divagam pe tema de prejudecata , paradigma in pescuit
topicul ce l-ai amintit e doar punctul 8
mai sunt in afara de ala vreo 1000 daca ne gandim bine
fratilor , ala de zice io....numa c&r ....da de fapt bag la sacosa nu e prejudecata , e minciuna clara , simpla .....josnica
ma refer la cum gandim noi toti , in ,,etichete ''
multe multe topicuri contin astfel de postari in are o gramada de useri fac uz de aceste categorisiri simple , sumare ......asa de dragu automatismului.....
hahahaha......ia uite ba ce custom are ala.....hihihihi....sigur are fash roz si asculta manele......hihihih.....io de meseriash ce mi-s il ard la un pescuit instantaneu ....ca dau cu joarda de 100 de mii de la obor ....da mis- un maaaare meseriash
altele :
- dau cu textil la clean si prind tot atat de multi ba chiar mai multi ( asta e finutza )....si gramada de prosti care sustin ca nu e chiar asa is de fapt niste fitosi ....io de fapt is mai breaz si stiu cum e ....aaaa....si pun si agrafa cu vartej ba .....ce cleni am prins io ...poaaaaaah....
- sau ba americanii aia is niste prosti de fapt fac numa circ si de fapt bassu ala e un biban prost si se prinde la orice .....sa vezi avatu la noi frate ....poi ala peste ba....pai daca americanii ar veni la noi ,.....moama ce praf i-am face ...
- flayul e cel mai elevat nivel in pescuit .....the last level....doar unii stie , doar unii respira aerul pur al flaiului si bea ambrozia gazelor.....prostimea e mai jos pe trepte : spinning , stationar , baboieri , mamaligari , duminicari....
mai zic ?
mi-am luat prea multe mooooi halieutice , bananaind pe ape si concursuri , am si dat destule cu deosebita placere .....si rand pe rand aceste prejudecati au cazut una cate una desi cochetam cu ele la un moemnt dat
unii craparii chiar stiu sa prinda rapitori ( mai putin toni f

...adica el stie sa prinda de toate ) , unii jdmisti chiar se pricep , asa cum unii in blugi si tricou si scule de obor chiar is praf , unii din competitii chiar nu is asa buni desi le place sa creada asa cum si multi care o ard aiurea pe taste nu-s nici pe departe pescari mai buni decat aia din competitii , etc etc etc......
faceti dragilor un efort inainte de a mai posta in topicuri diverse , faceti un efort minim si nu mai categorisiti la gramada , doar pt ca e foarte simplu , .....nu de alta da o sa patiti cu siguranta acelasi lucru ....intr-o zi v-o luati pe tema asta si ma refer la pescuit evident..... de nu se poate
si la fel va rog seriiviti-o ...cu lanseta unuia plin de astfel de ,,crezuri''....e delicios
dincolo de savoarea unor topicuri ca lansete custom sau ....scosi din cutie .....e si multa , multa prejudecata , nespa ?
eu am alte prejudecati acum , mai rafinate

....o sa cadea si alea la timpul lor , prina acelasi procedeu

, si o sa la ia locul altele si altele

, ........ ca asa e in tenis