apelam la ei sa ne pazeasca apele? Tare as vrea sa vad mutra greblasului autohton duhnind a alcool si tutun ieftin cand e legitimat si amendat de un eurojandarm neamt sau olandez.
- 
				Fario_nebunu
 - veteran

Mai am o solutie dar e una...radicala. Fac un site pe net unde scriu in numele acestor braconei cum ca ei isi bat joc de Al Qaeda, talibani, Islam etc si trimit link catre siteurile de islamisti radicali apoi le zic "baieti daca vreti sa ne gasiti pescuim zilnic cu plasa pe xyz lac sau rau, daca va tin curelele veniti...", le dau si poze sa ii poata recunoaste. Aia nu iarta, sa vedeti bombe ce le pun sub fund la braconei!!! 

- 
				Fario_nebunu
 - veteran

Sincere Felicitari pentru textul de mai sus .Fario_nebunu scrie:Tavi scrie:Neaparat sa mentionezi ca-s agenti Mossad sub acoperire.![]()
![]()
Exact, pun poza cu coloratii care dau cu plasa pe Mihailesti si cu mesajul Fuck Islam, apopi dau send pe siteul Al Qaeda. Oare peste o saptamana o sa mai fie in viata acei baieti veseli?
Trebuie sa recunosc ca am ris copios la citirea lui .
Mi-am inchipuit o gasca de colorati dind cu plasele pe malul unei ape iar in dreptul lor s-ar opri o masina din care ar cobori nu jandarmi s-au politie ci citiva Islamisti cu turbane in cap care iar aduna pe colorati cu Calasnicoavele la cap si iar baga pe ei in plase .
Dupa citeva cazuri din astea nu ar mai fi braconieri in Romania .
Mai fratilor, da ai nostri ca brazii nu-s in stare sa-i starpeasca? Ce drac le lipseste, camuflaj au, puscoace au, cutitoaie au, plase de prindere au, mai trebe ceva?APSHD scrie:Sincere Felicitari pentru textul de mai sus .Fario_nebunu scrie:Tavi scrie:Neaparat sa mentionezi ca-s agenti Mossad sub acoperire.![]()
![]()
Exact, pun poza cu coloratii care dau cu plasa pe Mihailesti si cu mesajul Fuck Islam, apopi dau send pe siteul Al Qaeda. Oare peste o saptamana o sa mai fie in viata acei baieti veseli?
Trebuie sa recunosc ca am ris copios la citirea lui .
Mi-am inchipuit o gasca de colorati dind cu plasele pe malul unei ape iar in dreptul lor s-ar opri o masina din care ar cobori nu jandarmi s-au politie ci citiva Islamisti cu turbane in cap care iar aduna pe colorati cu Calasnicoavele la cap si iar baga pe ei in plase .
Dupa citeva cazuri din astea nu ar mai fi braconieri in Romania .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()