Vorbeam de Sufixul de 0,11mm.
Dady
pescuit clean lac apa limpede
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu am masurat firul pt a vedea daca 0,11 e real .Mie mi-a placut cum s-a comportat , e matasos , scufundator .Costa 88 mii la Energofish.
Rezistenta scrisa pe rola la 0,11 e de 1,46 kg dar am senzatia ca tine mai mult.
Rezistenta scrisa pe rola la 0,11 e de 1,46 kg dar am senzatia ca tine mai mult.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
inca o metoda pe care eu ti-o recomand la un lac cu apa limpede si adanc,pescuiesc pe ceva asemanator: cu un floucarbon de 0.12,0.14 de calitate,nici nu are rost sa te gandesti la textile si cu inaintas...etc..,o rotativa panther martin de 3-4 grame,cu coada neaparat,la care mai adaugi doi plumbi usori pe agrafa,coboara mai rapid,si sa stea cat mai aproape de fundul apei,pe timp insorit.mi-a dat rezultate foarte bune.modelul e cel cu tija prin paleta care se invarte,facand un zgomot foarte atractiv pentru cleni.spre seara scoti plumbii de pe agrafa si mulinezi mai la suprafata,ideea e ca la aproximativ 5 metri de mal nu am prins niciunul.metoda imi da rezultate de fiecare data,intr-o seara luand un clean de 1.8kg, si majoritatea peste 500gr.si apa lina si limpede precum cristalul.coloritul ''mustii sau firelor textile din coada linguritei pe galben sau alb a dat cele mai bune rezultate ,in rest doar cu un blue fox am mai prins un clenut mic.grosimea la fire o alegi in functie de ce pesti mai pot intra la lingurita,pentru ca am mai prins un salau de 3 kg cautatand cleanul.cea mai buna metoda incercata de mine pe lacul respectiv pana acum din o groaza de metode incercate,la voblere doar clenuti,majoritatea citite si pe aici,pentru cine crede ca punand plumb pe agrafa se rasuceste firul,nu e asa,iti doresc succes si sper sa aud ca a dat rezultate