poza salau 7 kile, cate kile are ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 04 Ian 2007, 15:05

cel mai bine prinzi un salau de 9 kile ce are in stomac un clean de 2 kile :twisted: atunci e rar salau de 7 si cleanu de 2 ?
:lol:

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 04 Ian 2007, 15:11

Salau de peste 7 kg am prins dar nu avea in el un clean de 2 kg :roll: , de aceea insist doar la salau :shock: :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Ian 2007, 15:24

Pai nush ce are in el ca io-s de-ala canci&rilis :roll: si n-am ecograf pe balta :lol:

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 04 Ian 2007, 15:32

:D Da Tavi dar daca sti sa il pipai cum trebe iti dai seama :shock: :twisted:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Ian 2007, 15:34

cleanul din poza aia nu are mai mult de 2 kile .... si sunt convins de chestia asta

dar sunt multi carora le place sa se laude si sa exagereze .... si sa nu uitam si de reclama ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 04 Ian 2007, 15:44

Nu pot sa apreciez exact cat are cleanul din fotografie, dar pot sa iti spun ca D-nul Cosma are la activ niste cleni care cred eu fiecare ar dori sa ii prinda(am vazut poza cu clean de peste 4 kg prins de el), cat despre reclama .......este sufletul comertului. :wink:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 04 Ian 2007, 16:00

frumos cleanul, dar nici eu nu cred ca are 3 kg. poate 2,5kg...
pacat ca nu-i aici "expertul in apreciat pestii din poze"... :lol: sau poate e, dar nu-si poate exprima parerea :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Ian 2007, 17:03

topicul a inceput justificat cu anumite poze aberante si s-a ajuns la Bunicu si clenii lui :shock:

ca sa ma aberez in plus am sa zic ca de fapt salaul ala nu e salau ci e pestele bibelou de sticla albastra,pe care inca il mai cauta muskloiu :D

cat priveste clenii , odata cred ca Bunicu nu ar avea de ce sa se preteze la asa ceva .La ce cleni a prins el poate ar trebui sa-i mai scada ca sa nu ne simtim noi restul , prost
Apoi si privind la poza zic ca are 3 kg . E clar ca e mare .Eu cel mai mare l-am prins la 2 kg si e mai mult gros decat lung Deja la dimensiunea aia fiecare cm de lungime e esential in ce priveste greutatea .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Ian 2007, 17:10

zander scrie:Salau de peste 7 kg am prins dar nu avea in el un clean de 2 kg :roll: , de aceea insist doar la salau :shock: :wink:
no vezi, aici ma faci pe mine sa rosesc
Very Happy Da Tavi dar daca sti sa il pipai cum trebe iti dai seama Shocked Twisted Evil
nu-s sigur ca vreau sa invat chestia asta
Sorin scrie: cat priveste clenii , odata cred ca Bunicu nu ar avea de ce sa se preteze la asa ceva .La ce cleni a prins el poate ar trebui sa-i mai scada ca sa nu ne simtim noi restul , prost
io recunosc ca ma simt prost, pe bune. de-aia am intrebat care a prins comparabili

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Ian 2007, 17:38

Interesant cum unii care n-au vazut in viata lor pesti de dimensiunea respectiva fac acuze, care pana la urma pot fi luate si ca jigniri, din moment ce omul e facut mincinos.
Am prins clean de 1.7 kg, am vazut cleanul lui Luci de 2.2 kg. Nu sunt nici macar pe aproape cu clenii lui Bunicu. Si i-am vazut in multe poze, inclusiv atarnand in cantar.
An nou fericit si sa prindeti si voi cat mai multi de-astia, sa avem despre ce povesti! :lol: :twisted: :lol:

Scrie răspuns