Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
danr scrie:in concluzie, s-a legalizat pescuitul noaptea, in sfarsit un lucru bun si pentru noi pescarii de rand
in ciuda incuiatilor care au tinut ani de zile cu dintii de treaba asta
Poate mai speriem din BRANCONIERI

asa daca o sa mai fie lume noaptea, s-or gandi de doua ori inainte sa intinda vro plasa daca aud niste voci ceva. Sau poate se amesteca cu lumea si se inmultesc , mai vedem
-
Michael
- Moderator

stai tu linistit...braconierii nu-i vei speria nici ziua nici noaptea.ei intotdeauna vor fi mai multi si mai tupeisti decat noi pescarii,care mergem cate 2,maxim 3 la pescuit.
-
fisherman
- veteran

asta cam asa-i. cunosc zone in care nu se feresc nici ziua, ce sa mai vorbim de noapte.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
bogdank
- veteran

-
Dupa shocul suferit ca li s-a luat jucaria, ienicerii (aaaa.... granicerii) si-au revenit. Unii

deja au luat amenda pe malul Dunarii pt pescuit noaptea (in afara zonei delimitate si fara sursa de lumina). Cu zona - asta e in lege, asta respectam

- desi eu nu am vazut delimitarea, o fi pe hirtie. Cu sursa de lumina, propun firmelor interesate un felinar care sa se poata agatza de guler la spate (sa nu lumineze apa). Cica lampa de cap nu e valabila.
Lasind gluma/nervii la o parte, stie careva zonele din CS si MH de Dunare stabilite pt pescuit noaptea? Ienicerii "le stieeee".
-
Cucu Ionel
- senior

La Bazias au venit si,fara sa-i intrebam ceva,ne-au spus ca este voie la pescuitul pe timp de noapte cu doua bete si un singur carlig la fiecare bat. :wink:
-
Jonin
- veteran

-
Pt Mh am sa ma interesez si am sa va spun.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
bogdank
- veteran

-
La Bazias am stat si nu m-a controlat nimeni, masina era la vedere, cu lumina stinsa. Erau ocupati cu finala mica

-
Raoul
- utilizator nou

-
Nu stiu daca neaparat sunt off-topic, dar preventiv imi cer scuze si va rog sa-mi spunetzi si mie la ce anume se poate pescui noaptea pe Dunare in afara de somn ??
Si cum anume se da la rapitor noaptea, si cu ce, daca se da ??
multumesc.
Si in balti infloresc nuferii, insa mereu ei se tin deasupra !
-
adrian ionascu
- senior

asociatiile de pescari si gestionarul, adica CNAFP trebuie sa delimiteze zone pentru pescuitul pe timp de noapte si sa le popularizeze. daca nu o fac inseamna ca se poate pescui peste tot. bineinteles cu sursa de lumina. politia de frontiera are obligatia sa va anunte despre aceste zone daca sunt intrebati si au cunostinta de asa ceva.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
-
Jonin
- veteran

-
Raoul scrie:Nu stiu daca neaparat sunt off-topic, dar preventiv imi cer scuze si va rog sa-mi spunetzi si mie la ce anume se poate pescui noaptea pe Dunare in afara de somn ??
Si cum anume se da la rapitor noaptea, si cu ce, daca se da ??
multumesc.
Poti sa mai dai la crap,caras,platica.Salaul nu prea intra pe timpul asta.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!