Vad ca mitomanul este pe "cai mari" si tot amenita pescarii cu implementarea regulamentului infamei cooperativei .
Chiar toti pescarii sunt asa de multumiti ca vor deveni cotizanti la cooperativa ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gyorg scrie:posibil Gigi!
Dar, am inteles de la ANPA ca Ordinul nu o sa apara sub forma propusa si o sa scoata federatia din mentiune si sarcini!
1. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a finalizat răspunsurile la petițiile formulate de diverși (LRS – oare cine o fi semnat petiția- , Club Muscă Ghinion (13), FRPMA, etc). Toate răspunsurile la aceste petiții au fost nefavorabile petenților, susținând legalitatea Ordinului de Ministru privind pescuitul recreativ sportiv. Cum ar zice un clasic în viață: GHINION! Așa că Ordinul de ministru va fi publicat în Monitorul Oficial așa cum a fost prezentat spre dezbatere publică, recunoscând FRPS ca autoritate publică responsabilă de pescuitul sportiv sau recreativ cum îl botează unii. Sfat gratuit: Pune-ți mâna pe carte!
Eu zic sa avem putina rabdare .. si mai vorbimsemlecangheorghe scrie: Gyorg este adevarata lauda popescului??Trece ordinul in forma favorabila lui??
Probabil ca sa aibe motiv maine sa urle ca descreieratul ca nu a fost consultat, deci totul se anuleazaGyorg scrie:P.S. azi este Consiliu Consultativ la ANPA, iar maestrul competitiilor din Romania nu este prezent!
Gyorg scrie:Eu zic sa avem putina rabdare .. si mai vorbimsemlecangheorghe scrie: Gyorg este adevarata lauda popescului??Trece ordinul in forma favorabila lui??
P.S. azi este Consiliu Consultativ la ANPA, iar maestrul competitiilor din Romania nu este prezent!
Sa-l consulte cine?lazarini scrie:Probabil ca sa aibe motiv maine sa urle ca descreieratul ca nu a fost consultat, deci totul se anuleazaGyorg scrie:P.S. azi este Consiliu Consultativ la ANPA, iar maestrul competitiilor din Romania nu este prezent!