Pescuit vs. sotie (prietena)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2004, 11:54

Wave,fetita nu e atrasa de pescuit?Fiul meu,uneori isi scoate lanseta,isi monteaza mulineta,apoi mulineaza de zor,admirandu-si sculele,care oricum nu sunt noi,le-a mostenit de la mine.Probabil de aceea au o valoare mai mare pt el.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 08 Sep 2004, 11:59

@Michael
Ma mir, pentru ca fata mea a vrut echipament nou.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 08 Sep 2004, 12:05

Fica-mea e "nebuna" dupa tot ce inseamna "animalute". Noi facem misto de ea si ii zicem "Copilul Animal Planet". Vorbeste cu ciini si pisicile de pe strada. La Acvariul din Constanta, au zis aia ca o trec pe statul de plata, la Delfinariu e ca acasa (am un prieten care lucreaza acolo), mergem in fiecare saptamina sa hranim leii de mare si delfinii. Am dus-o si la pescuit in Delta, de citeva ori, dar era mai interesata de pasaret, gindacei si broscute, decit de stat cu undita in mina. Nu stiu ce sa zic. Si, sincer, nu vreau s-o influentez.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Sep 2004, 12:09

sa vezi cand o sa se prinda ca ranesti si stresezi pestii.......

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 08 Sep 2004, 12:15

Si a mea este topita dupa animale (mai putin serpi, soparle, sobolani - cele respingatoare in general). De fapt datorita ei sunt adept 90% C&R ( pastrez doar pestele care merita doar pentru o singura masa). Nu am facut nimic sa o influentez si poate a fost doar dorinta de a-si copia tatal, dar vad ca nu a renuntat cum a facut cu alte "copii". De doi ani ma insoteste la cal putin 30% din iesiri.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 08 Sep 2004, 12:17

Dane, ai mare dreptate! Din cauza ei am renuntat la vinatoare!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 08 Sep 2004, 12:56

Din pacate nu am reusit sa-mi conving sotia sa mearga cu mine la pescuit. Am incercat, anul acesta i-am scos si PG, a promis ca merge ... dar cred ca nu e cazul sa mai insist, mai bine astept pina va dori ea sa merga.
Referitor la mersul la pescuit, gasesc suficienta intelegere. Poate, totusi, uneori cind prind cite o zi prosta suport si citeva glume, mai ales daca vin acasa si plin de noroi dupa vreo ploaie. Nu va spun ce am patit cind am venit acasa dupa ce am cazut in Prut la vreme de toamna ...
In rest numai de bine, mai ales ca s-a oferit sa curete se pestele prins - daca acesta este mai mare de 1 kg. Si din nou nu va spun ce figura a facut anul trecut cind a gasit pe masa un peste de peste 10 kg (eu fiind plecat dupa un film pentru aparatul de fotografiat - nici macar nu mi-am pus problema sa fac poze pe frontiera de stat). Sau la un somn de 3,3 kg (nu ii place somnul - ca aspect).
Anul acesta insa nu a curatat nici un peste si nici eu nu prea m-am obosit cu asta (nu ca as fi adept al curentului C&R ci pentru ca nu retin decit acel peste pe care-mi face placere sa-l duc acasa).

Cit despre copii, fiica mea mergea cu mine la pescuit in urma cu ceva mai multi ani, pe cind nu pescuiam numai la Prut. La Prut nu am luat-o, iar acum are deja alte pasiuni, aproape toata vacanta a dorit sa stea la bunici la tara (asta dupa ce ne-a lasat in grija acvariul, hamsterul si pisica), iar cind s-a intors in Iasi merge zilnic cu rolele.
Anul acesta mi-am luat insa fiul la pescuit. La aproape 7 ani ai sai are deja doua lansete si doua mulinete ale sale (noi), arunca cu lanseta, asteapta linistit trasatura - tocmai el care acasa debordeaza de energie. Pacat ca nu a prins inca nici un peste (si nici eu in prezenta lui). Oricum, a fost foarte impresionat, la prima iesire pe Prut a vazut caprioare (nu vazuse nici la gradina zoologica - nu avem asa ceva in Iasi - in salbaticie nici atit), mistret, cit despre bataile la suprafata apei a trebuit sa-l conving ca in Prut nu sunt balene, nici rechini si nu stiu daca l-am convins.

Asa incit daca vreau neaparat sa-mi iau sotia la pescuit poate doar cu sprijinul copiilor sa reusesc.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Sep 2004, 07:38

sotia ideala !
nu-ti mai trebuie motor, unde mai pui ca atrage si somnii !!!!!

poza trimisa de mihaiv

Imagine

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 09 Sep 2004, 07:49

Mda, tine loc si de clonc :)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Sep 2004, 08:03

... asta daca e apa rece si ii clantane dintii de frig!

Scrie răspuns