Poate mai speriem din BRANCONIERIdanr scrie:in concluzie, s-a legalizat pescuitul noaptea, in sfarsit un lucru bun si pentru noi pescarii de rand
in ciuda incuiatilor care au tinut ani de zile cu dintii de treaba asta
pescuitul noaptea, Basescu hai ca poti !! :)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
stai tu linistit...braconierii nu-i vei speria nici ziua nici noaptea.ei intotdeauna vor fi mai multi si mai tupeisti decat noi pescarii,care mergem cate 2,maxim 3 la pescuit.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Dupa shocul suferit ca li s-a luat jucaria, ienicerii (aaaa.... granicerii) si-au revenit. Unii
deja au luat amenda pe malul Dunarii pt pescuit noaptea (in afara zonei delimitate si fara sursa de lumina). Cu zona - asta e in lege, asta respectam
- desi eu nu am vazut delimitarea, o fi pe hirtie. Cu sursa de lumina, propun firmelor interesate un felinar care sa se poata agatza de guler la spate (sa nu lumineze apa). Cica lampa de cap nu e valabila.
Lasind gluma/nervii la o parte, stie careva zonele din CS si MH de Dunare stabilite pt pescuit noaptea? Ienicerii "le stieeee".
Lasind gluma/nervii la o parte, stie careva zonele din CS si MH de Dunare stabilite pt pescuit noaptea? Ienicerii "le stieeee".
-
Cucu Ionel
- senior

Nu stiu daca neaparat sunt off-topic, dar preventiv imi cer scuze si va rog sa-mi spunetzi si mie la ce anume se poate pescui noaptea pe Dunare in afara de somn ??
Si cum anume se da la rapitor noaptea, si cu ce, daca se da ??
multumesc.
multumesc.
Si in balti infloresc nuferii, insa mereu ei se tin deasupra !
-
adrian ionascu
- senior

asociatiile de pescari si gestionarul, adica CNAFP trebuie sa delimiteze zone pentru pescuitul pe timp de noapte si sa le popularizeze. daca nu o fac inseamna ca se poate pescui peste tot. bineinteles cu sursa de lumina. politia de frontiera are obligatia sa va anunte despre aceste zone daca sunt intrebati si au cunostinta de asa ceva.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
Poti sa mai dai la crap,caras,platica.Salaul nu prea intra pe timpul asta.Raoul scrie:Nu stiu daca neaparat sunt off-topic, dar preventiv imi cer scuze si va rog sa-mi spunetzi si mie la ce anume se poate pescui noaptea pe Dunare in afara de somn ??
multumesc.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!