Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Adi_
- veteran

andrei-ovidiu scrie:pai referitor la ultimul site, inseamna ca le-ai batut recordul la salau, cu ala de 9 al tau fata de 8,774 al lor!
am vazut la un coleg de-al nostru, o poza cu un salau de 10 kile

deci cu siguranta recordul lor e batut
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
laurentiucat
- utilizator constant

4,5 -5 kilograme zic si io ..impartial ca tot romanu

.
apropos de giurgeni numai fraierii iau peste de acolo...fara suparare..
cei care stau la pod schimba arcurile la cantare,baga fier in pesti,baga cartofi in borcanele cu icre negre,vopsea..
e un f mare risc sa iei peste de acolo
daca aveti cantar la voi sa vedeti ca se modifica pretul
vedeti ca vand morunas la pret de sturion..daca nu stiti cum arata nu cumparati..mai ales ca la sturion e si prohibitie totala.
eu sunt la 15 km de pod si stiu cam cum vine treaba pe acolo..
Toti pescarii ajung in Rai...
-
Torescu Octavian
- senior

-
se mai intampla sa fie si grosi nu numai lungiasa ca in poza nu se vede cat de gros este pestele......daca atat atarna ce sa i fac eu
-
Sorin
- Moderator

MihaiV scrie:rosu r. scrie:Si recordu nostru autohton la salau si clean cat e ca sa fac si eu o comparatie cu ce peste au ei si ce mai avem noi?
Nu stiu sa existe la noi vreun site care sa centralizeze recordurile. S-ar putea face chiar aici o rubrica pentru asta.
ar fi o idee f buna
Trebuie insa ca masurarea si cantarirea sa fie facuta de o comisie si sa fie sigur ca pestele a fost prins sportiv nu la plase , curent , .......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
MihaiV
- Moderator

Sorin scrie:Trebuie insa ca masurarea si cantarirea sa fie facuta de o comisie si sa fie sigur ca pestele a fost prins sportiv nu la plase , curent , .......
Evident ca sunt o serie de conditii necesare pentru omologare si pentru credibilitatea centralizarii. Daca actiunea nu are credibilitate, e inutila.
-
Sorin
- Moderator

ar fi foarte interesant de facut
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
razvan m.
- veteran

-
In alte tari sint asociatii care se ocupa de (sau si de) treaba asta, iar recordurile sint omologate in conditii stricte. Nu ochiometric ca la noi
Pe saitul acela unde apar recordurile Marii Britanii e publicat si regulamentul lor de omologare:
http://www.fishing.co.uk/ukrecords.php3
Sint sigur ca in viitor, unica federatie sau numeroasele federatii ale pescarilor vor avea in vedere si latura asta a pescuitului sportiv

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
rosu r.
- veteran

Sigur ca da!
Daca nu o sa fie ocupati cu alte treburi mai importante .............
-
MihaiV
- Moderator

razvan m. scrie:In alte tari sint asociatii care se ocupa de (sau si de) treaba asta, iar recordurile sint omologate in conditii stricte. Nu ochiometric ca la noi :lol:
Pe saitul acela unde apar recordurile Marii Britanii e publicat si regulamentul lor de omologare:
http://www.fishing.co.uk/ukrecords.php3
Sint sigur ca in viitor, unica federatie sau numeroasele federatii ale pescarilor vor avea in vedere si latura asta a pescuitului sportiv :idea:
Razvane, asociatie aveti, regulament aveti, ce mai astepti? M-as ocupa eu, dar, sincer, nu mai am timp si de asta. Daca pot sa te ajut cu ceva, o fac, dar n-am timp sa fac toata logistica.
-
razvan m.
- veteran

-
E cam greu, tre sa ai acoperire nationala sa te inhami la asa ceva. Altfel, te suna unul de la Tulcea ca a prins ceva deosebit si...

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.