PRESATI SI SUFOCATI CONCESIONARII

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 06 Iul 2005, 16:25

gyorg:
"CITEVA zile, la pescuit, si VARA".
'hai ca p-astea le-ai luat din culegere deja.

pai nu asa mai nene... la iesirile mici in general gunoiez mai putin decit car cu mine, daaaa? in cazu' descris de tine cred ca 3 sa-mi iau si incineratoru'.

si acum o lovitura la "miljocu"' problemii:

daca la atribuirea concesiunilor s-ar proceda CONFORM LEGII si nu dupa cum stabileste nea cutare proaspat ales primar la un spritz cu ginere-su,
EU CRED ca am avea concesionarii pe care ii meritam.

nu s-ar mai atribui balti la 16.000 lei hectaru'.
pe an, 16.000, da. :x
si nu aveam acesti administratori de cosmar care joaca apa linga tine dupa ce tzi-au luat banii,
care dau din umeri cind le spui de gunoi,
sau care navodesc cu indarjire si pun si taxa la greu
sau care n-au auzit de interes comunitar...
etc. etc. etc.

deci sunt in dezacord cu gyorg la faza asta, nu mai ai ce educa la ei. nici n-ar intelege SI NICI N-AR MERITA; si apoi trebuie lucrat la baza fenomenului, adica la impiedicarea lor de a mai ajunge in acele pozitii. si pentru asta exista deja legi.
si oameni pe care ii platesc si eu si tu si el din impozite ca sa impiedice ilegalitatile. :x
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 06 Iul 2005, 16:46

Sorin scrie:Am avut de ales intrea jeana gheorghiu si alina mungiu pipidi A triumfat in cele din urma frumusetea :D [...]
cat de macho 3 sa fii nene sa le rezolvi pa oricare din astea doo, frate????
mah sorine, cred ca tz-ai gresit cariera, domnule.

apropo dupa 1 iulie incoace cica se zice 0,0069. :lol:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Iul 2005, 17:00

marius, te referi la topicul asta?

eu am ras mai mult ca la "cascadorii rasului", eu zic ca e nedrept sa spunem ca nu-i cel putin distractiv de citit :twisted: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Iul 2005, 18:23

piticu,

nu tre sa fii cine stie ce macio , e suficient sa bei de la ....5 beri in sus si toate sunt printzese :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 07 Iul 2005, 11:16

danr scrie:marius, te referi la topicul asta?
[...]
da, nene. incomparabil mai patimasi la cearta crapmaniacii. daca la noi se mai baga in cearta si unii azgarici neintrebatzi, la ei, numa' unu' si unu' ca brazii...

mai multe nu zic, sa nu mi-o iau. :?

din topicu' ala am ramas cu o curiozitate totusi: ce face vuplea cind n-are ce face? ca la asta n-a raspuns nimeni?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Iul 2005, 11:49

l**a
parerea mea

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iul 2005, 12:01

piticule,

sper ca mai ai voblerele alea cu inimioare. sambata s-ar parea ca le vad si eu. lol. take care!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 24 Aug 2005, 19:13

Ce nu atzi intzeles voi peskricilor este faptul k Gyorg venea cu un protest (la kre subscriu si eu) nu cu o rezolvare......io sincer le-as da "un ghiul in kp si-un kp in gura", cum zice FARA ZAHAR, la 99% dintre kktzii astia de "concesionari"....nu merita sa va batetzi kpu sa-i eduktzi voi pe ei...singura solutzie este sa le datzi chiar un kp in gura..sau... sa nu va mai infiripatzi pe baltzile lor proprietate personala :D

Rezolvarile astea "gen tip model" :bascularea gunoiului in fatza portzii nu stiu dak, la mintea lor ,vor fi intzelese cum trebuie ....in sensul subtilitatzii..:)....oricum mocartzanii reaq o sa te friga de cate ori te prind ....

Sincer atitudini "gen tip model" am avut si io pe baltzi private..... ultima era sa se lase cu dosar penal....asa k sfatul meu este simplu ori le dai gabjela noaptea cand nu au martori ori nu te mai duci in pana mea la p**a lor sa te puna in toate pozitziile inclusiv KPRA ... te stradui sa tii curatzenia in locurile "publice"....kci in "private" nu tre sa ne bagam kci pute... :D bafta

Scrie răspuns