Daca tot o dam pe bancuri sa va spun si eu unul:Oaca scrie: Am citit acum vreo 2-3 ani un banc de care imi aminteste postarea asta a lui fff si cum are mai multa legatura cu subiectul decit ce spune fff, imi permit sa vi-l spun:
Intr-o camera in care sint un lighean cu rufe murdare, un sandvis si o femeie goala sint lasati 1 zi pe rind un american, un neamt si un roman.
Americanul maninca sandvisul, i-o trage femeii apoi spala rufele. Explicatia lui la iesire: intai mi-am potolit foamea, pofta, m-am distrat si apoi m-am apucat de treaba.
Neamtul spala rufele, maninca sandvisul si apoi i-o trage femeii. La iesire: intai munca, apoi am mincat ca sa imi revin si sa ma simt bine si apoi distractia.
Romanul pune femeia sa spele rufele si i-o trage pe la spate timp in care maninca si sandvisul. ... <<Asa este la noi in tara "Daca vrei sa maninci ceva trebuie sa-i f**i pe aia care muncesc!">>
Intr-un sat romanesc, prin anii '50 sunt adunati satenii pentru a-l asculta pe activistul de partid venit de la centru pentru a-i convige de avantajele colectivizarii ... sau al intovarasirii ... pina la urma tot un fel de asociere.
Si cum le povestea el despre avantajele lucrarii mecanizate si in comun a ogoarelor vede pe badea Gheorghe care nu pricepea nimic. Il invita sa spuna ce nu a inteles si badea Gheorghe intreaba :
- Vom avea mai mult porumb ?
- Da .
- Vom avea mai mult griu ?
- Da .
- Vom avea mai multi cartofi ?
- Da .
- Vom avea mai multe fasole ?
- Da .
- Bine ... dar mie nu imi plac fasolele !
- O sa-ti placa !