poza salau 7 kile, cate kile are ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
topicul a inceput justificat cu anumite poze aberante si s-a ajuns la Bunicu si clenii lui
ca sa ma aberez in plus am sa zic ca de fapt salaul ala nu e salau ci e pestele bibelou de sticla albastra,pe care inca il mai cauta muskloiu
cat priveste clenii , odata cred ca Bunicu nu ar avea de ce sa se preteze la asa ceva .La ce cleni a prins el poate ar trebui sa-i mai scada ca sa nu ne simtim noi restul , prost
Apoi si privind la poza zic ca are 3 kg . E clar ca e mare .Eu cel mai mare l-am prins la 2 kg si e mai mult gros decat lung Deja la dimensiunea aia fiecare cm de lungime e esential in ce priveste greutatea .
ca sa ma aberez in plus am sa zic ca de fapt salaul ala nu e salau ci e pestele bibelou de sticla albastra,pe care inca il mai cauta muskloiu
cat priveste clenii , odata cred ca Bunicu nu ar avea de ce sa se preteze la asa ceva .La ce cleni a prins el poate ar trebui sa-i mai scada ca sa nu ne simtim noi restul , prost
Apoi si privind la poza zic ca are 3 kg . E clar ca e mare .Eu cel mai mare l-am prins la 2 kg si e mai mult gros decat lung Deja la dimensiunea aia fiecare cm de lungime e esential in ce priveste greutatea .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
no vezi, aici ma faci pe mine sa rosesczander scrie:Salau de peste 7 kg am prins dar nu avea in el un clean de 2 kg, de aceea insist doar la salau
![]()
nu-s sigur ca vreau sa invat chestia astaVery Happy Da Tavi dar daca sti sa il pipai cum trebe iti dai seama Shocked Twisted Evil
io recunosc ca ma simt prost, pe bune. de-aia am intrebat care a prins comparabiliSorin scrie: cat priveste clenii , odata cred ca Bunicu nu ar avea de ce sa se preteze la asa ceva .La ce cleni a prins el poate ar trebui sa-i mai scada ca sa nu ne simtim noi restul , prost
Interesant cum unii care n-au vazut in viata lor pesti de dimensiunea respectiva fac acuze, care pana la urma pot fi luate si ca jigniri, din moment ce omul e facut mincinos.
Am prins clean de 1.7 kg, am vazut cleanul lui Luci de 2.2 kg. Nu sunt nici macar pe aproape cu clenii lui Bunicu. Si i-am vazut in multe poze, inclusiv atarnand in cantar.
An nou fericit si sa prindeti si voi cat mai multi de-astia, sa avem despre ce povesti!

Am prins clean de 1.7 kg, am vazut cleanul lui Luci de 2.2 kg. Nu sunt nici macar pe aproape cu clenii lui Bunicu. Si i-am vazut in multe poze, inclusiv atarnand in cantar.
An nou fericit si sa prindeti si voi cat mai multi de-astia, sa avem despre ce povesti!