Salaul ala are dupa parerea mea undeva intre 3-4 kg .
Chiar radeam acum cateva zile cu un prieten pe marginea acestei exagerari si de altfel nu e singura .
Mai e tot pe acolo inca o poza cu un ,,monstru'' de nspe chile cica.
Deranjante sunt 2 chestii ( si nu din invidie cum le place unora mai netezi pe circumvolutiuni sa creada)
1. Asa cum zicea si Dan , ca cei care scriu asemenea exagerari , ne iau pe toti de fraieri ca sa nu zic de prosti . Daca penibilului ii place sa spuna ca a avut 100 kile , si o repeta pana crede si el e treaba lui daca asa se simte bine , ca doar furatul caciulii e o chestie romaneasca , da in momentu in care postezi la galerie , treaba se schimba.
Culmea e ca toata lumea se plange de ape , ca nu-s pesti , ca se braconeaza....etc ....dar galeriile si albumele sunt pline de monstri si trofee

, care nu stiu cum sa se mai buluceasca intr-o adevarata bogatie piscicola ( sau halieutica

?)
2. Daca acea poza(e) mai participa si la concursuri e cu atat mai grav , ca se numeste si inselatorie , si desi se spune ca organizatorii isi rezerva dreptul de a ajusta sau elimina anumite poze care nu sunt conforme cu realitatea , nu am vazut vreun ,,impostor,, aratat cu degetul .....