Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 19 Feb 2009, 14:51

Hip! Hip! Hip! Ura! :D :D :D
Urmatoarele cand vor fi ? :D :D :D

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Feb 2009, 15:02

DidelPro scrie:Miine ,mare sedinta mare la minister.Vin ajvps,aps .anpa si restul lumi!
Se va discuta despre "legalitatea eliberarii, permiselor de catre ANPA"
........ajvps nu se lasa ,vor monopol total!
Nu-i purta de grija ajvps-ului. Ca aici e vorba de ciolan si mai mult ca sigur o sa aiba un sustinator in fnpsr :cry: Ca daca e obligatorie asocierea cine castiga??? Chioscurile de vandut abureli (permise)
ps am spus chioscuriel pt ca sunt si asociatii cu reprezentanti care nu sustin obligativitatea asocieriii

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 19 Feb 2009, 15:43

Frate ,conform constitutiei,asocierea,nu este,alea,alea,asa ca!?

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Feb 2009, 15:52

Asocierea nu este obligatorie, dar "bajetzii jmekeri" vor sa conditioneze eliberarea permisului de pescuit de apartenenta la o asociatie de pescuit.
Nimeni nu te obliga sa te asociezi, dar daca vrei sa pescuiesti in legalitate musai sa fii "membru"
Pai de ce se chinuie sa anuleze hg 1016/2008 si altele???

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 19 Feb 2009, 15:56

dupa cate sedinte au fost ici-colo de luni sau ani de zile , si de atunci doar 2 pasi inapoi am facut .. pai poa sa fie zilnic 3 sedinte daca nici unul n-are rezultat !

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 19 Feb 2009, 16:52

DidelPro scrie:Frate ,conform constitutiei,asocierea,nu este,alea,alea,asa ca!?
:lol: Ba da. Nici nu te forteaza ei sa devi membru. Ei sustin sus si tare neobligativitatea asocierii! Singur te vei duce sa te inscrii (ca si pana acum). Daca se revine la concesionarea bazinelor piscicole naturale in forma in care s-a facut pana in 2008 precum si la eliberarea permiselor de pescuit numai prin intermediul asociatiilor, nu vei avea decat trei variante:

1. devii membru al asociatiei care administreaza respectivul bazin;
2. ramai "independent" dar o sa pescuiesti in locatii privatizate sau pe apele administrate de asociatii conform link-ului de mai jos:
http://www.caras.aaz.ro/prezentare/6381 ... SCUIT-2009
(sa ma scuze cei din Caras dar asta am gasit mai la-ndemana)
3. te faci haiduc (citeste braconier sportiv) :lol: :lol:
Fir intins!;-)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Feb 2009, 18:15

gigi 2007 scrie:adiwolf ne spune :
ca am afirmat mai sus este strict legal din punct de vedere juridic.
inca odata repet,strict legal si in spiritul si,litera legii.
sper sa intelegi asta,altfel..............sory.
- cand nu au fost tiparite rovinietele auto , circulatia nu a fost intrerupta , pe teritoriul tarii noastre si atunci nici macar nu am platit in avans...nu am avut chitanta de plata ....dar a iesit cineva pe postul tv si a anuntat ca 1-2 saptamani se poate circula fara rovinieta !!! noi avem un a4 semnat apa prin care se considera juridic , ca nu incalcam nici o lege si putem pescui fara probleme.............dar de aici pana la diverse marlanii e cale lunga.....
ok gigi,
e asa cum zici tu sau cum vrei tu.
apropo,duminica am fost la Dunare,fara permis si pg.
crezi ca daca ma prindea careva si eu le insiram ce ai spus tu sau le aratam inscrisul de care faci aducere aminte,nu zicea nimeni nimic??
eu nu cred,si iti spun sincer ca am mizat pe noroc cand am programat iesirea si mi-am asumat toate riscurile.
acuma am avut noroc,data viitoare................mai vedem :wink: :D

si tot veni vorba de rovineta auto,cea pt 2009 am cumaparato duminica dimineata la ora 04 dintro benzinarie si are valabilitate 1an intreg
de ce naiba nu se poate face si acelasi lucru cu permisele de pescuit??
chiar ma gandeam ce frumos ar fi fost sa pot sa imi cumpar si permisul de pescuit tot de la aceeasi benzinarie si sa fie valabil tot 1 an

referitor la libera asociere,nu va faceti iluzii
si aps-urile si ajvps-urile au inteles ca nu pot marja pe treaba asta dar in schimb vor sustine cu indarjire ca accesul la resursa (marea gaselnita juridico -legislativa) sa se faca numai prin intermediul asociatiilor,oricare vor fi ele.
deci vor face in asa fel incat sa te cam stergi la popou cu permisul de pescuit
ca si cum ai avea permis de conducere,masina ,dar acr-ul ar spune ca nu ai voie pe sosele ca sunt sub ingrijirea si managementul lor,sau a stiu eu cui concesionar smecher.
insa toti acestia uita cu desavarsire ca acele sosele au fost construite si din contributia ta ca cetatean al acestui stat,numai ca vezi doamne, s-a trezit acuma ca nu le mai poate gestiona si ingriji cum trebuie si vrea sa externalizeze prin concesiune aceste lucrari.
defapt o alta modalitate a unor smecheri de a face bani,bani frumosi pe spinarea statului si implicit pe a noastra,iar cei care ar trebui sa se ocupe cu adevarat de asa ceva,stau linistiti incasand salarii frumoase fara batai de cap si incearca sa ne convinga pe noi de contrariu.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 19 Feb 2009, 19:06

DidelPro scrie:Miine ,mare sedinta mare la minister.Vin ajvps,aps .anpa si restul lumi!
Se va discuta despre "legalitatea eliberarii, permiselor de catre ANPA"
........ajvps nu se lasa ,vor monopol total!
Sedinta incepe la ora 11.30 .
Voi fi si eu acolo voi incerca sa fac citeva poze pe care le voi pune pe forum.
Miza este foarte mare .Sedinta se anunta foarte tensionata .
Amanunte simbata .

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 19 Feb 2009, 19:22

Va doresc "bafta",nu ii lasati cu nici un pret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.......poate ne faci, si la :permise!!!!!!!!!!!(evident,poze)!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2009, 20:54

Azi a avut loc sedinta.
S-a venit cu o idee ''geniala'' ( a se citi AGVPSR) sa se publice OM asa cum a fost postat initial, cu obligativitatea asocierii (sau mai precis sa fi membru intr-o asociatie ca sa iei permis).
Nu stiu de ce visul vostru de a fi liberi poarta de acum numele FNPSR.

Scrie răspuns