0/0000 = 0 greu ..... cam tot atat
PRESATI SI SUFOCATI CONCESIONARII
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
hai sa te mai combat cu afirmatia aia cu 100% romanesc si prblemele de olimpiada:
- adica cum ma ....ca sa ma intalnesc cu o tipa faina tre s-o iau cu inceputu ...adica de la jeana gheorghiu??

- adica cum ma ....ca sa ma intalnesc cu o tipa faina tre s-o iau cu inceputu ...adica de la jeana gheorghiu??
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
eugen,
daca vreodata iesi la pescuit cu piticu,
uita de lansari , naluci ......in general tot ce inseamna pescuit
razi non stop.....da non stop ...si daca vreun moment o sa taca si tragi speranta ca-ti mai tragi sufletu.....nu cumva sa te uiti inspre cutia lui cu voblere !!!!......are cateva speciale cu inimioare de plastic rosu pe ancore de o sa te tii cu mainile de burta ...fara glas

razi non stop.....da non stop ...si daca vreun moment o sa taca si tragi speranta ca-ti mai tragi sufletu.....nu cumva sa te uiti inspre cutia lui cu voblere !!!!......are cateva speciale cu inimioare de plastic rosu pe ancore de o sa te tii cu mainile de burta ...fara glas
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
azi am intrat sa iau doo dolinger-uri numa. stii de ceSorin scrie:[...]....are cateva speciale cu inimioare de plastic rosu pe ancore de o sa te tii cu mainile de burta ...fara glas![]()
mai nene, cind le-am vazut, TOATE cu inimioare-n coada, pupa-le-ar stuka frantzuzeshte... m-am pierdut, n-am putut sa ma abtzin, transpirat le luai.
pe toate 12.
acuma stau si ma uit ca tampitu' la ele
de-acuma ma cunoaste ala. are ceva in stoc nevandabil, ii pune-o inimioara rosie pa coada si cind vine domnu' ala micu, isi freaca barba de n-are aer.
cred ca am o problema. 3 sa vad un psiholog. ce sa fac? sunt sensibil.
las' ca si tu esti... a te gandi la jeana gheorghiu ca la o femeie presupune o mare sensibilitate...
piticu.
un om extrem.
de mic.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
Bine ca n-am fost cu tine dupa cateva zile de pescuit , vara . Cred ca la intoarcere avem o mare pb in masina.piticu scrie:nu e o problema sa imi duc gunoiul acasa, facem asta de citiva ani buni.
Dupa cum inteleg , hai sa ne batem prima data cu rechinii si dupa aia sa ne apucam sa mai strangem si gunoiul de pe balta , si sa-i mai invatam si pe altii , nu !?piticu scrie:si in aceasta cumplita stare de anormalitate noi ne intrebam "unde punem gunoiul?"
(cum ar veni noi - nu stim sa facem exercitiile din manual si ne apucam de problemele de olimpiada - INC-O CHESTIE 100% ROMANEASCA!!!!!!!)
Mai Piticule , cand voi vedea pe Nastase in top 300 pe locul 1 , acolo unde ii este locul si dupa aia la mititica , sa sti ca incep si eu sa sper ca se poate schimba ceva in tara asta , (asta "la exercitile din manual").
Pana atunci ii invat pe proprietarii de balti sa adune gunoiul.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Am avut de ales intrea jeana gheorghiu si alina mungiu pipidi
A triumfat in cele din urma frumusetea
Acu daca le-ai luat pe toate lingurile alea nu-i bai, doar ca poate ar trebui sa-ti iei si un ,,diplomat'' din ala in care se tine argintaria ca 20 de ani nu-ti mai trebuie altele
Si din cand in cand , iarna , la gura sobei , sa le mai dai Luciu cu dosu manecii dupa ce le-ai aburit usor.......pupale-ar ( frantzuzeste) stuk pe bombeu lor ferchesh.....

A triumfat in cele din urma frumusetea
Acu daca le-ai luat pe toate lingurile alea nu-i bai, doar ca poate ar trebui sa-ti iei si un ,,diplomat'' din ala in care se tine argintaria ca 20 de ani nu-ti mai trebuie altele
Si din cand in cand , iarna , la gura sobei , sa le mai dai Luciu cu dosu manecii dupa ce le-ai aburit usor.......pupale-ar ( frantzuzeste) stuk pe bombeu lor ferchesh.....
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Uite, vedeti, inca un bun motiv sa stau zilnic cu voi - se rade bine!Sorin scrie:eugen,
razi non stop.....da non stop
Tocmai am venit de pe un forum (tot pescaresc) unde lumea se cearta la greu. Acu', c-am dat pe-aici, plec si eu acasa binedispus.