Petitie privind stabilirea perioadei de prohibitie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
chiscaru'
junior
junior

Re: Petitie privind stabilirea perioadei de prohibitie

Mesaj de chiscaru' » 26 Ian 2015, 21:28

albatrin scrie:Peste o sută de semnături în nici două zile !!!
razvan m. scrie:Ar trebui stabilita o data limita pana la care sa fie semnata de doritori si apoi expediata...
Daca ramane online e ca si cum n-ar fi.
kingofbeasts scrie:Petitia cu pricina a plecat inca de vineri sub forma de recomandata cu confirmare de primire catre fiecare dintre cele 3 institutii enumerate. Adica, a plecat pe hartie in forma "oficiala" . De semnat, am semnat-o eu personal in calitate de reprezentant autointitulat al unui grup de initiativa...
Tavi scrie: Punctele de la 1 la 5 sunt cam degeaba.
Pana la urma ce anume le ceri, concret?
kingofbeasts scrie:In primul rand vreau sa obtin raspunsuri si sa vad transparenta...
edâ„¢ scrie:...ce raspuns crezi ca o sa primesti... ?
...sper ca esti multumit ca ai semnat o idee care nu duce nicaieri....
kingofbeasts scrie:...in faza asta , indiferent de raspunsuri , undeva petitia duce iar faza asta e prima faza nu ultima (strict in raport cu aceasta petitie).
Woooaaauuu !!! Peste doua sute de semnaturi in nici doua... luni !!! :lol: :lol: :lol:
Cand incepe faza a doua (strict in raport cu aceasta petitie ) ???... :lol: :lol: :lol:

zippo47
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de zippo47 » 12 Mar 2015, 13:44

Sunt de acord cu voi. Am semnat si eu petitia. :respekt:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Mar 2015, 14:23

Un demers complet inutil si lipsit de orice consecinte. Pacat de timpul consumat.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 12 Mar 2015, 14:37

Cam asta a fost raspunsul : Imagine
Imagine

Etapa a doua va incepe la momentul potrivit.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Mar 2015, 15:03

...ce frumos suna ultima fraza , cea de la punctul 4
...din pacate tot o "apa de ploaie" este si raspunsul in totalitatea sa.
..."vom face totul..." :oops:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Mar 2015, 07:33

Pai nah, ca ''for de reprezentare'' nu figureaza grupul ''Pescuit la somn''-adica pescari reali, ci figureaza intre altii f.r.p.s.c.-federatia fantoma.Al carei presedinte ne-a promis pe acest forum ca va pune umarul serios pentru a ne interzice pescuitul stiucii cand e prohibitia mare , la alte specii..A reusit..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 13 Mar 2015, 11:42

Of of. Vreau sa va spun ca am semnat la petitii on line de am uitat cum ma cheama. una di ele a adunat aproape 400000 de semnaturi si a murit glorios, tot online. Ca o paralela, la una din petitii ni s-a raspuns politicos : ..avand in vedere bla bla bla, interesele celor in cauza vor fi aparate si reprezentate de asociatiile si federatia la care sunt legal afiliate, bla bla bla... Adica ba a ma-ti. Problema reala nu e cum sau cu ce sau cine. Sa fim obiectivi, orice dar absolut orice moare pe masa unui judecator.Dispretul suveran fata de orice lege sau regula, constientizarea in masa a faptului caorice pedeapsa e kk, sau oricum , pe acolo, provoaca si sustin destrabalarea de pe apele care din pacate nu mai sunt de mult ale noastre. Si nu e vorba aici doar de braconaj, ci si de balastiere si deversarile inimaginabile de gunoaie . Ce e de facut? Nu stiu, adica nu vad o rezolvare la scara mare. Intre timp aplic o teorie a uniu prieten: daca tu esti bandit cu mine imi asum dreptul sa fiu bandit cu tine. Asa cum anul trecut am scos sau macar rupt 36 de setci , inclusiv una facuta taietei si lasata pe pragul postului de politie din localitate (setca era a sefului de post, pe documentatelea), o sa continui sa fac asta. Am spart cu prastia geamuri la masini de greblasi, am mai scufundat si vreo doua barci pline de varse. Ma pricep de minune sa scot din functie utilaje de balastiera cu daune maxime, si chiar o fac. Poate ca unii o sa ma scuipe, ca pe un infractor ce sunt. Dar cand treci printr-un episod gen doi pescari vs buldozer cu manipulant beat "plecati de aici sau va ingrop", ajungi sa iti reconsideri pozitia. In fond, noi toti iesim pe apa sa ne simtim bine si sa ne dam liber pasiunii, nu sa ne gandim cum sa scapam cu viata dintr-o confruntare cu braconierii sau balastieristii. Si sincer va admir pe voi, cei care inocenti si legea de partea voastra mai credeti in petitii.

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 16 Mar 2015, 12:35

In,sfarsit "unu" cu sange in instalatie :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Mar 2015, 19:49

oldheinz scrie:Of of. Vreau sa va spun ca am semnat la petitii on line de am uitat cum ma cheama. una di ele a adunat aproape 400000 de semnaturi si a murit glorios, tot online. Ca o paralela, la una din petitii ni s-a raspuns politicos : ..avand in vedere bla bla bla, interesele celor in cauza vor fi aparate si reprezentate de asociatiile si federatia la care sunt legal afiliate, bla bla bla... Adica ba a ma-ti. Problema reala nu e cum sau cu ce sau cine. Sa fim obiectivi, orice dar absolut orice moare pe masa unui judecator.Dispretul suveran fata de orice lege sau regula, constientizarea in masa a faptului caorice pedeapsa e kk, sau oricum , pe acolo, provoaca si sustin destrabalarea de pe apele care din pacate nu mai sunt de mult ale noastre. Si nu e vorba aici doar de braconaj, ci si de balastiere si deversarile inimaginabile de gunoaie . Ce e de facut? Nu stiu, adica nu vad o rezolvare la scara mare. Intre timp aplic o teorie a uniu prieten: daca tu esti bandit cu mine imi asum dreptul sa fiu bandit cu tine. Asa cum anul trecut am scos sau macar rupt 36 de setci , inclusiv una facuta taietei si lasata pe pragul postului de politie din localitate (setca era a sefului de post, pe documentatelea), o sa continui sa fac asta. Am spart cu prastia geamuri la masini de greblasi, am mai scufundat si vreo doua barci pline de varse. Ma pricep de minune sa scot din functie utilaje de balastiera cu daune maxime, si chiar o fac. Poate ca unii o sa ma scuipe, ca pe un infractor ce sunt. Dar cand treci printr-un episod gen doi pescari vs buldozer cu manipulant beat "plecati de aici sau va ingrop", ajungi sa iti reconsideri pozitia. In fond, noi toti iesim pe apa sa ne simtim bine si sa ne dam liber pasiunii, nu sa ne gandim cum sa scapam cu viata dintr-o confruntare cu braconierii sau balastieristii. Si sincer va admir pe voi, cei care inocenti si legea de partea voastra mai credeti in petitii.
:respekt:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 18 Mar 2015, 14:08

Si, coincidenta, adiwolf, la mine in casa au fost 17 caini. Deodata.

Scrie răspuns