Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Intrati aici si cititi
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img= ... ebf67cf275
Ce ar fi sa cititi voi aici.APSHD scrie:Intrati aici si cititi
http://www.unno.ro/product_info.php?man ... 3906f098cc
http://www.ok-shop.ro/birotica_si_papet ... /id/19364/
http://www.price.ro/specificatii_fellow ... _89329.htm
Iata ca aparatele numite laminatoare nu sunt chiar asa de scumpe, folia de plastic nu este chiar asa de scumpa.
Gindirea ar trebui sa fie gratis, atunci cind nu o folosesti sa gasesti motive pentru a nu respecta legislatia.
Indivizii astia chiar ne cred prosti, si ne dau raspunsuri care s-ar putea ... sa-i coste.

- permisul laminat-plastifiat nu este o problema;
- in acest moment avem o legislatie care, fie buna sau rea, trebuie respectata;
- este inacceptabil sa raspunzi in genul : nu respect legea de astazi pentru ca am initiat deja modificarea ei ... iar dupa modificare o sa ti-o aplic pe aia noua.
Intrebarea e care ar fi caile de atac impotriva celor care-si permit sa dea astfel de raspunsuri ?
Astept sugestii pina miine (pentru ca miine vreau sa depun o sesizare la un raspuns asemanator al ANPA, pe care tocmai l-am primit) .

Nici nui de mirare ca nu vrei cartonasul rosu din moment ce ai neamuri in ASP si te cauta pe net sa-i dai o mina de ajutor spre exemplu in diagnosticarea apelor unde se pare ca te pricepi.(auzi acolo,Delta are hepatita !) Te pomeni ca ai realizat deja contactul si ai primit vreo functie asa intre neamuri ca doar se poarta acum si nu-ti mai trebuie permis.

alexis scrie:.....'''''.iei acel "permis" in mana, te uiti bine la el si citesti ce scrie pe coperta. Si atunci ai o revelatie! Scrie "carnet de membru" si asa afli ca ti-ai vizat carnetul de membru si tu inca n-ai permis deci nu poti pescui pe nici o apa din Romania!'''' ......EI NA... una buna, deci pana nu apare cartonasul nu poti pescui!!!!! daca nu vine anul asta nu pescuim deloc?????ce gluma buna de 8 MARTIE. DI LI DI LI MAKE.
Ia-o mai usurel cu jignirile!alexis scrie:mihaiv....Ia uita-te la postul unde ai scris..si ce ai scris am transcris eu????sau lasi copii la calculator,ori nu stii pe ce lume traiesti sau nu ai curajul adevarului sau jucam de-a baba oarba...sau scriii sa te afli in treaba. intrebari fara raspuns.
Daca vorbeai frumos, iti si explicam cum sta treaba si ce poti face sa pescuiesti legal.
Asa, n-am sa raspund injuriilor tale!
Uneori in afara de variantele a si b mai exista si c. Nu e vina mea ca tu nu te gandesti decat la a si b.
'''waters''' a intrebat daca poate pescui cu permis facut la agvps in tara si ca raspuns mai mult l-ai demoralizat ,cica ai vizat carnetul de membru..dar acolo e o chitanta in care scrie cotizatie pentru pescuit la ses munte s.am.d...deci omul poate pescui.si ce am scris nu e jignire,si daca omul intreaba ar trebui sa-i da-ti un raspuns destul de corect,ca asa pot sa spun si eu ca am facut permis pe gratis ca nu e greu sa minti ca doar sant pescar nu????sau e problema ca a facut la agvps si lumea e satula de acestia si nu mai scapati de ei.....sau numai unele permise sant bune si altele nu ,sau numai de la trezorerie sau de la piata....inca nu s-a nascut cel care sa ia taurul de coarne si sa faca o treaba ca lumea.peste sa fie ca permis facem noi rost de undeva.Si pescuiesc LEGAL de 25 ani cu acelasi carnetel in buzunar si n-a zis nimeni ca nu-i bun chiar daca pescuiesc pe langa casa si pesti mai mici nu capturi de pus in poza ca de..... la mine tigaia e mai mica.
Ho! Opreste-te!alexis scrie:'''waters''' a intrebat daca poate pescui cu permis facut la agvps in tara si ca raspuns mai mult l-ai demoralizat ,cica ai vizat carnetul de membru..dar acolo e o chitanta in care scrie cotizatie pentru pescuit la ses munte s.am.d...
Deci nu poate pescui! Citeste legea sau mergi si intreaba un jurist. A intrebat, i-am raspuns! Daca nu-ti convine nu e vina mea! Cum vrei sa cumperi ceva de la cineva care nu are acel obiect?
alexis,alexis scrie:'''waters''' a intrebat daca poate pescui cu permis facut la agvps in tara si ca raspuns mai mult l-ai demoralizat ,cica ai vizat carnetul de membru..dar acolo e o chitanta in care scrie cotizatie pentru pescuit la ses munte s.am.d...deci omul poate pescui.si ce am scris nu e jignire,si daca omul intreaba ar trebui sa-i da-ti un raspuns destul de corect,ca asa pot sa spun si eu ca am facut permis pe gratis ca nu e greu sa minti ca doar sant pescar nu????sau e problema ca a facut la agvps si lumea e satula de acestia si nu mai scapati de ei.....sau numai unele permise sant bune si altele nu ,sau numai de la trezorerie sau de la piata....inca nu s-a nascut cel care sa ia taurul de coarne si sa faca o treaba ca lumea.peste sa fie ca permis facem noi rost de undeva.
singura institutie abilitat prin lege sa emita permise de pescuit este ANPA,adica Agentia Nationala pt Pescuit si Acvacultura.
aceasta agentie,inca nu a tiparit permisele valabile pe anul in curs,respectiv 2009,deci permise de pescuit legale nu exista nicaieri in tara la aceasta ora.
ceea ce ai platit tu si multi altii fie catre ajvps-uri fie catre diverse alte forme asociative de pescari,nu este nimic altceva decat o cotizatie de membru la acea organizatie.
ca pe chitanta scrie altceva,e problema acelora care au emis chitanta dar si a celui care a platit.
in Romania,ca de altfel in mai toate tarile,necunoasterea legilor nu te absolva de vinovatia incalcarii lor.
deci rezumand ;
- permise de pescuit legale si valabile la aceasta ora ,nu exista nicaieri in tara.
- foarte indicata sa citesti OUG23 / 2008 ; legea 1016 / 2008 si Ordinul 753 / 2008 - sunt cele trei documente care te pot lamuri si edifica ca tot ceea ce ti s-a spus de catre ceilati membri ai forumului nu este minciuna
sunt singurele legi valide care reglementeaza pescuitul la aceasta data,dar se urmareste schimbarea lor cat de curand
ca sa te lamuresti de ce si care este miza,incearca sa te calmezi si sa iti ceri scuze fata de cei pe care i-ai jignit pe nedrept,apoi citeste cu calm cele cateva zeci de pagini pe tema acestui subiect scrise aici pe forum,dar si pe altelel de acelasi tip.
spor la citit si...........
Bai fratilor, intelegeti odata pentru totdeauna: permisul de pescuit sportiv iti da drept de pescuit, iar carnetul de membru nu. Carnetul de membru, in conditiile actuale e frectie la picioru de lemn, o simpla colectie de stampile. Faptul ca nenea care vine in control nu stie sa faca deosebirea intre sula si prefectura nu insemna ca poti pescui legal cu viza de la ajvps. Fiecare vrea sa plateasca cat mai putin pentru ca pana acum nu s-a facut NIMIC concret cu banii din cotizatii, exceptie facand probabil cateva vile si masini de lux.
Ps: a ridicat cineva permisu de la anpa sau e tot in stand-by?
Ps: a ridicat cineva permisu de la anpa sau e tot in stand-by?
Din pacate un singur lucru e clar si batut in cuie.Tara asta e satula de legi peste noapte,OUG-URI,ordinul cutare si altele care de fapt sant praf in ochi,pentru majoritatea dintre noi,Legi date azi si abrogate maine,si noi vrem sa pescuim legal....cu permis lipit in frunte sa ne vada lumea ca santem corecti.......si scuzele de rigoare.....pusca si cureaua lata ce pesti prindeam odata...amintiri peste cativa ani daca mergem in ritmul asta..permis ANPA ...sigur nu ca cei care-l tiparesc sant la gradinita si nu stiu literele INCA.