PREJUDECATI , PARADIGME , MODELE MENTALE IN PESCUIT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 18:06

sorine ( sb) :D

bro' da io nu ti-am dat nume :D :D :D alea in private mah ...

da nici nu am scris pe site de treaba asta ... daca scriam pe site, dadeam si nume ...

deci cei care au zis-o, sa o argumenteze ...

hai la bucale, ca dau o berica , plus neshte chestii de le vrei matale :)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 18 Ian 2011, 18:36

toni f scrie:sorine ( sb) :D

bro' da io nu ti-am dat nume :D :D :D alea in private mah ...

da nici nu am scris pe site de treaba asta ... daca scriam pe site, dadeam si nume ...

deci cei care au zis-o, sa o argumenteze ...

hai la bucale, ca dau o berica , plus neshte chestii de le vrei matale :)
Oricum te sun inainte :wink:
Bye.

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 18 Ian 2011, 18:40

io zic cinstit ca am si gafa in portbagaj ... si sac de rafie :D asa ca sa ma scutiti bei cu fitzele voastre de c&R ...

Nenea Toni tu te lauzi ca ai gafa in portbagaj ,e tot aia care o stiu eu ffffffoarte groasa si foarte stirba :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 18:42

mihaitzaaaaa ... tot aia stirba mah :D :D :D

da nu ma da in fapt, ca tu stii tot :D :D :D

si ma iau astia de nu ma mai spala nici toata apa de pe dunare :P :P :P

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Ian 2011, 18:45

old_radu scrie:...divagatii pe aceiasi tema ?
...sau
...alta Marie cu aceiasi palarie?

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=13421
:oops:
divagam pe tema de prejudecata , paradigma in pescuit
topicul ce l-ai amintit e doar punctul 8
mai sunt in afara de ala vreo 1000 daca ne gandim bine

fratilor , ala de zice io....numa c&r ....da de fapt bag la sacosa nu e prejudecata , e minciuna clara , simpla .....josnica

ma refer la cum gandim noi toti , in ,,etichete ''
multe multe topicuri contin astfel de postari in are o gramada de useri fac uz de aceste categorisiri simple , sumare ......asa de dragu automatismului.....
hahahaha......ia uite ba ce custom are ala.....hihihihi....sigur are fash roz si asculta manele......hihihih.....io de meseriash ce mi-s il ard la un pescuit instantaneu ....ca dau cu joarda de 100 de mii de la obor ....da mis- un maaaare meseriash

altele :

- dau cu textil la clean si prind tot atat de multi ba chiar mai multi ( asta e finutza )....si gramada de prosti care sustin ca nu e chiar asa is de fapt niste fitosi ....io de fapt is mai breaz si stiu cum e ....aaaa....si pun si agrafa cu vartej ba .....ce cleni am prins io ...poaaaaaah....
- sau ba americanii aia is niste prosti de fapt fac numa circ si de fapt bassu ala e un biban prost si se prinde la orice .....sa vezi avatu la noi frate ....poi ala peste ba....pai daca americanii ar veni la noi ,.....moama ce praf i-am face ...
- flayul e cel mai elevat nivel in pescuit .....the last level....doar unii stie , doar unii respira aerul pur al flaiului si bea ambrozia gazelor.....prostimea e mai jos pe trepte : spinning , stationar , baboieri , mamaligari , duminicari....

mai zic ? :D :D :D

mi-am luat prea multe mooooi halieutice , bananaind pe ape si concursuri , am si dat destule cu deosebita placere .....si rand pe rand aceste prejudecati au cazut una cate una desi cochetam cu ele la un moemnt dat
unii craparii chiar stiu sa prinda rapitori ( mai putin toni f :D :D ...adica el stie sa prinda de toate ) , unii jdmisti chiar se pricep , asa cum unii in blugi si tricou si scule de obor chiar is praf , unii din competitii chiar nu is asa buni desi le place sa creada asa cum si multi care o ard aiurea pe taste nu-s nici pe departe pescari mai buni decat aia din competitii , etc etc etc......

faceti dragilor un efort inainte de a mai posta in topicuri diverse , faceti un efort minim si nu mai categorisiti la gramada , doar pt ca e foarte simplu , .....nu de alta da o sa patiti cu siguranta acelasi lucru ....intr-o zi v-o luati pe tema asta si ma refer la pescuit evident..... de nu se poate :D
si la fel va rog seriiviti-o ...cu lanseta unuia plin de astfel de ,,crezuri''....e delicios :D

dincolo de savoarea unor topicuri ca lansete custom sau ....scosi din cutie .....e si multa , multa prejudecata , nespa ?

eu am alte prejudecati acum , mai rafinate :D ....o sa cadea si alea la timpul lor , prina acelasi procedeu :D , si o sa la ia locul altele si altele :D , ........ ca asa e in tenis :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 18 Ian 2011, 18:47

Am zis de gafa aia sa te scot in fata ca ai facut cu ea de multe ori C&R pentru ca nu intepi nimic cu ea :lol: :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Ian 2011, 18:58

@ sorin

bei, mci mah, io chiar imi puneam problema deja, daca sa nu ma las de pescuit ce plm ... ca sunt prea fitzos, si de fapt nu prind nimic ....

da ai venit tu si mi-ai adus aminte ca de fapt prind chiar daca nu am fash roz si blugi la peste ... mai stau nitzel in bransa ... da ma reapuc de crap :P :P :P ca de-ala cica stiam sa prind, ca am castigat niste concursuri ...

ups, stai ca nici ai nu e de ajuns :oops: :oops: :oops: poate le-am castigat ca aveam harrisoane, si scule de fitze , si au pescuit singure ...

daca aveam fash roz, se vedea imediata ca nu ma pricep ....

iar am devenit depresiv :cry: :cry: :cry: ajuta-ma sorineeeeeee ....

zi ca e ceva de capul meu, ca ma lasa de pescuit frate :cry: :cry: :cry:

@ mihaitza

bei, aia este gandita mah :D :D :D sa dai si pestelui o sansa , nu :P :P :P ?

si hai, ca nu a rezultat chiar asa mult release din ea :D :D :D

doar 1 :D :D :D

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Ian 2011, 19:20

Total de acord cu ambii sorini! Foarte tare!

@toni: fii antena patron ca de vin la Bucale trec pe la vraciu meu plastician si imi fac ochii custom de-or fi si aia mijiti cand ne intalnim, sa moara franta, ca sa fie in tema cu restu'. ...Si daca imi zici cand e ziua ta, sa stii ca, de dai o sampanie de fitze, dinaia de care bea Ito, cu Daimaru, cu Imae si cu Omori la Bamboo in Tokyo, io sar drept cadou cu o gafa custom din otzel de catana din secolul XIV inscriptionata "by Tristian", cu varf Gamakatsu si cu foregrip si buttcap matagi, din 4 bucati, travel concept (sa poti sa o duci oriunde).

@Sorin: si mai bine era daca faceai direct cele 10 porunci care sa inceapa cu:

1. jur ca nu am vandut niciodata peste
2. jur ca nu am data niciodata la japca
etc...

si toti forumisti sa intre pe-aici si sa jure sau sa nu jure, si ca nu l-au lovit pe baiat cu pumnu in plex sau cu palma in fatza... etc
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

old_radu
veteran
veteran

Re: PREJUDECATI , PARADIGME , MODELE MENTALE IN PESCUIT

Mesaj de old_radu » 18 Ian 2011, 19:22

Sorin scrie:
divagam pe tema de prejudecata , paradigma in pescuit
topicul ce l-ai amintit e doar punctul 8
mai sunt in afara de ala vreo 1000 daca ne gandim bine
...ok , daca scoatem punctul 8 , mai raman vreo 999 de puncte... :lol:
Sorin scrie: Ce parere aveti ?
cum va afecteaza pe fiecare si in ce mod ....prejudecatile in pescuit ?
...nu cred ca toti avem "prejudecati in pescuit"
...atat timp cat am reusit sa imi incropesc un "trusou" pentru spinning , modest sau putin peste modest , atat timp cat am in apropiere locatii pentru a practica acest stil de pescuit , atat timp cat reusesc sa ies destul de des la pescuit si nu in ultimul rand , atat timp cat se intampla sa mai si prind cate un peste , nu vad de ce as avea motive pentru anumite prejudecati in pescuit .
....nici vorba de prejudecati atunci cand vad anumiti pescari cu "scule de scule" , cu "haine de haine" , cu "diplome de diplome"(obtinute in concursuri) sau cu poze cu capturi impresionante pe mai stiu ce ape ale mapamondului , fie ele si cu crapi...:lol:
...eventual putina invidie , care dispare odata cu prima captura care are sau nu sansa sa se reintoarca in apa... :oops:

Fir intins !...tuturor. :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Ian 2011, 19:24

@Sorin, am mai citit odata prima postare si-mi place si mai mult ce ai scris... P.S. Bine ca n-am scris io asa ceva, mai apareau cativa PREJUDECATI ;) direct la gatul meu...

Multzam Sorine, asa cum cateodata am impresia ca Sting a compus ca sa-mi faca pe plac asa am impresia ca ai scris tu deschizand topicul... ;)

Nu mai asteptati mult ca isi dau drumul baietii... Fiti pe faza!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns