Pescuitul si cainii agresivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuitul si cainii agresivi
Propun un subiect de care unii dintre voi poate v-ati lovit: Cainii agresivi
Nu de putine ori mergem linistiti sa cutreieram in cautarea relaxarii oferite de o partida de pescuit cand deodata dam nas in nas cu cainii. Ca sunt mai mici sau mai mari, maidanezi sau de stana (astia sunt mai periculosi) tot ne pot composta si strica ziua.
Cum ati gestionat intalnirile cu patrupedele suparate si ce echipament folositi pentru ai alunga sau a va indeparta de ei ?
Nu de putine ori mergem linistiti sa cutreieram in cautarea relaxarii oferite de o partida de pescuit cand deodata dam nas in nas cu cainii. Ca sunt mai mici sau mai mari, maidanezi sau de stana (astia sunt mai periculosi) tot ne pot composta si strica ziua.
Cum ati gestionat intalnirile cu patrupedele suparate si ce echipament folositi pentru ai alunga sau a va indeparta de ei ?
- johnnybravo
- Moderator
Re: Pescuitul si cainii agresivi
http://www.emag.ro/aparat-cu-ultrasunet ... DYHTC3BBM/
i-am vazut eficienta la un amic, am luat si eu, nu are efect pe cainii cu stapan, cel mult ii face atenti pt o perioada scurta dupa care incep iar sa latre ca disperatii toata ziua spre disperarea vecinilor...
o vreme am mers cu spray cu piper cu jet dar nu recomand, e total ineficient, testat pe un dulau de la o stana care spre norocul nostru nu a fost agresiv dar ne-a incheiat partida de pescuit pe zona respectiva...
i-am vazut eficienta la un amic, am luat si eu, nu are efect pe cainii cu stapan, cel mult ii face atenti pt o perioada scurta dupa care incep iar sa latre ca disperatii toata ziua spre disperarea vecinilor...
o vreme am mers cu spray cu piper cu jet dar nu recomand, e total ineficient, testat pe un dulau de la o stana care spre norocul nostru nu a fost agresiv dar ne-a incheiat partida de pescuit pe zona respectiva...
Mie spray-ul cu piper mi s-a parut solutia ideala. Toate dihaniile spreyate au raspuns foarte corespunzator. Ultrasunetele in schimb = fix pix
Mie mi s-au parut ideale mini-petardele acelea care se gaseau, in urma cu cativa ani, de cumparat
in preajma sarbatorilor de iarna.
Erau foarte eficiente cand pocneau in apropierea cainilor agrasivi (Zgomotul ii punea pe fuga, fara a rani animalul).
O singura problema ... de la purtat prea mult prin rucsac la un moment dat se scutura praful exploziv ... si in loc de pocnitura aveai parte de un fassss...
Erau foarte eficiente cand pocneau in apropierea cainilor agrasivi (Zgomotul ii punea pe fuga, fara a rani animalul).
O singura problema ... de la purtat prea mult prin rucsac la un moment dat se scutura praful exploziv ... si in loc de pocnitura aveai parte de un fassss...

Dar pana cauti petarda, pana ii dai foc...te halesc potaile !Ioan S. scrie:Mie mi s-au parut ideale mini-petardele acelea care se gaseau, in urma cu cativa ani, de cumparat
johnnybravo scrie:http://www.emag.ro/aparat-cu-ultrasunet ... DYHTC3BBM/
Am achizitionat mai demult si eu unul identic .
Rezultatul cind apas pe buton 75% dintre ciini fug de maninca pamintul , restul nu sunt afectati.

prastia cu bile
Rezultat garantat de fiecare datamagaru39 scrie:prastia cu bile

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Asta inseamna sa fi mai departe de ei, daca te-au incoltit...pana cauti prastia te-au "marcat"magaru39 scrie:prastia cu bile

Adidas Torsion 
Nu s-a nascut caine care sa ma ajunga

Nu s-a nascut caine care sa ma ajunga