Problema este ca rupem mâța în două si îi lăsam lui popescu numai spectacolele din justitie cu noi!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
... Sportiva.Gyorg scrie:De acord cu voi, numai faptul ca noi ne-am scos CIS (certificat de identitate fiscala)
Faptul ca se exista ramura sportiva a pescuitului nu are treaba cu ANPA-ul !Gyorg scrie:De acord cu voi, numai faptul ca noi ne-am scos CIS (certificat de identitate fiscala), ne aduce direct in tagma sportivilor. Cred ca solutia ar fi sa fie definite separat in lege: pescar sportiv (cu bubele in cap de la popescu) si pescarul amator.
Problema este ca rupem mâța în două si îi lăsam lui popescu numai spectacolele din justitie cu noi!
Partea slaba a LRS este ca s-a nascut Mopescu, iar fane balamuc nu o sa obtina in tribunale decat ceea ce a obtinut pana acum, adica degetul din misloc. Dupa trei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile si plata despagubirilor catre LRS, nu prea mai are cu ce sa ne atace in instanta. Dar nu ma pun cu mintea odihnita, cine stie ce acuzatii de subminarea economiei de stat mai baga.rcorbu scrie: Partea slaba a LRS si AGVPS cred ca sta la " reprezentarea oficiala a Romaniei" pe care Fane spera sa poata obtine ceva in tribunale, si cu care o sa va frece multa vreme !
Federatia are in spate MTS-ul, poate ca si voi ar trebuii sa gasiti pe cineva care sa acorde acreditarea in concursurile internationale.
Avand CIS ar fi posibil ca tot MTS sa fie ajutorul, ca doar nu or fi toti fanii Federatiei sa nu va ajute !