Petitie privind stabilirea perioadei de prohibitie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Re: Petitie privind stabilirea perioadei de prohibitie
Semnatura mea in calitate de reprezentat, cu specificatia corespunzatoare, iar solutia am adoptat-o din lipsa de timp (in sensul ca daca asteptam semnaturi puteam avea surpriza emiterii ordinului intre timp) .
...din partea mea ai un mare "DA"
...din pacate asa cum ai zis si tu , "lumea nu prea se inghesuie " , probabil ca lumea este satula de astfel de actiuni care au sfarsit la "cosul de gunoi al nepasarii sau ignorantei" celor care au putere de decizie .
...eu iti doresc Succes in demersurile tale si te sustin , chiar daca asta inseamna doar o semnatura online .

...din pacate asa cum ai zis si tu , "lumea nu prea se inghesuie " , probabil ca lumea este satula de astfel de actiuni care au sfarsit la "cosul de gunoi al nepasarii sau ignorantei" celor care au putere de decizie .
...eu iti doresc Succes in demersurile tale si te sustin , chiar daca asta inseamna doar o semnatura online .
- kingofbeasts
- veteran
kingofbeasts scrie:semnat

cate semnaturi apar pe petitia pe care ai trimis-o?
ce raspuns crezi ca o sa primesti avand in vedere ca numai numele tau figureaza pe petitie?
ca sa candidezi trebuie semnaturi nu?,multe nu!alb pe negru nu!de ce nu v-ati gandit pana acum sa faceti foi pentru semnaturi care se plimbau prin tara tot anul pana in momentul apariti ordinului,de ce e nevoie de petitii online....mai mult de atat nu se poate, ne plafonam la petitile online sau o semnatura alb pe negru conteaza mai mult?....
probabil atunci as fi semnat,NU asa doar de dragul sustineri unei persoane in calitate de reprezentat autointitulat al unui grup de initiativa al forumului pescuit la somn, nu ma incanta pentru ca eu nu semnez pentru persoana, asa cum reiese din petitia online actuala,eu semnez pentru imbunatatirea perioadei de prohibitie alaturi de alte persoane care traiesc si pescuiesc in Romania si care vor ceva mai bun de la legile astea emise doar asa sa fie....
PS:...PE RAU O SA DICTEZE BURTA INDIFERENT DE SITUATIA IN CARE NE AFLAM...
-
- utilizator constant
- kingofbeasts
- veteran
colegu', pai daca tu nu semnezi nici cand sti ce semnezi , ai fi semnat ceva "in alb" acu' cateva luni? ori poate crezi ca cineva dintre noi are calitati profetice si poate vedea ce contine un proiect de ordin inainte ca el sa apara public? hai sa gandim inainte sa spunem cevaedâ„¢ scrie: cate semnaturi apar pe petitia pe care ai trimis-o?
ce raspuns crezi ca o sa primesti avand in vedere ca numai numele tau figureaza pe petitie?
ca sa candidezi trebuie semnaturi nu?,multe nu!alb pe negru nu!de ce nu v-ati gandit pana acum sa faceti foi pentru semnaturi care se plimbau prin tara tot anul pana in momentul apariti ordinului,de ce e nevoie de petitii online....mai mult de atat nu se poate, ne plafonam la petitile online sau o semnatura alb pe negru conteaza mai mult?....
probabil atunci as fi semnat,NU asa doar de dragul sustineri unei persoane in calitate de reprezentat autointitulat al unui grup de initiativa al forumului pescuit la somn, nu ma incanta pentru ca eu nu semnez pentru persoana, asa cum reiese din petitia online actuala,eu semnez pentru imbunatatirea perioadei de prohibitie alaturi de alte persoane care traiesc si pescuiesc in Romania si care vor ceva mai bun de la legile astea emise doar asa sa fie....
PS:...PE RAU O SA DICTEZE BURTA INDIFERENT DE SITUATIA IN CARE NE AFLAM...

Am mai spus odata ca am semnat in calitate de reprezentant la fel cum primaru' semneaza in numele tuturor locuitorilor din urbe. Ce raspuns vom primi ramane de vazut treaba e ca pana una alta legea ii obliga sa dea unul.
Cine semneaza petitia online sustine ideile si nu persoana ca nu-i o candidatura la vreo functie . E foarte simplu de altfel, esti de acord cu ce scrie acolo si vrei sa te implici semnezi. Nu esti de acord cu ce scrie nu semnezi. Am mai spus deja ca n-am pretentia sa o fi facuta perfecta si am mai spus ca, cei care vad lucrurile altfel decat mine pot sa scrie la randul lor o alta petitie prin care sa ceara ceea ce-si doresc . Ideea cea mai importanta e de implicare si cu cat mai multi se implica in modalitati mai diverse cu atat sansele ca pescarii sa fie luati in serios cresc.
Altfel spus sa faci ceva e mai util cauzei decat sa stai cu mainile in san si sa te plangi apoi ca n-ai.
Motivul pentru care m-am autointitulat reprezentant e foarte simplu: eu am gandit textul si in acest context era si firesc ca tot eu sa-mi asum raspundera pentru ceea ce am scris. In plus, cineva trebuia sa semneze fizic hartiile , sa mearga cu scrisorile la posta si sa plateasca expeditia . Puteam sa trimit pe altcineva? Evident ca nu.
bla blauri ca de obicei....ideei si iarasi ideei asa cum a fost din totdeauna, prea multe minti luminate si nimic concret....vorbarie multa saracia omului...
daca nu esti in stare sa te gandesti cum te-ar reprezenta ordinul ala inainte ca el sa apara(cu toate ca ai experienta anilor anteriori in care sti exact cum decurg lucrurile) atunci nu te obosi cand deja e pe masa la semnat ca nici atunci nu iti vei mai da seama .....
in momentul in care nu ai pretentia de a face un lucru corect pana la capat,nu il mai fa ca si asa nu o sa exprime nimic doar o bataie in piept in fata celorlalti, ceva de genu liderilor de sindicat...cred ca asta ar fi si titlul corect...
cu ce sa implic daca semnaturile alea nu isi au nici o valoare...vorbarie goala...o idee care nu se concretizeaza, plecata din start cu multe minusuri... o idee despre care se discuta si doar atat....spor la discutat ca iarna e lunga si prohibitia va avea 60 zile asa cum o vedeti....
ps:se fac inscrieri in asociatia laviniei trebuie sa trimiti doar cv,o sa fie DNA braconierilor si asa nu o sa mai fie nevoie de prohibitie...
daca nu esti in stare sa te gandesti cum te-ar reprezenta ordinul ala inainte ca el sa apara(cu toate ca ai experienta anilor anteriori in care sti exact cum decurg lucrurile) atunci nu te obosi cand deja e pe masa la semnat ca nici atunci nu iti vei mai da seama .....
in momentul in care nu ai pretentia de a face un lucru corect pana la capat,nu il mai fa ca si asa nu o sa exprime nimic doar o bataie in piept in fata celorlalti, ceva de genu liderilor de sindicat...cred ca asta ar fi si titlul corect...
cu ce sa implic daca semnaturile alea nu isi au nici o valoare...vorbarie goala...o idee care nu se concretizeaza, plecata din start cu multe minusuri... o idee despre care se discuta si doar atat....spor la discutat ca iarna e lunga si prohibitia va avea 60 zile asa cum o vedeti....
ps:se fac inscrieri in asociatia laviniei trebuie sa trimiti doar cv,o sa fie DNA braconierilor si asa nu o sa mai fie nevoie de prohibitie...
Ti, ce imi place cum gandesti ....Multumesc ca m-ai iluminat.edâ„¢ scrie:bla blauri ca de obicei....ideei si iarasi ideei asa cum a fost din totdeauna, prea multe minti luminate si nimic concret....vorbarie multa saracia omului...
...
Deja m-am apucat sa anticipez pentru anul urmator, cum vor apare in Monitorul Oficial o serie acte normative si acum lucrez la strategia de strangere de semnaturi - in alb.
Te rog sa imi trimiti adresa ta pe privat, sa iti trimit vreo zece foi la semnat. Sa nu cumva sa intram in criza de timp.

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!