Permisul ANPA 2009 - Ape pe care este valabil

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 25 Mar 2009, 10:09

Fario, de la mine ai un Soproni la halba.
Mie-mi place-n Delta!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Mar 2009, 10:15

Sile scrie:Fario, de la mine ai un Soproni la halba.
:lol: :lol: :P

pityu
veteran
veteran

permisul de pescuit pe 2009 ape pe care este valabil

Mesaj de pityu » 25 Mar 2009, 11:08

fario_nebunu ! Cred ca ma confunzi cu tabla inmultirii. Te rog suna-l la telefon pe Dl. Tarus si intreaba-l care colaborator al revistelor sale scrie cel mai corect gramatical. Daca-ti va spune numele meu, jura-i ca nu ma vei mai jignii cat traiesti tu pe lume!

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 25 Mar 2009, 11:25

domnilor, deja devine deplasata aceasta discutie!!! :evil:

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 25 Mar 2009, 11:28

care colaborator al revistelor sale scrie cel mai corect gramatical. Daca-ti va spune numele meu, jura-i ca nu ma vei mai jignii cat traiesti tu pe lume!
Esti tare pityu-le sa n-am parte... Hai bre nu-l mai stropii pa Fario cu noroi ca-i intra la branhiii.
Mie-mi place-n Delta!

Lucian-cj
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Lucian-cj » 21 Mai 2009, 19:57

Nu va suparati1 eu sunt un incepator si as vrea sa stiu si eu daca pot pescuii pe mures avand un permis anpa emis in cluj si daca mai trebuie ceva permise!

In ceea ce am citit eu din noile legi reiese ca este voie, dar tot am mai citit una alta pe forumuri si acuma nu stiu ce sa cred: ba ca ai nevoie de autoriztie de la AGSVP ba de la Romsilva!

Apropo PG cum se traduce?

Multumesc anticipat

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Mai 2009, 20:59

Poti pescui linistit pe Mures!De fapt...pe toate apele nationale ...

PG= permis de granita si este un act suplimentar(pe langa permis) care iti da dreptul sa pescuiesti pe apele care constituie frontiera de stat!Cica anul asta costa 50 de lei . :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 22 Mai 2009, 07:13

Zamfi, PGul asta unde se plateste si cat costa? La toamna vreau sa merg sa pescuiesc pe bratul Chilia si pe canalul Sireasa (langa Ceatalchioi). Anul trecut am fost nevoit sa platesc o taxa la AGVPS Tulcea de vreo 90 de lei. Nu ca ar fi mult dar vreau sa am liniste o saptamana sa nu ma streseze nimeni.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Mai 2009, 17:58

Pentru bratul Chilia cica este GRATIS si se poate lua de la Chilia Veche, de la graniceri.Printre altele :lol: Dar am sa-ti spun mai concret dupa ce ma intorc de pe Chilia ca se pare ca plec in 14 iunie... :wink: Alta taxa nu mai dau deoarece permisul ANPA este ok pentru bratele principale ale Dunarii...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

newwen
junior
junior

Permis

Mesaj de newwen » 24 Mai 2009, 10:17

Din cate stiu eu daca mergi in Delta nu trebe sa platesti nimic, doar sa mergi la Grainiceri sa-ti puna o simpla stampila.Apoi cu locurile de pescuit....ape de munte....cred ca 90% din apele din Romania sunt ape de munte :D.....Eu am vb cu inspectorul piscicol din Arad si mi-a spus ca nu pot pescui in locurile amenajate de asociatiile din alte judete, nicidecum ca nu ai voie sa pescuiesti in ape de munte

Scrie răspuns