pescuitul noaptea, Basescu hai ca poti !! :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Monintorul Oficial....nu mai este pe net gratuit.
Adi,
din cunostintele mele nu mai exista o varianta gratuita a M.Of. pe net. Baietii au avut o perioada in care au postat gratuit textele monitoarelor, apoi doar titlurile. In prezent exista abonamentele, chiar si pentru on-line. Si eu am cautat mult o posibilitate gratuita de a sta la curent cu legislatia insa... in afara de abonament la M.Of. si alte cateva softuri legislative....
Sunt tare curios daca (cine stie) e vreun "sisif" si "haiduc" cyber care sa puna undeva monitoare scanate. A fost un caz dar s-a lasat.
din cunostintele mele nu mai exista o varianta gratuita a M.Of. pe net. Baietii au avut o perioada in care au postat gratuit textele monitoarelor, apoi doar titlurile. In prezent exista abonamentele, chiar si pentru on-line. Si eu am cautat mult o posibilitate gratuita de a sta la curent cu legislatia insa... in afara de abonament la M.Of. si alte cateva softuri legislative....
Sunt tare curios daca (cine stie) e vreun "sisif" si "haiduc" cyber care sa puna undeva monitoare scanate. A fost un caz dar s-a lasat.
Pai in link-ul pe care l-am dat apare un pdf cu "forma promulgatăadiwolf scrie:stie careva vreun link de unde pot descarca sau macar citi monitoarele oficiale?
atentie,va rog,am scris monitorul oficial nu comunicate ale diferitelor camere sau ale presedentiei.
Publicare: M.Of. nr. 400/9 mai. 2006 " ... se poate descarca.
S'altare și bunăstare !
- mihaimircea
- veteran
Nu, ca sunt pe bani.
In principiu poti vedea teste din partea I (legi, decrete etc) fie pe situl camerei deputatilor (www.cdep.ro) fie pe www.legestart.ro cu parola EVALUARE (pentru 5 articole dar blochezi si tu cookiurile si va mai merge).
Celelalte parti mai greu, doar sa iti faci abonament la monitor. Partea IV (ma rog, rezumate) parca mai vine prin diverse fluxuri de monitorizare.
In principiu poti vedea teste din partea I (legi, decrete etc) fie pe situl camerei deputatilor (www.cdep.ro) fie pe www.legestart.ro cu parola EVALUARE (pentru 5 articole dar blochezi si tu cookiurile si va mai merge).
Celelalte parti mai greu, doar sa iti faci abonament la monitor. Partea IV (ma rog, rezumate) parca mai vine prin diverse fluxuri de monitorizare.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- littlefish
- junior
Imi spunea azi un prieten ca PF nu sunt inca lamuriti cum se va aplica chestia cu pescuitul pe timp de noapte, mai precis cu delimitarea sectoarelor. Tare mi-e teama ca vor fi delimitate sectoare ''a-nboulea'', in zone de kkt...ma refer aici la jud. Mehedinti , cu risc mic pt PF de tentative de trecere frauduloasa a frontierei...ca pe astia ii poate duce capu' la asa o idiotenie!
Normal nu au ei atributiuni de delimitare, ci gestionarul resurselor impreuna cu asociatia (care?), dar....
Normal nu au ei atributiuni de delimitare, ci gestionarul resurselor impreuna cu asociatia (care?), dar....
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
littlefish scrie:Imi spunea azi un prieten ca PF nu sunt inca lamuriti cum se va aplica chestia cu pescuitul pe timp de noapte, mai precis cu delimitarea sectoarelor. Tare mi-e teama ca vor fi delimitate sectoare ''a-nboulea'', in zone de kkt...ma refer aici la jud. Mehedinti , cu risc mic pt PF de tentative de trecere frauduloasa a frontierei...ca pe astia ii poate duce capu' la asa o idiotenie!
Eu chiar imi fac griji cu incuiatii de aici,mai ales ca Tisa nui Dunarea, treceri frauduloase sant si contrabanda cata vrei.Nu prea vor sa auda PF de pescuit de noapte,ca le ajunge cate fac vecinii nostrii, nu sa mai ne supravegheze si pe noi,dar nu ne lasam ,Vom vedea. Numai bine.
Live for Fishing.
Pescuit de noapte pe frontiera
Cu riscul de a ma repeta: situatia la Dunare e destul de destinsa: am fost anuntati chiar de graniceri ca se poate pescui noaptea. Pe toata Dunarea. Nu stiu de ce in Maramures ar fi mai "oblio" decat aici. Cred ca va fi bine peste tot. Ar trebui sa le atrageti atentia granicerilor ca nu se mai scalda in apele lor asa cum o faceau pana nu demult. Si, cred eu, procesele care vor fi (cat vor mai fi) in urma unei eventuale amenzi, sunt mult mai usor de castigat acum.
Fir intins si inima larga!
Fir intins si inima larga!
Shoricelu. O sati scriu sigur luni sau marti,ca ma duc pe noapte si de ma lasa si de nu. Apropo de "oblio" astia-s incuiati la minte rau de tot.Daca o apus soarele dar inca e lumina,tre sa pleci,daca stai in apa cu cizme lungi,iesi afara,ca doar e frontiera si numai 2 metrii e voie,si mai tot felul de kkt-uri de care se leaga ei tot timpul.Voi revenii. Numai bine!!
Live for Fishing.