m? conformez ?i continui aici ceea ce începusem de fapt pe topicul " ?tia?i c? ?"
Cu tot respectul, când semeni vânt, culegi furtun?!
Pescuitul comercial legal sau ilegal se practic? intens, agresiv, nu de când cu ...noua organizare în domeniul pescuitului din România, ci de foarte mult? vreme pe Oltul inferior - m? refer strict la zona jude?ului Olt, pentru c? pe asta o cunosc bine, iar acest lucru se cunoa?te ?i la nivelul AJVPS - ului local ai c?rui reprezentan?i sunt destul de ocupa?i cu vân?torile organizate pe bani buni pentru italieni, sau cu afacerile personale gen "Rusciori", ori ...alte Agen?ii.
Pescuitorul, întreg sistemul AGVPS (?i mul?i dintre cei care post?m aici) sunt tare sup?ra?i pe ANPA ?i CNAFP ?i e normal s? fie a?a, dar e p?cat s?-?i verse veninul aici la modul: noi am fost sfin?i, o s? vede?i voi, cei care sunte?i pentru schimbarea sistemului, pe dracu, de-acum încolo!
Am pescuit în vremuri în care rosteam "AJVPS" decât o dat? pe an când mergeam s? pl?tesc permisul ?i nici atunci nu prea vedeam controlul pe mal, dar nu m? deranja pentru c? pl?sari nu existau, iar riveranii prindeau în "?iruri" atât cât le era necesar. Nu AGVPS - ul este vinovat pentru situa?ia economic? actual? ?i nivelul sc?zut de trai al românului, dar nici AJVPS - urile nu s-au strofocat s?-?i îndeplineasc? obliga?iile contractuale.
Pescuitorule, indiferent de ce spun unii sau al?ii, ce e de v?zut se vede. Post-ul t?u e tenden?ios. Tu po?i vorbi de "Oltul t?u", mic în compara?ie cu "Oltul Oltului
Sunt convins c? în AJVPS - uri sunt mul?i oameni de bine care vor s? fac? treab?, dar ei nu reprezint? [b]sistemul[/b]. Un sistem condus înc? de unii care au "pupat" tot ce li s-a oferit dovad? c? sunt bine-mersi în continuare. Aici gre?i?i voi. Îi alege?i în continuare pe unii pe care ?ti?i c?-i înjur? toat? lumea (?i pe bun? dreptate), dar v-au adus bine pân? în 2006 ?i sunte?i total împotriva noilor asocia?ii, care sigur se vor cerne în anii ce vor urma.
Puternici fiind, nu ar trebui s? v? fie fric?. Dar vre?i monopol!
Striga?i în stânga ?i-n dreapta HUO ANPA ?i CNAFP! Ave?i dreptate! Dar pe cealalt? parte târâ?i prin tribunale (vezi AJVPS Dolj versus APS ZARGAN) asocia?iile nou înfiin?ate. Mici. "De apartament!" Nu ele sunt du?manii vo?trii! Ele (teoretic) au acela?i ideal ca ?i voi, binele pescuitului recreativ/sportiv ?i sunt înfiin?ate de pescari pentru pescari. Pescari care pân? mai ieri v-au pl?tit anual cotiza?ie.
Haida de! Suntem oameni mari (nu ?tiu dac? ?i maturi
Apropo!
Pikeman ?tiai c?...dintr-un post al t?u mi-am adus aminte de topicul PRO ?I CONTRA AJVPS ? Chiar dac? "miam" expus p?rerile, pot s? mai aberez pu?in pe-aici nu !? SCUZE pentru r?utate, nu m-am putut ab?ine.