Vad ca mitomanul este pe "cai mari" si tot amenita pescarii cu implementarea regulamentului infamei cooperativei .
Chiar toti pescarii sunt asa de multumiti ca vor deveni cotizanti la cooperativa ?
Moderatori: Adelin, dr.pike, tudor, johnnybravo, Moderatori

Gyorg scrie:posibil Gigi!
Dar, am inteles de la ANPA ca Ordinul nu o sa apara sub forma propusa si o sa scoata federatia din mentiune si sarcini!
1. Ministerul Agriculturii ?i Dezvolt?rii Rurale a finalizat r?spunsurile la peti?iile formulate de diver?i (LRS – oare cine o fi semnat peti?ia- , Club Musc? Ghinion (13), FRPMA, etc). Toate r?spunsurile la aceste peti?ii au fost nefavorabile peten?ilor, sus?inând legalitatea Ordinului de Ministru privind pescuitul recreativ sportiv. Cum ar zice un clasic în via??: GHINION! A?a c? Ordinul de ministru va fi publicat în Monitorul Oficial a?a cum a fost prezentat spre dezbatere public?, recunoscând FRPS ca autoritate public? responsabil? de pescuitul sportiv sau recreativ cum îl boteaz? unii. Sfat gratuit: Pune-?i mâna pe carte!

Eu zic sa avem putina rabdare .. si mai vorbimsemlecangheorghe scrie: Gyorg este adevarata lauda popescului??Trece ordinul in forma favorabila lui??
Probabil ca sa aibe motiv maine sa urle ca descreieratul ca nu a fost consultat, deci totul se anuleazaGyorg scrie:P.S. azi este Consiliu Consultativ la ANPA, iar maestrul competitiilor din Romania nu este prezent!
Gyorg scrie:Eu zic sa avem putina rabdare .. si mai vorbimsemlecangheorghe scrie: Gyorg este adevarata lauda popescului??Trece ordinul in forma favorabila lui??
P.S. azi este Consiliu Consultativ la ANPA, iar maestrul competitiilor din Romania nu este prezent!

Sa-l consulte cine?lazarini scrie:Probabil ca sa aibe motiv maine sa urle ca descreieratul ca nu a fost consultat, deci totul se anuleazaGyorg scrie:P.S. azi este Consiliu Consultativ la ANPA, iar maestrul competitiilor din Romania nu este prezent!