Pescuitul interzis la 500m aval de baraje?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
- mihai izbiceni
- veteran
-
- veteran
- bogdan_mihu
- senior
-
- veteran
- ionut-raptor
- senior
Bai fratilor,cel care a putut gandi o asemenea lege e un pur tampit.Da pt aia care braconeaza cu nesimtire pe toate apele ce legi se aplica?Paznici de vanatoare care braconeaza cu setci si curent impreuna cu sefi de post si primari de pe la comune,impotriva astora cine ia masuri?Se iau de un om cu lanseta daca il prind in prohibitie sau pe sub baraje,dar impotriva acelor nenorociti care distrug totul in calea lor,cine ia masuri?Unde e ANPA sau jandarmeria in situatiile respective?Ca pe noi astia care dam cu lanseta ne gasesc imediat si nu stiu ce motive sa ne invoce.Eram odata sub baraj pe Jiu si un nenorocit de lucrator de la baraj a aruncat un scaun de masina plin de ulei,impreuna cu niste cutii de vopsea direct in apa ,in fata batardourilor,la iesirea apei din turbine.Unde au fost atunci cei indreptatiti sa faca dreptate?Dar cu siguranta,chiar daca erau acolo ,se luau de mine,nu de acel individ.
- storm fish
- veteran
Ionut dece nu i-ai aplicat un pilker in ureche?Mama lor de draci
Anul asta am targhet cel putin 3 paznici de vanatoare care vin in control si nu stiu ce vor.
Le pune baiatu o ancorita la barbie...si apoi facem protectia munci in zona pescarului cu artificiale.

Le pune baiatu o ancorita la barbie...si apoi facem protectia munci in zona pescarului cu artificiale.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- ionut-raptor
- senior