petitie impotriva braconajului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 28 Sep 2011, 13:05

stiu ca NU e solutie de viitor ceea ce fac eu...dar de chestii legale, se ocupa cei cu petitiile, sau acele asociatii care imi iau banul anual, garantandu-mi cat de mult o sa lupte ei pentru ape mai curate si mai bogate in peste.

Eu, la nivel macro, macar imi rezolv din problemele personale cu braconierii.

stiucarcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stiucarcs » 29 Sep 2011, 12:57

Urmariti cel putin cateva filme Western.Veti intelege muuulte!...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Sep 2011, 17:08

...am semnat si eu , mai bine mai tarziu decat...
...oricum , nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat

...platesc permisul la fel cum platesc rovigneta auto...din obligatie :!:
...asa cum beneficiez de drumuri "OK" :oops: (cel putin la mine in judet) , tot asa se face "ceva" si pentru pescuit (cel putin la mine in judet) :x

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 30 Sep 2011, 10:37

Radu , imi pare bine ca ai semnat :)
Nici eu nu sper prea multe de la asemenea petitii , dar macar stiu ca n-am stat nepasator !

Inainte de a ma-nbolnavi ma mai luam in gura sau chiar la trinta cu braconierii , dar acum ce mai pot face :( , anunt eventual autoritatile sau semnez petitii
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

aducu7
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de aducu7 » 01 Oct 2011, 08:47

Am semnat.La urma urmei ce am avut de pierdut...3 minute in care am aplicat pentru o petitie fata de saptamani in care am stat cu ochii pe bete degeaba din cauza ca apele erau goale.
Nimeni nu pierde nimic daca semneaza.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 01 Oct 2011, 10:26

Nimeni nu pierde nimic nici daca se roaga la Duniezo' sa dispara braconierii :lol: . Scuze, chiar nu m-am putut abtine. Da e o prostie sa faci ceva usor si degeaba ca sa te consolezi ca ai facut tot ce ti-a stat in putere. Ba mai mult, sa te simti mai bun si responsabil, cetatean model cu o conduita inalta. Hai mai bine sa facem un topic "ce fac io impotriva braconajului" cu rezultate, nu despre cum culmea indignarii e sa semnam o petitie online pe care n-o baga absolut nimeni in seama. Hai sa vedem cateva plase distruse, lansete rupte pe genunchi etc. in poze. Sunt cativa colegi de pe aici pe care i-ar tine sa faca din astea. :lol:
Sau macar niste braconieri fotografiati/ filmati ceva. :D Sa stie si ochiu nostru si sa ramana pe net pentru generatiile viitoare pozele. Cum arata un braconier piscicol, ca din ala cinegetic a vazut toata lumea.

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 05 Oct 2011, 12:31

http://www.youtube.com/watch?v=WWGrac1ef0Q

comentariul live face toti banii!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 07 Oct 2011, 22:01

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

RCA_Constanta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de RCA_Constanta » 08 Oct 2011, 08:35

Asta da! Buna demarare!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2011, 09:39

geppetto scrie:Nimeni nu pierde nimic nici daca se roaga la Duniezo' sa dispara braconierii :lol: . Scuze, chiar nu m-am putut abtine. Da e o prostie sa faci ceva usor si degeaba ca sa te consolezi ca ai facut tot ce ti-a stat in putere. Ba mai mult, sa te simti mai bun si responsabil, cetatean model cu o conduita inalta. Hai mai bine sa facem un topic "ce fac io impotriva braconajului" cu rezultate, nu despre cum culmea indignarii e sa semnam o petitie online pe care n-o baga absolut nimeni in seama. Hai sa vedem cateva plase distruse, lansete rupte pe genunchi etc. in poze. Sunt cativa colegi de pe aici pe care i-ar tine sa faca din astea. :lol:
Sau macar niste braconieri fotografiati/ filmati ceva. :D Sa stie si ochiu nostru si sa ramana pe net pentru generatiile viitoare pozele. Cum arata un braconier piscicol, ca din ala cinegetic a vazut toata lumea.

Poi prin 89,a fost o scurta perioada la moda ”metoda 7,62”.Pe moment a dat ceva rezultate..din pacate numai pe moment..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns