Permisele ptr. ape de munte la asociatii nou-infiintate

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 20 Apr 2007, 08:23

Mihai
prima fraza la luare de cuvant a lui Popescu la minister a fost referitoare la faptul ca Federatia sustine neobligativitatea asocierii pentru dobandirea permisului de pescuit
nu mai vb din auzite !
D-l Trentea care era in dreapta lui popescu poate confirma ....daca nu cumva era mai putin atent la acest aspect .si m-am referit la D-l Trentea care nu poate fi acuzat de "subiectivism" in aceasta privinta .
in plus orice proiect va fi supus dezbaterii deci fiecare asociatie sau organizatie va avea prilejul sa-si spuna parerea in cadru organizat la minister .
Iar pt domnii ce au devnit atat de democratici si corecti peste noapte "pentru binele pescarilor " ii rog sa se uite putin in urma la cum au actionat in anumite circumstante .
Dintr-o data vad numai usi de biserica in pescuit ....

Pescuim in Romania ...si ...asta se vede ....(ca sa parafrazez un "clasic" in viata )
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Apr 2007, 09:12

Nu pot vorbi decat din auzite, din moment ce proiectul depus nu a fost facut public. Eu cred ca membrii federatiei aveau dreptul sa cunoasca ce proiect a fost depus in numele lor.
Inteleg ca nici tu, nici Dady, nu ati citit varianta de proiect depusa si nici nu aveti o copei a ei. Asta nu e bine deloc.
De o gramada de vreme tot astept sa aflu si care au fost hotararile AG de la ultimele doua sedinte. Din nou e liniste si nu pot intelege de ce se pastreaza secrete. Cum pot membrii federatiei sa respecte hotararile AG daca nu le sunt aduse la cunostinta? Nu pot fi multumit de modul de functionare al acestei federatii.

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 20 Apr 2007, 09:16

Reprezentantii FNPSR au declarat ca sustin neoligativitatea asocierii, insa sustin obligativitatea licentierii inainte de a se elibera permisul de pescuit sportiv-recreativ. Iar licenta sa fie atribuita in urma promovarii unui examen, dupa absolvirea unui curs de instruire organizat in cadrul asociatiilor.
Cred ca am auzit corect.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 20 Apr 2007, 10:05

Asa-i Pityu, chiar degeaba! Chiar daca s-a votat in Adunarea Generala sustinerea neobligativitatii asocierii, el are dreptul sa depuna proiect de lege care sa solicite exact contrariul!
Reprezentantii FNPSR au declarat ca sustin neoligativitatea asocierii

qed
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Apr 2007, 11:44

Dar daca una e ce "declara" si alta e ce "fac"? Daca declaratiile sunt in contradictie cu actiunile? Atunci demonstratia nu are suport!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Apr 2007, 17:39

al. trentea scrie:Reprezentantii FNPSR au declarat ca sustin neoligativitatea asocierii, insa sustin obligativitatea licentierii inainte de a se elibera permisul de pescuit sportiv-recreativ. Iar licenta sa fie atribuita in urma promovarii unui examen, dupa absolvirea unui curs de instruire organizat in cadrul asociatiilor.
Cred ca am auzit corect.
"Qued erat demonstradum" :evil:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Apr 2007, 10:27

PRECIZARE.

Licentierea a fost sustinuta de domnul Draghicescu (in nume personal) si nu este insusita de FNPSR, care si-a exprimat clar punctul de vedere la intrunirea respectiva.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 21 Apr 2007, 15:19

mai voi sunteti ca Base cu Tariceanu... Naiba mai stie omu ce sa creada!!!. Nu stiu cum li se pare altora dar apsalba mie nu imi mai inspira nimic. Nici nu-i mai pot citi topicurile.

pityu
veteran
veteran

permise de pescuit ptr ape de munte la asociatii nou-infiint

Mesaj de pityu » 22 Apr 2007, 00:18

MihaiV a scris:"Apropos, macar voi ati primit sprijinul juridic asteptat pentru problema cu autorizatiile de controlori? Sau v-ati descurcat singuri?"
Noi nu am asteptat sprijin juridic din partea lor, deoarece nu suntem membrii FNPSR. La sedintele la care am participat, am fost pe post de "invitat". Cu problema noastra de care amintesti, ne-am descurcat singuri (Multumim lui Dumnezeu!), pentru ca asa cum sustineam la vremea aceea, nu puteam fi incadrati sub nici o forma la "Uzurpare de calitati oficiale". Spre bucuria noastra, autoritatile au inteles exact ce inseamna cuvantul "uzurpare", asa ca ... dosarul a fost clasat.

RIon
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RIon » 22 Apr 2007, 09:45

pana la urma... autorizatiile RNP sunt valabile? eu am facut o cerere si acum aud ca fiind nu stiu ce proces, nu sunt valabile...?

Scrie răspuns