@ tristian
acu pe bune, daca vi la bucale, deschid o sticla de veuve cliquot, ca am cateva prin subsoil acolo, pe langa lansete
si nu glumesc ...
dar, cum de indraznesc in plm sa zic de veuve cliquot, cand am putea bea zarea ???? eventual, zarea custom ( cu ceva slibovitza sau zaibar )

???
adica cum, zarea nu e buna ? ce, nu te imbeti de la ea ? ba chiar sunt unii, care nu au bani de cristal, dom perignon, armagnac, chateu laffite, mouton rotschild etc etc etc etc etc , dar stii ca pot bea mult mai multa zarea ca tine ? si chiar foarte mult pelinel de-ala de pe vremea lu ceasca ?
ca ei stiu sa spritzuie , chiar si fara beutura scumpa ....
bei, gata mi s-a luat ....
io sunt echilibrat asa de fel, da deja ziua de azi m-a dezgustat .... ce **** pe unu sau pe altu grija ca io imi cumpart tzoale scumpe, ca imi lansete scumpe, ca am ochelari scumpi, sau plm ????
bah, cand o sa ma iau io de fashu vostru roz pe garla : bah ce fraier esti bah, ai fash roz, paltonare, atunci sa aud vreunu ca mai zice ceva ....
altfel, de joarda de alun si de fash roz ai bani , pescuieste frate cu ele linistit, si nu mai comenta in plm atat ...
lasa-ne pe noi astia cu scule mai scumpe sa ne vedem de ale noastre , ca doar de prosti le-am facut, de prosti avem mai multi bani ( toti suntem niste hoti si am facut bani din furt si specula) si prindeti voi toti pestii din balata cu alunu ... in timp ce noi ne uitam la stele ... visele lu fario ... bei, asta e ca somnii si scafandri de pe baraje ... un alt mit halieutic in plm ...
pescaru plin de fitze , si localnicu cu trestia care il umileste ...
bei fario, am mai evoluat bei ... nu mai e chiar asa ...