PG doar cu permisul ANPA!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TaxaPG?!!pentru ce si de ce?
Mai bine semnati aici cat mai multi,oricum ne-au luat de fraieri!!! http://www.petitieonline.ro/petitie-p27382051.html
Salut. Am reusit sa obtin viza de la politia de frontiera. Viza se da pe o hartie separata si nu pe permisul de la ANPA.
Cum se poate obtine avizul politiei de frontiera.
-cerere tip adresata politiei de frontiera
-pe o coala tip A4 se pune CI, permisul de la ANPA si chitanta de la trezorerie cu cei 5o lei si se face o copie xerox.
Cererea si copia se depun la Inspectotarul Judetea al Politiei de frontiera din zona voastra.Nu trebuie depus permisul ANPA.Dupa 15 zile vi se elibereaza o hartie cu stampila si semnatura prin care vi se comunica ca aveti permisiunea sa pescuiti in zona de frontiera a judetului unde ati depus actele.Numai bine. Mircea13
Cum se poate obtine avizul politiei de frontiera.
-cerere tip adresata politiei de frontiera
-pe o coala tip A4 se pune CI, permisul de la ANPA si chitanta de la trezorerie cu cei 5o lei si se face o copie xerox.
Cererea si copia se depun la Inspectotarul Judetea al Politiei de frontiera din zona voastra.Nu trebuie depus permisul ANPA.Dupa 15 zile vi se elibereaza o hartie cu stampila si semnatura prin care vi se comunica ca aveti permisiunea sa pescuiti in zona de frontiera a judetului unde ati depus actele.Numai bine. Mircea13
- edi_curiosul
- veteran
PG in sus, PG in jos
dar daca am doar ANPA si sunt prins fara PG ce risc? daca aleg calea de mijloc: doar chitanta
stie cineva? a patit-o careva? dar va rog fara presupuneri
ma leaga, ma violeaza, ma bate, ma inpusca, ma vaneaza, ma duce la Guantanamo, ma felicita, ma avertizeaza, ma amendeaza, ma lasa fara scule?
dar daca am doar ANPA si sunt prins fara PG ce risc? daca aleg calea de mijloc: doar chitanta
ma leaga, ma violeaza, ma bate, ma inpusca, ma vaneaza, ma duce la Guantanamo, ma felicita, ma avertizeaza, ma amendeaza, ma lasa fara scule?
-
- veteran
Nuuu, nu te vor bate, nu te vor arunca in Dunare nici nu te vor silui, pur si simplu pun catuse, te duc la sediul lor local si acolo te pun sa muncesti din greu: speli podele, dai lustru, faci serviciu la buda, cureti cartofi etc. Daca ai facut armata cam intelegi ce vreau sa spun!edi_curiosul scrie:PG in sus, PG in jos

Lasand gluma deoparte, daca esti prins fara acel act probabil ca te vor goni de la locul de pescuit si daca refuzi sa pleci sau te intorci dupa ce pleaca ei, iti vor face acte de amenda. Pe care amenda o poti ataca in justitie pentru diverse vicii de procedura.
- edi_curiosul
- veteran
-
- veteran
Nu prea as crede...mai degaraba cu inspectorul ANPA te intelegi decat cu politistii! Ma rog, daca esti ruda directa cu unul din sefii Politiei probabiul ca dai un telefon si te lasa in pace...ameda? Nu stiu dar banuiesc ca sare de 100 lei, altfel nu ar avea eficienta deloc, nu? Probabil 200-300 lei.edi_curiosul scrie:sau varianta b:
ne intelegem ca intre romani
cat e amenda? ai idee, ai auzit ceva?
- edi_curiosul
- veteran