Fa in felul urmator: cere-le in scris celor de la PF sa iti explice tot in scris, cu semnatura si stampila, de ce nu pot aplica stampila pe permisul ANPA. Cu actul asta mergi intai la ANPA si faci sesizare apoi dai in judecata Pol de frontiera, castigi si obtii si daune!andriipopa75 scrie:astazi, 16 aprilie 2009, aflu cu stupoare ca PG in Dolj se pune doar pe carnetul verde (AGVPS).
Nu ii intereseaza ca s-a schimbat legea, ca eu am permis national de pescuit, ei "asa au primit instructiuni", n-au auzit de pescar recreativ neasociat.
Concluzia este una - daca Politia nu cunoaste/respecta legea, ce pretentii sa mai avem de la oamenii simplii ?
Desfinta-s-ar mai repede Politia de Frontiera, ca oricum sunt habarnisti, protectori de braconieri si de traficanti . (pot exista si exceptii de la regula)
PG doar cu permisul ANPA!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: in dolj e altfel
Re: in dolj e altfel
Ca sa obtii viza de pescuit in apele de frontiera va trebui sa faci o cerere.andriipopa75 scrie:astazi, 16 aprilie 2009, aflu cu stupoare ca PG in Dolj se pune doar pe carnetul verde (AGVPS).
Nu ii intereseaza ca s-a schimbat legea, ca eu am permis national de pescuit, ei "asa au primit instructiuni", n-au auzit de pescar recreativ neasociat.
Concluzia este una - daca Politia nu cunoaste/respecta legea, ce pretentii sa mai avem de la oamenii simplii ?
Desfinta-s-ar mai repede Politia de Frontiera, ca oricum sunt habarnisti, protectori de braconieri si de traficanti . (pot exista si exceptii de la regula)
La cerere anexezi copia CI, a permisului de pescuit si a chitantelor cu care ai achitat PG-ul si permisul.
IJPF ca trebui sa-ti raspunda in scris la acesata cerere (ii obliga legea - vezi sa obtii nr de inregistrare cind o depui, o poti trimite si fax sau corespondenta cu confirmare de primire).

raspunsul orabil ... ai obtinut PG-ul.

Daca e nefavorabil vor trebui sa motiveze de ce. Parerea mea e ca decit sa motiveze in scris vor prefera sa-ti dea PG-ul.
In cazul in care motivatia este de genul nu ai carnet de membru al unei asociatii ... vezi raspunsul de mai sus (al user-ului Fario_nebunu)
Excelenta idee. Nu uita sa ceri un numar de inregistrare. O sa vezi cu vin sefii aia care nu credeai ca exista si cam o panica generalizata.
Verba volat scripta manem. O sa vezi cu niste bugetati cu salari grase ca nu sunt capabili sa scrie 2 fraze cu cap si coada.
Verba volat scripta manem. O sa vezi cu niste bugetati cu salari grase ca nu sunt capabili sa scrie 2 fraze cu cap si coada.
the angler is catching xxx, not by the lure
mie la Giurgiu mi-au spus ca nici nu trebuie copie de pe buletin sau C.I. desi eu venisem pregatit cu toate copiile posibile ....numai anpa si chitanta trezorerie ....si chiar mi-au aratat cum arata adeverintele ce se elibereaza pt cei care nu au carnet de membru agvp....aveau acolo o gramada ce asteptau sa fie ridicate...
....si repet chiar politistul mi-a spus ca cei ce au vizat la agvp au fost fraieriti sa mai dea un ban in plus degeaba,,,
intradevar am completat pe loc o cerere
...asta cu stampilatul pe verso a permisului anpa nu mi se pare in regula odata ca nu are un loc special pt asa ceva ...iar in al doilea rand daca tu iei viza pe mai multe zone de granita nu va fi loc pt toate stampilele...
...in orice caz trebuie facuta o reclamatie undeva....sa le dea un telefon sa-i destepte pe idioti
....si repet chiar politistul mi-a spus ca cei ce au vizat la agvp au fost fraieriti sa mai dea un ban in plus degeaba,,,

intradevar am completat pe loc o cerere

...asta cu stampilatul pe verso a permisului anpa nu mi se pare in regula odata ca nu are un loc special pt asa ceva ...iar in al doilea rand daca tu iei viza pe mai multe zone de granita nu va fi loc pt toate stampilele...
...in orice caz trebuie facuta o reclamatie undeva....sa le dea un telefon sa-i destepte pe idioti

-
- veteran
Trebuia sa ii spui ca mai exista un grup de fraieri, de data asta cu uniforme si platiti din banii nostri - colegii lui de la PF din Dolj, cei care "cred" ca doar pe carnet AGVPS se poate pune viza aia!dragos74 scrie: ....si repet chiar politistul mi-a spus ca cei ce au vizat la agvp au fost fraieriti sa mai dea un ban in plus degeaba,,,![]()

-
- junior
Uite aici, se pare ca din Falticeni...
http://www.anpa.ro/index.php?v=contact&id=2
http://www.anpa.ro/index.php?v=contact&id=2
Sincer? ......Greu !!!! Am fost la pf dupa ce mi-am platit la trezorerie taxele undeva in inauarie si i-am explicat la ala cu vizele o ora intreaga care e treaba . Nu m-a crezut si vazand doar 2 chitante platite....a dato pe brazda cu ajvpsul.. ca aia de acolo vin si platesc si ei fac actele samd. O pus mana pe telefon si o sunat la ajvps(cu mine de fata) si culmea... ala de la ajvps nu a zis nici sa-mi dea viza nici sa nu ..("dar ar fii bine sa vina la noi si sa plateasca ca tot omul si rezolvam noi treaba") M-am saturat si am pus punctul pe I si am zis ca "daca un inspectorat general de politie de frontiera trebe sa ceara voie de la un functionar ajvps pt o amarata de viza,fac o plangere si o dau mai departe la cei de mai sus ". Vreau sa zic ca in 5 minute am avut viza pusa,aici e culmea: pe carnetul de membru de anul trecut nevizat anul asta"Dar asta e si bine ca il am.Restul nu conteaza ./mircea13 scrie:Va rog pe cei care aveti numai permise de la ANPA sa scrieti cum ati procedat pentru a obtine viza de la Politia de frontiera ? S-a aplicat stampila pe noul permis sau cum au procedat politistii de frontiera in zona voastra. Multumesc anticipat.Mircea13
Numai bine !
Live for Fishing.
Salut. Poti sa scoti permis de pescuit de la oricare filiala ANPA din tara numai sa ai actele complete. Cerere tip,copie de pe CI sau buletin si copie dupa chitanta de la trezorerie. Permisul il capeti pe loc fara sa mai astepti,deoarece pe el scrie numele si prenumele dar si codul numeric personal al tau.Numai bine. Mircea13