eugen scrie:fara suparare, Gyorg, dar baietii de la asociatia voastra (cei pe care-i stiu eu) sunt printre cei mai buni clienti ai concesionarilor pe care vreti sa-i schimbati. atata timp cat continuati sa le dati banii alora, pe undeva e normal sa-i doara la basca. cainii latra, caravana trece, stii cum e. eu unul asa vad lucrurile. stiu ca aveti intentii bune si sper sa nu-ti fie cu suparare ca mi-am dat cu parerea.
daca tot sunteti multi pescari de rapitor, de ce sa va rispiti? mai bine alegeti o singura locatie dintre baltile astea, cea a concesionarului cu al mai mult bun simt, sponsorizati-o numai pe aia si incercati sa il lamuriti pe omu' respectiv ca e in interesul lui sa investeasca niste bani pentru confortul vostru. poate chiar e posibil sa negociati un contract pe termen lung ......
M-ai inteles gresit , nu doresc sa schimb concesionarii de care vorbeam ,(numai pe unii dintre ei , in special cei din delta , care ii cunoasteti si voi) ci doresc sa-i pun sa se implice si in pastrarea curateniei.
Am fost pe un grind in delta iar la sf partidei de pescuit , am dus tot gunoiul la casa paznicului. L-am intrebat daca are saci de gunoi , a zis ca i-au lasat aia de la ARBDD numai doi saci de gunoi.
Pai daca tot iei taxa pentru balta , cumpara frate si niste saci sa pui gunoiul pescarilor pentru ca sunt multi care il lasa pe balta , da pai sa-l duca si acasa !