Permisul ANPA 2009 - Ape pe care este valabil

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pityu
veteran
veteran

permisul de pescuit pe 2009 ape pe care este valabil

Mesaj de pityu » 24 Mar 2009, 13:25

Danone are perfecta dreptate.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Mar 2009, 13:47

danone scrie:Cunosc HG229/04.03.2009 publicata in MO 162/16.03.2009. In regulamentul de organizare si functionare cuprins in hotarare,la capitolul II - atributii si competente ,la art.2 litera A (atributii si competente in domeniul silviculturii, exploatarii si prelucrarii lemnului) la punctul 30 se prevede ca Romsilva gestionează fondul piscicol din apele de munte încredinţate spre administrare, în condiţiile legii; Care sunt conditiile legii? Conditiile legii nu se refera cumva la OUG 23/2008 privind pescuitul recreativ/sportiv pe ape de munte? .
Ba da. Momentan. Deci momentan nu are finalitate. Numa ca au pus-o acolo in ideea ca vor reusi sa schimbe OUG 23 si sa bage in legea pescuitului ca apele de munte se dau in administrarea RNP. Si atunci HG229 se va combina cu noua lege. Dar nu cred sa se intample mai repede de 2010. Si s-ar putea sa renunte pe parcurs, in urma presiunilor!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Mar 2009, 13:56

Tavi scrie:
Fario_nebunu scrie: Tocmai ca nu e deloc clar! Si Romsilva gestioneaza ape curgatoare si statatoare din ape montane desi nu scrie asta pe permisul ANPA...
Unde mai scrie ca Romsilva gestioneaza ape?
Fario, imi e teama ca esti in urma cu legislatia.
Conform legilor si ordinelor in vigoare, RNP sau AGVPS nu au in acest moment ape in gestiune sau sub alta forma (concesiune). De asemenea RNP nu mai are baza legala pentru a emite acele autorizatii de pescuit pentru apele lor.
Asa ca fa-ti rost de permis de la ANPA, valabil pe toate apele publice si bucura-te ca le poti da flit prietenilor tai padurari.
Intre noi fie vorba, bucura-te pana mai e asa , ca nu cred ca va dura mult si te vor alerga din nou. :lol:
Hahaha, mersi de sfat! Oricum padurarii ma vor fugari, asta e meteahna lor! Si daca nu ei macar idiotii aia de jandarmi montani, crapale-as cauciucurile de la ATV si bagale-as zahar in carburator de gogomani! Asa ca permisul ANPA o sa li-l arat din "fuga calului" si printre 2 injuraturi spuse printre dinti! :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: permisul anpa 2009 ape pe care este valabil

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Mar 2009, 14:02

pityu scrie:Tavi are dreptate. Permisul ANPA este unic si national. Nu exista alte permise sau autorizatii in afara de acesta. Romsilva nu mai are nici o apa de munte. Nici nu mai existta notiunea de apa de munte sau de ses ci doar ape continentale si maritime.
Pe cat te dai de destept (Fario), pe atat de greu ti-e sa citesti (sau sa intelegi !) legislatia :!: :?: :wink:
Serios mister Pityu? Pai si atunci ce rol mai are acea adunatura de gugustiuci si prepelotze bipede numita Salmo Carpatica? Daca ANPA si doar ea elibereaza permise atunci Salmo Schizopatica ce mai elibereaza? Poate bilete de tratament psihic pentru membrii sai...deh, fost mineri, au saracii probleme la scafarlie dupa atata munca in subteran, confunda pastravul cu un varcolac si lostrita cu stima baii :lol: Lasaneeee, Pityuleeee, lasaneee baiatuleeeee!

pityu
veteran
veteran

Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Mesaj de pityu » 24 Mar 2009, 14:07

fario-nebunu a scris
Serios mister Pityu? Pai si atunci ce rol mai are acea adunatura de gugustiuci si prepelotze bipede numita Salmo Carpatica? Daca ANPA si doar ea elibereaza permise atunci Salmo Schizopatica ce mai elibereaza? Poate bilete de tratament psihic pentru membrii sai...deh, fost mineri, au saracii probleme la scafarlie dupa atata munca in subteran, confunda pastravul cu un varcolac si lostrita cu stima baii Laughing Lasaneeee, Pityuleeee, lasaneee baiatuleeeee!
Bine zici cand tu insuti iti spui "nebunu". Un om normal la cap nu poate sa scrie asemenea prostii si jigniri la adresa unor confrati.
PACAT CA ADMINISTRATORII NU SANCTIONEAZA ASEMENEA LIMBAJ :!:
Pentru chestiile astea eu nu te-as mai primii pe forum! Discuta cu bipezi ca tine incultule!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Mar 2009, 14:24

pityu scrie:fario-nebunu a scris
Serios mister Pityu? Pai si atunci ce rol mai are acea adunatura de gugustiuci si prepelotze bipede numita Salmo Carpatica? Daca ANPA si doar ea elibereaza permise atunci Salmo Schizopatica ce mai elibereaza? Poate bilete de tratament psihic pentru membrii sai...deh, fost mineri, au saracii probleme la scafarlie dupa atata munca in subteran, confunda pastravul cu un varcolac si lostrita cu stima baii Laughing Lasaneeee, Pityuleeee, lasaneee baiatuleeeee!
Bine zici cand tu insuti iti spui "nebunu". Un om normal la cap nu poate sa scrie asemenea prostii si jigniri la adresa unor confrati.
PACAT CA ADMINISTRATORII NU SANCTIONEAZA ASEMENEA LIMBAJ :!:
Pentru chestiile astea eu nu te-as mai primii pe forum! Discuta cu bipezi ca tine incultule!
Mah, tu nu ai auzit de pamflet? Culturalizeaza-te si cu altceva decat cu integrame....

NYPD
junior
junior

Mesaj de NYPD » 24 Mar 2009, 18:44

Fario_nebunu scrie:
pityu scrie:Tavi are dreptate. Permisul ANPA este unic si national. Nu exista alte permise sau autorizatii in afara de acesta. Romsilva nu mai are nici o apa de munte. Nici nu mai existta notiunea de apa de munte sau de ses ci doar ape continentale si maritime.
Pe cat te dai de destept (Fario), pe atat de greu ti-e sa citesti (sau sa intelegi !) legislatia :!: :?: :wink:
Serios mister Pityu? Pai si atunci ce rol mai are acea adunatura de gugustiuci si prepelotze bipede numita Salmo Carpatica? Daca ANPA si doar ea elibereaza permise atunci Salmo Schizopatica ce mai elibereaza? Poate bilete de tratament psihic pentru membrii sai...deh, fost mineri, au saracii probleme la scafarlie dupa atata munca in subteran, confunda pastravul cu un varcolac si lostrita cu stima baii :lol: Lasaneeee, Pityuleeee, lasaneee baiatuleeeee!
Din nou te bagi ca musca-n lapte.Nu observi ca de fiecare data deviezi de la subiect si ca in afara ca jignesti niste oameni pe care nici macar nu ii cunosti si ca ai un vocabular de mahala nu ai nici o treaba cu subiectele dezbatute pe acest forum.De fapt si pseudonimul de "Fario-nebunul" spune tot despre tine.

pityu
veteran
veteran

permisul anpa 2009 ape pe care este valabil

Mesaj de pityu » 24 Mar 2009, 23:16

fario_nebunu a scris
Mah, tu nu ai auzit de pamflet? Culturalizeaza-te si cu altceva decat cu integrame....
Fac concurs de cultura generala cu tine la orice ora din zi si din noapte cu orice juriu si daca faci 50% din punctele pe care le fac eu, ma las de pescuit, de asociatie, de gagici si de multe altele. Cand am inceput sa scriu la reviste de pescuit Bucurestene, tu nu stiu daca erai trecut de scoala generala!

AndyHunter
junior
junior

Tensiune mare ...

Mesaj de AndyHunter » 25 Mar 2009, 09:04

Nu vreau sa supar pe nimeni. Nu tin nici cu stanga si nici cu dreapta, dar eu spun sa o lasati mai moale cu discutiile in contradictoriu. Daca va ganditi bine aproape pe toate topicurile exista cate o polemica (intre 2 sau mai multi) unde se discuta mult si bine despre orice altceva decat subiectul in sine al topicului. Stiti voi, avem noi romanii o vorba: "Apa trece pietrele raman.". De aici fiecare intelege ce vrea.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Mar 2009, 09:53

pityu scrie:fario_nebunu a scris
Fac concurs de cultura generala cu tine la orice ora din zi si din noapte cu orice juriu si daca faci 50% din punctele pe care le fac eu, ma las de pescuit, de asociatie, de gagici si de multe altele. Cand am inceput sa scriu la reviste de pescuit Bucurestene, tu nu stiu daca erai trecut de scoala generala!
OK, nu vreau sa mai deviez de la topic ca sa nu irit lumea, oricum tu ai inceput cu atacurile, vezi in urma comenatriile rautacioase asa ca ti-ai primit ce meritai!
Cat despre revistele unde scrii...nici nu ai ideea ce muncesc bietii redactori la materialele tale! Intai pun diacriticele unde tu ai uitat, apoi scot virgula dintre subiect si predicat, elimina dezacordurile grave de tip "pescarii din Lupeni este foarte mandri de Salmo Carpatica", cacofoniile "este clar ca confectionarea de muste in orasul Lupeni...", elimina redundantele jenante "muscaritul cu muste uscate nu garanteaza muscatura pastravului....", scot regionalismele specifice zonei tale, cuvintele imprumutate din maghiara si care nu exista in Dictionarul limbii romane ("hal" nu exista in romana, se zice "peste" de cel putin 1800 de ani). Apoi scurteaza frazele tale kilometrice, pun predicatele unde lipsesc, si apoi stlizeaza textul ca sa fie "comestibil". Asa ca draga Pityule, imagineaza-ti cum ar fi un text de-al tau necorectat de nimeni . Cam asa "Pescarii, adica halaszii de la Lupeni, fii si nepoti de la mineri, este forte mandri .....Ei iau fiecare un rud (adica undita) in mana lor si pun si o snur, liaga 2 muste uscatie apoi lansiaza in curent si asteapta sa muste un "hal" pistruiat...." Zi drept, sunt depatte de (crudul) adevar?
OK, si cu asta eu unul am incetat polemica...revenim la topic.

Scrie răspuns