Pescuit vs. sotie (prietena)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Sep 2004, 16:57

Oricum, o apar eu pe nevasta lui Gyorg, ca l-a lasat sa-si ia super barca cu motor. De fapt am inteles ca are doua barci (cu doua motoare).

Precizez, ca am fost in Delta cu Gyorg de la inceput la sfarsit. Nu am plecat dupa el din Bucuresti, nu m-am intors inainte de el :D

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Sep 2004, 17:07

Oricum nu te lasam eu.
Iar cu barcile iti dai seama ce compensare am facut :cry:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 07 Sep 2004, 21:21

mi-ati mai adus aminte de ceva, linistea din casa, se plangea cineva mai devreme ca nu prea are unde sa-si tina linistit unditele, ale mele stau in rastelul fixat pe peretele din sufragerie, intre harta deltei si niste postere cu pesti :D

nu va mai spun ca am la discretie 2 balcoane, 2 dulapuri si toata debaraua.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Sep 2004, 21:47

am mai zis, una a fost buna, si pe aia ai luat-o tu! :D

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 08 Sep 2004, 08:16

Nu am reusit nici eu sa-mi convertesc nevasta la pescuit (este nascuta in zodia pesti :D si ii place la nebunie pestele in farfurie) insa fetita mea (are 10 ani) este deja un pescar adevarat. Vara (cat este sezonul "cortului") ies cu toata familia si bineinteles si cu alti prieteni la pescuit si nu numai la pescuit. In restul timpului, sau singur la rapitor (nu am reprosuri din partea sotiei), sau cu prietenii la stationar (pentru doua zile), sau cu fetita (numai ziua).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Sep 2004, 08:17

In fetita mi-e si mie toata speranta. O mai las vreo 2 ani sa prinda puteri si apoi ...

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 08 Sep 2004, 08:34

Si are foarte mare dreptate Iliuta : prima data trebuie sa prinda. La prima ei iesire a prins peste 20 de reginute (eu bineinteles nu am pescuit, pentru ca trebuia cineva sa puna viermusi in carlig si sa scoata apoi pestii). A fost destul de incantata incat sa fiu nevoit sa ii cumpar varga ei si apoi o laseta cu mulineta.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Sep 2004, 09:36

Dane, am o poza super la subiectul asta. Are 320 kb. Da-mi un mail sa ti-o trimit te rog.
mvasil@phys.ubbcluj,ro

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Sep 2004, 11:06

Desi sotia mea nu este curioasa de pescuit,nu am probleme in a merge la pescuit de cate ori vreau,este incantata ca o intreb daca ma lasa,asa se simte importanta.Problema este ca baietelul meu de 10 ani imi cere din ce in ce mai insistent sa-l iau cu mine la pescuit,indiferent de ora la care plec,imi zice el:"chiar si la 5 dimineata".Are deja lanseta lui,cu mulineta,dar nu l-am luat pana acum,ca era foarte energic,galagios,nu sta o clipa locului.Oricum,se vede clar ca are "microbul".Cred ca ar fi cazul sa incep sa-i fac un "Training" cum se cuvine.Cu banii stransi de el,isi cumpara voblere,twistere in loc de jucarii.Ma intreb cum va reactiona atunci cand le va pierde.Ce parere aveti?Odata ce va fi bine instruit cred ca va fi o placere,un pescuit,tata si fiu.Abia astept. :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 08 Sep 2004, 11:14

O sa fie intradevar o placere! Eu am experienta proprie, cind mergeam la pescuit cu bunicul si tata (mari pescari la vremea lor).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

Scrie răspuns