petitie impotriva braconajului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiu ca NU e solutie de viitor ceea ce fac eu...dar de chestii legale, se ocupa cei cu petitiile, sau acele asociatii care imi iau banul anual, garantandu-mi cat de mult o sa lupte ei pentru ape mai curate si mai bogate in peste.
Eu, la nivel macro, macar imi rezolv din problemele personale cu braconierii.
Eu, la nivel macro, macar imi rezolv din problemele personale cu braconierii.
...am semnat si eu , mai bine mai tarziu decat...
...oricum , nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat
...platesc permisul la fel cum platesc rovigneta auto...din obligatie
...asa cum beneficiez de drumuri "OK"
(cel putin la mine in judet) , tot asa se face "ceva" si pentru pescuit (cel putin la mine in judet) 
...oricum , nu cred ca se va schimba ceva in viitorul apropiat
...platesc permisul la fel cum platesc rovigneta auto...din obligatie

...asa cum beneficiez de drumuri "OK"

- nagy victor
- senior
Radu , imi pare bine ca ai semnat
Nici eu nu sper prea multe de la asemenea petitii , dar macar stiu ca n-am stat nepasator !
Inainte de a ma-nbolnavi ma mai luam in gura sau chiar la trinta cu braconierii , dar acum ce mai pot face
, anunt eventual autoritatile sau semnez petitii

Nici eu nu sper prea multe de la asemenea petitii , dar macar stiu ca n-am stat nepasator !
Inainte de a ma-nbolnavi ma mai luam in gura sau chiar la trinta cu braconierii , dar acum ce mai pot face

Pescuitul inainte de toate !
Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !
http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts
Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !
http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts
Nimeni nu pierde nimic nici daca se roaga la Duniezo' sa dispara braconierii
. Scuze, chiar nu m-am putut abtine. Da e o prostie sa faci ceva usor si degeaba ca sa te consolezi ca ai facut tot ce ti-a stat in putere. Ba mai mult, sa te simti mai bun si responsabil, cetatean model cu o conduita inalta. Hai mai bine sa facem un topic "ce fac io impotriva braconajului" cu rezultate, nu despre cum culmea indignarii e sa semnam o petitie online pe care n-o baga absolut nimeni in seama. Hai sa vedem cateva plase distruse, lansete rupte pe genunchi etc. in poze. Sunt cativa colegi de pe aici pe care i-ar tine sa faca din astea. 
Sau macar niste braconieri fotografiati/ filmati ceva.
Sa stie si ochiu nostru si sa ramana pe net pentru generatiile viitoare pozele. Cum arata un braconier piscicol, ca din ala cinegetic a vazut toata lumea.

Sau macar niste braconieri fotografiati/ filmati ceva.

- storm fish
- veteran
-
- utilizator nou
- semlecangheorghe
- veteran
geppetto scrie:Nimeni nu pierde nimic nici daca se roaga la Duniezo' sa dispara braconierii. Scuze, chiar nu m-am putut abtine. Da e o prostie sa faci ceva usor si degeaba ca sa te consolezi ca ai facut tot ce ti-a stat in putere. Ba mai mult, sa te simti mai bun si responsabil, cetatean model cu o conduita inalta. Hai mai bine sa facem un topic "ce fac io impotriva braconajului" cu rezultate, nu despre cum culmea indignarii e sa semnam o petitie online pe care n-o baga absolut nimeni in seama. Hai sa vedem cateva plase distruse, lansete rupte pe genunchi etc. in poze. Sunt cativa colegi de pe aici pe care i-ar tine sa faca din astea.
Sau macar niste braconieri fotografiati/ filmati ceva.Sa stie si ochiu nostru si sa ramana pe net pentru generatiile viitoare pozele. Cum arata un braconier piscicol, ca din ala cinegetic a vazut toata lumea.
Poi prin 89,a fost o scurta perioada la moda ”metoda 7,62”.Pe moment a dat ceva rezultate..din pacate numai pe moment..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.