Atentie, sint doi de Dragos care au postat aici! Eu unul nu sint de acord cu ce se intimpla la ALP (benzile desenate) si nici macar nu mi se par inspirate.De bun gust nici nu mai vorbesc. Eu am vrut doar sa comunic ceea ce am vazut (si m-a uimit).Luci scrie: In alta ordine de idei, nu discutam aici, pe acest topic, utilitatea si comparabilitatea benzelor desenate din Aventuri cu Tarus in carne si oase. Ma intreb, din curiozitate, mai ales din perspectiva ironiei tale la adresa dansului, cat de bine il cunosti pe acest om.
Chiar nu mi se pare a fi necesar sa se faca un tambalau din asta:)
respect
Sint absolut de acord cu o asemenea emisiune intr-o tara civilizata si cu o cultura formata in ani in ceea ce priveste pescuitul. In Rominia..
D-le Jean Scurtu, va rog sa nu ramineti cu ideea ca as avea ceva cu dl.Tarus sau ca macar mi-as permite sa judec pescari ale caror performante si maiestrie in pescuit imi va fi greu sa le egalez. Nu sint genul de persoana care sa emita judecati despre altii fara sa ii cunosc. Mai mult, repet ca pentru mine dl. Tarus a reprezentat luminita care mi-a deschis ochii spre pescuit prin cartile si revistele sale.
Cu tot respectul, Dragos Gutu.