Petitie catre ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 27 Noi 2010, 15:59

Oaca scrie: Am citit acum vreo 2-3 ani un banc de care imi aminteste postarea asta a lui fff si cum are mai multa legatura cu subiectul decit ce spune fff, imi permit sa vi-l spun:
Intr-o camera in care sint un lighean cu rufe murdare, un sandvis si o femeie goala sint lasati 1 zi pe rind un american, un neamt si un roman.
Americanul maninca sandvisul, i-o trage femeii apoi spala rufele. Explicatia lui la iesire: intai mi-am potolit foamea, pofta, m-am distrat si apoi m-am apucat de treaba.
Neamtul spala rufele, maninca sandvisul si apoi i-o trage femeii. La iesire: intai munca, apoi am mincat ca sa imi revin si sa ma simt bine si apoi distractia.
Romanul pune femeia sa spele rufele si i-o trage pe la spate timp in care maninca si sandvisul. ... <<Asa este la noi in tara "Daca vrei sa maninci ceva trebuie sa-i f**i pe aia care muncesc!">>
Daca tot o dam pe bancuri sa va spun si eu unul:

Intr-un sat romanesc, prin anii '50 sunt adunati satenii pentru a-l asculta pe activistul de partid venit de la centru pentru a-i convige de avantajele colectivizarii ... sau al intovarasirii ... pina la urma tot un fel de asociere.
Si cum le povestea el despre avantajele lucrarii mecanizate si in comun a ogoarelor vede pe badea Gheorghe care nu pricepea nimic. Il invita sa spuna ce nu a inteles si badea Gheorghe intreaba :
- Vom avea mai mult porumb ?
- Da .
- Vom avea mai mult griu ?
- Da .
- Vom avea mai multi cartofi ?
- Da .
- Vom avea mai multe fasole ?
- Da .
- Bine ... dar mie nu imi plac fasolele !
- O sa-ti placa !

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 14 Dec 2010, 20:53

am semnat si eu !

sa vina sculele rupte, plasele arse si braconierii intemnitati :D

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 13 Ian 2011, 22:26

mai baieti voi chiar nu intelegeti ca in tara asta nu se mai poate face nimic?
vorbe multe fapte putine.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Ian 2011, 20:05

gemba111 scrie:mai baieti voi chiar nu intelegeti ca in tara asta nu se mai poate face nimic?
vorbe multe fapte putine.
de ce le ucizi speranta??!!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Ian 2011, 07:09

gemba111 scrie:mai baieti voi chiar nu intelegeti ca in tara asta nu se mai poate face nimic?
Si care e problema ta ? Stai jos si ocupa-te de altceva, daca nu te intereseaza!

gemba111 scrie:vorbe multe fapte putine.
Asta-i un indemn sau modul tau de viata ? Spre deosebire de tine (cel putin asa se vede) unii spera si incearca sa faca ceva.
Sa ai un WE placut

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 15 Ian 2011, 13:37

semnat,si sper ca pana la urma se va schimba ceva in legislatia asta de doi bani care le permite braconierilor sa faca ce vor pe apele tarii noastre

lucianfiat
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucianfiat » 15 Ian 2011, 21:40

semnat
incercati sa anuntati cati mai multi prieteni,vorba umbla!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 29 Ian 2011, 20:36

Intre timp Ordinul ministrului cu privire la pescuitul sportiv s-a semnat ! Tuturor carcotasilor si celor care au reusit sa "demonstreze" ca pescarii romani nu sunt in stare sa aiba o atitudine normala si ca-i doare in *** de binele lor, al apelor si al pestilor, le urez BAAAFTAAAA ! Traiasca barfa si sa moara toate caprele din vecini ! Amin !

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 02 Feb 2011, 18:37

ANDREI RIGA scrie:
Si care e problema ta ? Stai jos si ocupa-te de altceva, daca nu te intereseaza!

gemba111 scrie:vorbe multe fapte putine.
Asta-i un indemn sau modul tau de viata ? Spre deosebire de tine (cel putin asa se vede) unii spera si incearca sa faca ceva.
Sa ai un WE placut
am semnalat neajunsurile proiectului de lege la minister cu mult inainte sa apara aceasta petitie,care la randul lui are neajunsuri,pe care le-am semnalat initiatorilor insa fara rezultat.

Scrie răspuns