Petitie: drept de control pentru asociatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Ian 2011, 19:36

Domnule Gotti, eu semnez...

macar voi indrazniti sa vreti ceva... intr-o lume care adora teoria si parerile perinente, dar care de fapt, ... nu vrea nimic !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Gotti
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gotti » 26 Ian 2011, 22:17

sa nu discutam despre violenta aci ca nui cazul dar daca va faceti o comunitate serioasa si unita aveti sanse nam sa vin eu din timis in in olt la control ca avem greblasi destui in zona noi incercam sa facem ordine la noi in ograda si nu prea reusim dar incet incet lumea se va educa si pe acest segment dar pt asta cineva tre sa dea un exemplu

in comunitatea noastra sunt binevoitori care vor da curusr de pescuit in anumite stiluri de pescuit pt cei care nu stiu sa pescuiasca intun anumit fel si doresc sa invete acel stil bine inteles cunostintele minime despre acel stil si cum se realizeaza o montura sau o nadire corecta din motivul ca muti merg la feder si habar nu au cum sa faca o montura corecta acestui stil sper sa avem suces

Domnule Miky va mutumim ca ne sustinet si va doresc fire intinse !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2011, 22:43

Hai sa va spui io o istorioara.Merge un aradean la Lipova si pescuieste la artificiale..Pac,control....Reprezentantul A.N.P.A.+JANDARMI.Scoate omul permisul de anul trecut ,unde avea si talonul pe 2009 si din greseala da talonul pe 2009 in loc de cel pe 2010 care cica momentan suplineste lipsa astora pe 2011..Si se trezeste cu proces verbal ,amenda + confiscarea lansetei.Este perchezitionat corporal si in masina....Ca si un delicvent..Degeaba scoate talonul pe 2011,repr.A.N.P.A.,NU-L MAI IA IN SEAMA CA SI CUM N-AR EXISTA...Dar talonul ala exista...Totul se consemneaza in procesul verbal...L-am vazut eu..Procesul...Si acuma ,asociatia din care face parte pescarul respectiv il da in judecata pe reprezententul A.N.P.A. pentru abuz in serviciu,si pentru ca a fost perchezitionat fara mandat.Ceva similar,cu mici diferente am patit si eu prin 200si nu stiu cit da asta-i alata poveste.Intrebarea mea este,daca o persoana autoizata face asemenea abuzuri,cit de mare va fi riscul daca ,mai multe persoane ,care nu au competenta necesara vor efectua controale???Sa nu intelegeti gresit,eu nu sint contra controalelor,dar sa fie facute de persoane autorizate...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Dita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dita » 27 Ian 2011, 08:47

Domnule Gotti ai inteles gresit. Eu ma refeream la faptul ca nelegiurile si macelurile care au loc pe apele interioare care apartin de stat(nu cele private sau in concesiune) nu le pot opri nici jandarmii,nici anpa,nici politia,asa ca nu cred ca niste "amatori" vor putea face ceva. Autorizatiile de pescuit industrial au baza de plecare tot din asociatii(cererea de autorizatie se depune la ajvps) iar ca sa fie aprobata trebuie.....H.C. Mielul etc. In concluzie ce interes are membrii asociatiei sa faca contoale? Poate la cei corecti care pescuiesc cu undite si cu permise anpa obtinute tot prin ajvps. Nu am timp sa-ti prezint un caz concret cand au fost chemati jandarmii pt. braconaj, iar ei au controlat tot pe cei corecti, pe cei cu setcile bagate pana in mal , au spus" aia sunt in regula ii cunoastem noi. " PS. cred ca se vrea voit braconajul ca sa pescuim pe baltile private. Succes in actiunile de control pe care le vei face !!

Gotti
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gotti » 27 Ian 2011, 22:02

da am inteles ce spui comunitatea noastra a fost candva mebra avps nu mai facem parte din ea acei oameni nau facut nimc pt pescar in afara ca neau louat bani si iau investit in alta parte vanatore .... etc incercati sa va faceti si voi o asociate care sa fie condusa de pescari adevarati nu de vanatori branconieri care daca da 1000 ron pe an taxe tre sa si scoata banul acela la ei vanatore nui un hoby de relaxare ci doar la aia se uita cat a facut in plus fata de cat a investit in timis asociatia noastra are peste 10000 membri si in fiecare an mai adera la noi din cei ramasi la avps dar mai ai o varianta poti sati iei permisul anpa care se distribuie prin asociati fara sa platesti cotizatia la asociatie ca sa nu devi mebru la ei si o asociatie fara membri nu exista

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Ian 2011, 18:26

Gotti scrie: ......... in timis asociatia noastra are peste 10000 membri si in fiecare an mai adera la noi din cei ramasi la avps ................
:lol: :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 28 Ian 2011, 20:27

Dita scrie:Domnul GOTTI........ Un amanunt ...ca fapt divers asa ... Ai curajul sau sange in vene sa vii sa controlezi pe cei cu km. de setci? sau pe cei care dau la parasuta ? Cred ca nu cunosti realitatea din teren, daca nu crezi ,vino si pescuieste pe Olt de la Rm. Valcea la .....Dunare. Cei care au pescuit in zonele respective pot sa confirme. Treaba este atat de "legala'' ca nici jandarmii .nici politia nu pot sa -i controleze. Asa ca asociatia.......poate doar sa vina sa le duca sacii cu peste la masina :lol: :lol:

hahahhaha
ai dreptate
poate ca vin eu...daca imi promit aia carte de munca
sa fim seriosi..nu ai tupeu sa te bagi la braconieri(decat daca ti sa urat cu binele)daca am scos vreo setca din apa a fost dupa ce mam asigurat de 3 ori ca nui nimeni in zona...ca inainte nam facuto si a iesit urat de tot

acuma un exeplu..'spunemi cu cine umbli ca sa iti spun cine esti"
se potrive f bine.daca pe mine mar vedea careva dintre prieteni mei pescuind maine la "hata"sau "parasuta"(prefer blonda) cred ca toti ar afla si multi sar supara pe mine,ori eu nu sunt dispus insa cei cu "japcuitul apel;or)nu prea tin cont de prieteni sau si prieteni lor fac la fel
ce am vrut sa spun cu asta?ca de obicei braconieri nu sunt niste oameni cumintei cu care te poti intelege sa plece mai in colo ca te deranjeaza....mai degraba tu pleci de acolo si plus de asta ei isi asuma un risc(sau asa ar trebui sa fie)ceea ce un om cu ceva minte in cap...nu face

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 01 Feb 2011, 17:58

Semnat. Din pacate aveti numai 124 de semnaturi... asta spune multe despre oamenii din tara asta.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Feb 2011, 18:18

Semnat... :wink:
De ce nu putem sa vedem si noi cine a semnat la petitie, ca la toate petitiile?
Numa' bine.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Feb 2011, 23:04

silent scrie:Semnat. Din pacate aveti numai 124 de semnaturi... asta spune multe despre oamenii din tara asta.
asta spune muuulteeee, despre cei 10.000 de membrii ai asociatiei :twisted:

Scrie răspuns