Situatia e reala, e grava si nu poate fi ignorata!
1. Cred ca eu eram muza lui W. Cand pescuiam la Racaciuni, am dat vesta mea de pescuit prietenei mele (treaba serioasa - nu vesta, prietena - de fo' 4 ani, apropos, eu sunt nascut pe 15 iulie, ea pe 10. Am 28. Daca de ziua ei suntem la vreun restaurant, sigur pe a mea o facem pe vreo balta, Vadu, etc.).
Cu Racaciuni, in continuare.... Ii dau vesta, si ii spun sa nu-si bage mainile prin buzunare, ca mai sunt jijuri, voblere si alte ob. contondente. Lucru dracu... Nu stiu ce cauta, dar da de un prezervativ... Exclus sa fi fost pt uz comun, dar nici nu imi amintesc cu ce ocazie l-am lasat acolo. A facut un scandal monstru (eu taceam .... ca speriam pestii) de radeau toti pescarii de pe malul barajului. Mai avau putin si cadeau in apa. Eu eram jos, ea pe taluz. De ce imi era mai frica: cum dracu sa-mi prind trusa daca ii face vant si se imprastie pe taluz.
Partea cea mai proasta e ca daca imi luam undita si plecam, bombanea, dar nu aveam parte de ancheta. Acum, dau cu subsemnatul...
Si inca una... Saptamana trecuta, stateam la mare, legam carlige, schimbam inele, faceam muste, etc...., ca tot omul la mare

.
...si stateam ca pe ace sa sune W.
Nu suna W, dar suna Trombonezu, zice ca sa facem sa dregem....alea alea (era prevazut cu nevasta si copil - pana la urma pica). Zic, la o saptamana la mare, nu se pune o noapte lipsa... Daca plecam cu Trombonezu, si suna si W, era loc de discutii, dar se rezolva.
Suna si Gyorg - "Hai in Delta". Zic DA si gata. Ea se supune. Dar daca
ma intelegeam si cu ceilalti, cred ca era bai!
Cam tot timpul sunt plecat prin delegatii, iar daca si in unica saptamana de concediu ensamble trageam 3 ture la peste, cam se lasa cu bataie.
Si inca una: un prieten de-al meu, mare pescar de crap..... Cam 90% din week-end-urile de vara pe balta. Pleaca omul in luna de miere in Turcia. Conditie: nu iti iei nici o undita. Omul se supune.
O zi, doua, trei... Pana cand isi cumpara o rola de nailon si doua carlige. Dimineata pleaca (cica) la jogging, si de fapt era pe dig, la nu-stiu-ce dracii gasise el...
Oricum, a mea a facut optiunea in cunostinta de cauza. Adica stia ca ma ia "cu defecte"..