pescuitul noaptea, Basescu hai ca poti !! :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Pana n-o sa-i oblige nimeni, cred ca n-o sa delimiteze nici macar sectoare mici, mici, mici... De ce ar face-o? Ce le iese la afacerea asta si cine-i pedepseste si cum, daca n-o fac?danr scrie:ramane totusi o mare problema, pescuitul noaptea se va putea practica doar in sectoarele clar delimitate de gestionarul apelor respective
daca, de exemplu, din anumite motive un gestionar stabileste un sector, mic, mic, mic, de preferinta si unde nu se prinde peste ?

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
pai nui bai,ca-i secam la cap pana o iau razna,si cand se satura de noi si delimiteaza un sector,oricare ar fii ala, o sai secam mai departe pana delimiteaza un sector mai mare,sau mai multe. si dupa ce fac si asta,o sai mai secam pana ne lasa sa pescuim unde vrem noi,ca pe AJVPS nui intereseaza numai VANATOAREA.pana la urma o sa cedeze ei

- nickydarnico
- senior
sal
eu cred ca si daca se voteaza tot nu vom beneficia de aceasta lege ,ca au ei grija sa nu piarda din mentalitatea comunista , care parca ii poseda .
cred ca in acesta tara pana nu scapam si de ultimul conducator;sef;sau orice altceva cu drept de decizie, nascut in perioada lu' Ceaushila nu vom avea nici o sansa de traire , cu adevarat libertina .
sa ne rugam la D-zeu sa nu fie asa! (dar " e grele ")
eu cred ca si daca se voteaza tot nu vom beneficia de aceasta lege ,ca au ei grija sa nu piarda din mentalitatea comunista , care parca ii poseda .

cred ca in acesta tara pana nu scapam si de ultimul conducator;sef;sau orice altceva cu drept de decizie, nascut in perioada lu' Ceaushila nu vom avea nici o sansa de traire , cu adevarat libertina .

sa ne rugam la D-zeu sa nu fie asa! (dar " e grele ")

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
- senior
cine nu delimiteaza sectoare inseamna ca accepta pescuitul de noapte in toate zonele.
gestionarul resursei este CNAFP pe apele colinare si de ses, cu exceptia deltei. la cat de activi sunt probabil ca nu vor delimita nimic si se va putea pescui in orice zona.

gestionarul resursei este CNAFP pe apele colinare si de ses, cu exceptia deltei. la cat de activi sunt probabil ca nu vor delimita nimic si se va putea pescui in orice zona.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
- mihaimircea
- veteran
- littlefish
- junior
A fost promulgata!
Pe site-ul http://www.presidency.ro/?_RID=ag&id_cat=4&tip=toate:
Decretul nr. 616 din 3 mai 2006
Preşedintele României, Traian Băsescu, a promulgat Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 192/2001 privind resursele acvatice vii, pescuitul şi acvacultura.
E un inceput!
Decretul nr. 616 din 3 mai 2006
Preşedintele României, Traian Băsescu, a promulgat Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 192/2001 privind resursele acvatice vii, pescuitul şi acvacultura.
E un inceput!
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
A aparut in monitorul oficial nr. 400/09 mai 2006 legea 116/2006 !!!!!!
vezi link-ul :
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck. ... ?ida=64272
De acum putem pescuii si noaptea ...
vezi link-ul :
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck. ... ?ida=64272
De acum putem pescuii si noaptea ...
S'altare și bunăstare !