1. bulshit - asta vi se spune, dar realitatea este cu totul alta - la ANPA se merge pe principiul "cere si ti se va da"boistean scrie:1. cartonasele ANPA ajung greu la toate asociatiile din tara. procedura de eliberare e mai complicata si mai greoaie decat anii trecuti din cauza chioscarilor de'alde fane, care au bisnitarit cu cartoane. nici eu nu-l am inca.
2. in cazul unui control, pe chitanta eliberata de asociatia la care m-am inscris, scrie clar si 30 lei - contravaloare permis ANPA - deci ma consider 100% in legalitate
2. conform legii te poti considera 1000% in deplina ilegalitate

aiurea,semlecangheorghe scrie:Duminica ,doi aradeni au incasat cite o amenda, unu 100ron si celalalt500ron,pt ca nu au avut permis de pescuit.Ala din urma s-a luat in gura cu "organele"Se pare ca lipsa caronasului buclucas produce efecte.
veniti fratilor la valcea, veniti pe taramul fagaduintei unde se poate orice si nu exista legi.
vreti pescuit doar cu permis ANPA?? - veniti la Valcea
vreti pescuit la liber fara nici un fel de taxe pe ape naturale?? - veniti la Valcea
vreti sa pescuiti la liber pe cel mai mare si mai important rau din tara cu minunatele lui lacuri de acumulare care ascund in adancurilor lor adevarti monstri numai buni de capturat cu undita?? - veniti la Valcea
vreti sa pescuiti si in prohibitie fara dureri de cap?? - veniti la Valcea
vreti sa pescuiti cu orice alte mijloace posibile si imposibile, legale si nelegale?? - veniti la Valcea
vreti sa faceti pe malul apelor ce va trece prin cap fara sa va pese de nimic si fara sa va intrebe nimeni de sanatate?? - veniti la Valcea
deci.............ce mai asteptati fratilor, veniti la Valcea locul unde nu se intampla nimic si este permis orice