Aia surzi nu mai musca, abia se mai tin pe picioare. Crede-ma ca am fost si la stana cu chestia asta si a ramas uimit pana si ciobanul de cum ii fug cainii.cristi.v scrie:Tito, ai dat de caini surzi pana acum? sa vezi cum parai cu electrosocul si numa se uita asa mai ciudat la tine.de tito » Joi Apr 27, 2017 7:23 am
Spring scrie:
tito scrie:
Le-am incercat pe toate si de departe asta e cel mai bun https://www.....ro/oferta/mini-electros ... c4a44e63cc .
Tito cum il folosesti impotriva cainilor?
Pescuitul si cainii agresivi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuitul si cainii agresivi
Fug dupa ce-i curentezi? Cum functioneaza ala, cu baterii? Sau e cu acumulator, trebe reincarcat ... ? Daca pici in apa cu el in buzunar, risti o electrocutare?
Am foolosit si eu spray cu piper de ala mic dar nu prea functioneaza, am un cunoscut care are un pistol cu bile de cauciuc, zice ca e singura solutie.
Am foolosit si eu spray cu piper de ala mic dar nu prea functioneaza, am un cunoscut care are un pistol cu bile de cauciuc, zice ca e singura solutie.
Ieri am cumparat asa ceva: Spray Autoaparare URS 225ml Dispersant Walther Pro Secure
Sper sa nu mai am problem cu eventualii caini pusi pe galceava !
Sper sa nu mai am problem cu eventualii caini pusi pe galceava !
era mai bun un spray autoaparare URSS... 

Fug datorita sunetului produs de aparat,are acumulator propriu- se reincarca. Daca vrei sa te electrocutezi trebuie sa apesi pe butonzvic scrie:Fug dupa ce-i curentezi? Cum functioneaza ala, cu baterii? Sau e cu acumulator, trebe reincarcat ... ? Daca pici in apa cu el in buzunar, risti o electrocutare?