PG doar cu permisul ANPA!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 12 Apr 2009, 19:43

merci pt detalii...permisul anpa costa 30 ron care achiti tot la trezorerie...

fario...de achitat achiti o singura data 50 ron la trezorerie si pastrezi originalul chitantei...ducandu-te cu cate o copie la fiecare PF de care apartine zona in care pescuiesti....
...practic e un fel de luare in evidenta la PF din zona respectiva.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Apr 2009, 21:58

dragos74 scrie:merci pt detalii...permisul anpa costa 30 ron care achiti tot la trezorerie...

fario...de achitat achiti o singura data 50 ron la trezorerie si pastrezi originalul chitantei...ducandu-te cu cate o copie la fiecare PF de care apartine zona in care pescuiesti....
...practic e un fel de luare in evidenta la PF din zona respectiva.
OK, am inteles, mersi pt explicatie. Dar oare nu pot rezolva aici in Bucuresti la sediul central al PF?
Si e oricum bizar sa coste mai mult taxa pentru autorizatia de granita decat taxa de permis de pescuit la ANPA! :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 13 Apr 2009, 20:36

asta cu taxa mai mare decat permisul anpa e mare golaneala :?
poate ca astoia au facut o greseala de tipar adica la vechiul pret de 5 ron au pus fara sa vrea un 0 ...adica 50 ron ,si dac a au vazut ca tine la fraieri au lasat-o asa....parerea mea :wink:

azi am fost la giurgiu si am lasat acolo copie de pe permisul anpa si copie de pe chitanta de 50 ron....intr-o saptamana sau doua trebe sa merg sa-mi ridic PG-ul adica o adeverinta (foaie separata) ce tine locul stampilei de pe permisul de membru agvp (in cazul fraierilor care si le-au vizat si pe acestea) :wink:
...parerea cu fraierii mi-a fost spusa in cel mai direct mod de politistul care se ocupa cu stampilatul permiselor si completarea adeverintelor respective ....dupa caz :!:

gabi androne
junior
junior

Mesaj de gabi androne » 13 Apr 2009, 20:55

Taxa de 50ron ati platit-o la Giurgiu? Puteti da adresa unde se depun actele?
Multumesc anticipat.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2009, 10:51

gabi androne scrie:Taxa de 50ron ati platit-o la Giurgiu? Puteti da adresa unde se depun actele?
Multumesc anticipat.
Teoretic se poate plati si la Bucuresti, stiu din surse sigure. Doar ca de regula esti indemnat sa mergi chiar in orasele resedinta din zona de granita.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 14 Apr 2009, 12:17

eu am platit la giurgiu dar la buftea de asemenea imi accepta taxa dar era ceva curios cu contul care era acelesi cu cel pt anpa ....
la giurgiu stiau exact ce si cum
apoi actele le lasi la poarta la politia de frontiera giurgiu....oricine iti poate explica in giurgiu cum ajungi acolo....practic ti drumul drept prin oras cum vi dinspre bucuresti

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 14 Apr 2009, 14:53

@dragos74:

crezi ca se poate PG fara permis de pescuit? (pentru dat cu caiacu)

multumesc

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 14 Apr 2009, 20:27

normal asa ar fi....dar s-ar putea ca pt asta sa nici nu te intrebe nimeni nimic ....doar pe pescari ca au ceva lansete de aparat.... :?
oricum la sediu la politia de frontiera nu se discuta nimic altceva decat ce fac fiecare caci sunt desfiintatio incetul cu incetul
unul mergea ajutoor de sef de post in vreo comuna ....altul nus pe unde
dar subiectul de baza era clar ....desfiintarea politiei de frontiera pe granita cu bulgarii
:!:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2009, 22:44

dragos74 scrie: dar subiectul de baza era clar ....desfiintarea politiei de frontiera pe granita cu bulgarii
:!:
Pai asa a si zis Boc la TV acum 2 luni, ca in 2010 nu va mai fi PF pe granita cu Bulgaria! Daca si atunci mai dau de animalele astea in uniforma bleu pe malul Dunarii imi rezerv dreptul de a le arunca niste bolovani in ceafa, dupa moda de la Chisinau! :lol:

andriipopa75
veteran
veteran

in dolj e altfel

Mesaj de andriipopa75 » 16 Apr 2009, 18:51

astazi, 16 aprilie 2009, aflu cu stupoare ca PG in Dolj se pune doar pe carnetul verde (AGVPS).

Nu ii intereseaza ca s-a schimbat legea, ca eu am permis national de pescuit, ei "asa au primit instructiuni", n-au auzit de pescar recreativ neasociat.

Concluzia este una - daca Politia nu cunoaste/respecta legea, ce pretentii sa mai avem de la oamenii simplii ?

Desfinta-s-ar mai repede Politia de Frontiera, ca oricum sunt habarnisti, protectori de braconieri si de traficanti . (pot exista si exceptii de la regula)

Scrie răspuns