Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da de ce sa nu luam exemplul celor de la circulatie, dam alarma ca-n armata si adunam toti controlorii ANPA pe o apa sa rada tot ce-i ilegal inclusiv plasele cu ochiuri mici ale unora mai mari. Daca treaba rasufla, sa caute si ciripitorul dupa caz sau ciripitorii in general.Fario_nebunu scrie:Exista din cate stiu Eurojandarmeria, institutie a UE. De ce nu apelam la ei sa ne pazeasca apele? Tare as vrea sa vad mutra greblasului autohton duhnind a alcool si tutun ieftin cand e legitimat si amendat de un eurojandarm neamt sau olandez.
Nu se poate coruptia e prea mare si daca tu sau eu cunosc seful politiei ei apeleaza la seful sefului , intelegi ce vreau sa ziclucky_51 scrie:Da de ce sa nu luam exemplul celor de la circulatie, dam alarma ca-n armata si adunam toti controlorii ANPA pe o apa sa rada tot ce-i ilegal inclusiv plasele cu ochiuri mici ale unora mai mari. Daca treaba rasufla, sa caute si ciripitorul dupa caz sau ciripitorii in general.Fario_nebunu scrie:Exista din cate stiu Eurojandarmeria, institutie a UE. De ce nu apelam la ei sa ne pazeasca apele? Tare as vrea sa vad mutra greblasului autohton duhnind a alcool si tutun ieftin cand e legitimat si amendat de un eurojandarm neamt sau olandez.
Sincere Felicitari pentru textul de mai sus .Fario_nebunu scrie:Tavi scrie:Neaparat sa mentionezi ca-s agenti Mossad sub acoperire.![]()
![]()
Exact, pun poza cu coloratii care dau cu plasa pe Mihailesti si cu mesajul Fuck Islam, apopi dau send pe siteul Al Qaeda. Oare peste o saptamana o sa mai fie in viata acei baieti veseli?
Mai fratilor, da ai nostri ca brazii nu-s in stare sa-i starpeasca? Ce drac le lipseste, camuflaj au, puscoace au, cutitoaie au, plase de prindere au, mai trebe ceva?APSHD scrie:Sincere Felicitari pentru textul de mai sus .Fario_nebunu scrie:Tavi scrie:Neaparat sa mentionezi ca-s agenti Mossad sub acoperire.![]()
![]()
Exact, pun poza cu coloratii care dau cu plasa pe Mihailesti si cu mesajul Fuck Islam, apopi dau send pe siteul Al Qaeda. Oare peste o saptamana o sa mai fie in viata acei baieti veseli?
Trebuie sa recunosc ca am ris copios la citirea lui .
Mi-am inchipuit o gasca de colorati dind cu plasele pe malul unei ape iar in dreptul lor s-ar opri o masina din care ar cobori nu jandarmi s-au politie ci citiva Islamisti cu turbane in cap care iar aduna pe colorati cu Calasnicoavele la cap si iar baga pe ei in plase .
Dupa citeva cazuri din astea nu ar mai fi braconieri in Romania .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()