Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 05 Mar 2009, 15:27

un'fuckin'beliveble!

Tara bananiera!
near the beer

butic
junior
junior

Mesaj de butic » 05 Mar 2009, 15:53

Ramane sa isi faca fiecare balta lui!!! :D
Da sigur o sa-ti trebuiasca permis si acolo
Important e sa fi acolo!!!

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Curat murdar!

Mesaj de aditoader » 05 Mar 2009, 16:42

Citat:
"Mai mult, efectuarea platii contravalorii permisului la Tezoreria Statului, nu permite urmarirea si limitarea numarului de solicitari de permise, in concordanta cu prevederile referitoare la limitarea volumului capturilor pentru o anumita specie sau pe grupuri de specii, pe zone de pescuit..."

:roll: Nu pot sa constat decat ca Freud avea mare dreptate cand se referea la limitele prostiei...! Cel mai rau este ca la unii se pare ca a devenit si cronica...! Exista totusi si ceva adevar in citatul de mai sus: sigur se vor limita solicitarile de permise ce se vor distribui prin asociatii. Dar si mai sigur este ca va creste nr. celor care vor pescui "la negru". Acestia vor fi cei care niciodata nu si-au pus problema obtinerii vreunui permis de pescuit (adica a majoritatii celor care-i vedem pe malurile apelor) la care se vor adauga cei care nu vad cu ochi buni folosirea diferitelor tertipuri pentru a te forta sa intri intr-o asociatie.
Fir intins!;-)

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 05 Mar 2009, 17:27

Salut. Intrati aici si vedeti.
http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=268
Numai bine. Mircea13

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 05 Mar 2009, 18:37

Intr-o discutie pe care am avuto cu cei de la ANPA am fost invitat saptamina viitoare sa ridic permisele de pescuit recreativ / sportiv pentru anul 2009 de la sediul central al ANPA din Bucuresti pentru membrii APS-HD

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mar 2009, 18:44

in sfarsit o veste buna...asta inseamna ca tiparirea permiselor, aceasta sarcina grandioasa realizata de oameni curajosi sub focul inamic...riscandusi vietile , a reusit! ura! ura! ura!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 05 Mar 2009, 19:13

ce inseamna APS HD? pana la urma trebuie sa apartii de o anumita asociatie, chiar daca am platit 30 ron la trezorerie? exista o lista cu asociatiile "agreate"? nu ma pot duce direct sa-l ridic? pt zona moldovei, au ajuns permisele in teritoriu, se pot ridica den iasi, de exemplu?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 05 Mar 2009, 19:39

Daca acum conditioneaza eliberarea permisului de pescuit prin apartenenta de vreo asociatie este un abuz. Proiectul de lege propus de imbecili si sustinut de alti imbecili inca nu a fost publicat in MO.. Pana la proba contrarie a ramas un simplu proiect.

yo9fkm
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de yo9fkm » 05 Mar 2009, 20:18

sa traiti bine... e a doua postare pe acest forum dar tot nu am anteles mare lucru. acum doua zile am sunat la insp. piscicol si prima intrebare a fost daca sant la o asociatie afiliat, si conform ordinului eu sant pensionar si nu trebuie sa platesc cei 30 lei permisul dar cei de la ajvps giurgiu nu vor . trebuie sa dau taxa intreagala adica 820 lei nu stiu cu pg ce o fi /politie de frontiera cum se spune ..balamuc curat eu locuiesc la 6 km de dunare si nu ma duc la peste ca avem restrictii permis ,dar la bulgari nu e balamucul asta . o sa plec la ei si pescuesc. dupa care trec frontiera dau spaga si ajung de stau acasa . halal guvernanti. sant suparat ca nu vreau sa ancalc legea pot sa ma duc si fara permis dar nu se stie niciodata hi hi

Oblete
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Oblete » 05 Mar 2009, 20:27

salut! acum cateva minute am vorbit cu reprezentantul ANPA pe zona Bacau & Neamt referitor la eliberarea permiselor de pescuit prin asociatiile de pescari.
Ma frapat faptul cand am auzit ca indiferent daca ai achitat taxa de 30 lei la trezorerie in contul ANPA si in control vine jandarmeria,politia sau inspectorul piscicol de pe zona in cauza tot esti in ilegalitate pentru ca nu ai prezent pemisul de pescuit eliberat de ANPA.
Apoi ar mai aparea o problema: cele 3 organe de control verifica doar permisul de pescuit;dar intrarea in vigoare(apoape sigura) a OM 753 poate duce la posibilitatea de control a membrilor AJVPS a carnetelor de membru(nu e stipulat nicaieri dar de ... trageti voi concluzie)....
Pe scurt nicaieri nu este stipulat termenul de reciprocitate intre agentii de pescuit .Permisul de pescuit are reciprocitate nationala independent de orice asociatie(doar faptul ca trebuie sa fii membru al uneia pt al ridica).Dar de exemplu Jud Neamt este nu are o baza piscicola foarte bine pusa la punct spre deosebire de Bacau.Daca ridic permisul prin intermediul AJVPS Bacau nu voi putea pescui in apele a carei jurisdictie o are AJVPS Neamt si in consecinta ar trebui sa platesc 50% cotizatia de membru catre AJVPS Neamt pentru a pescui in apele din jurisdictia lor.
Deci in concluzie o mare porcarie inspectorul piscicil ,politia si jandarmeria te controleaza la permis iar personalul AJVPS la carnet de membru.
Mie si sila sa imi vizez carnetul de membru .cred ca tot amenajarile prvate vor fi tinta mea anul acesta!

Scrie răspuns