Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 20 Feb 2009, 20:58

Idei au multi. Legile conteaza. Ramane de vazut ce va fi. Tot nu inteleg ce tot atatea sedinte, de fapt inteleg, dar mai scurtati-le d-lor ca vrem si noi sa pescuim. Legal.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Feb 2009, 21:04

Daca nu eram noi, nu mai pupati pescuit legal anul asta.Nu stiu de ce toata lumea a cerut destituirea actualului sef ANPA. Oare de ce?
In orice caz astazi s-a convins si ministerul cine reprezinta cu adevarat pescuitul sportiv. In niciun caz agvpsr. Sandramaua se clatina rau de tot. Azi mi-a picat sub lupa un contract prin care AJVPS Galati a pus **** pe lacul Brates. A uitat ca Bratesul are 2042 ha luciu de apa si in contracte a trecut vreo 300. Redeventa se platea in echivalentul a 115 kg grau stas la hectar. :D Semnatarul (unul din ei) este chiar actualul sef ANPA. Mai, sa fie!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 20 Feb 2009, 21:23

apsalba scrie:Daca nu eram noi, nu mai pupati pescuit legal anul asta.
As fi pus iconita cu plecaciunea, da nu e in lista...

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 20 Feb 2009, 21:44

apsalba scrie: Nu stiu de ce visul vostru de a fi liberi poarta de acum numele FNPSR.
de ce te miri ? intr-o lume normala, asa ar trebui sa fie ! iar FNPSR sa vrea ce vor pescarii !...
evident, asta ar insemna ca si tu sa fii pregatit psihic pentru asa ceva !... ca noi... am fi de ceva vreme !
ce zici ? esti gata? ... :D

PS: macar acu' in al 12-lea ceas ! :D
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 20 Feb 2009, 22:30

@ apsalba

"Nu stiu de ce visul vostru de a fi liberi poarta de acum numele FNPSR"

sincer nu cred ca te-a apucat dragostea fata de noi cei care doream putina libertate.Ai realizat ca pastrarea obligativitatii inscrierii in asociatii pt a avea permis poate duce la cresterea puterii AGVPS-ului in conditiile in care puterea actuala e de partea lor.Cred ca e un pic cam tirziu.Daca ai fi acceptat acest lucru acum 2-3 ani erau acum pe butuci dar nici tu nu mai aveai 40000 de membri in FN... si aveai nevoie de membri ca sa poti spune ca vorbesti in numele a "n" membri(chiar daca erau luati cu arcanu)pt a putea capata "legimitate" in raport cu institutiie statului.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Feb 2009, 00:14

apsalba scrie:........Nu stiu de ce visul vostru de a fi liberi poarta de acum numele FNPSR.
no way!!!
atata timp cat dumneata te comporti ca vatafu pe mosie,in nici un caz.
ia aminte ce spune colegul:
podosu dorel scrie:sincer nu cred ca te-a apucat dragostea fata de noi cei care doream putina libertate.Ai realizat ca pastrarea obligativitatii inscrierii in asociatii pt a avea permis poate duce la cresterea puterii AGVPS-ului in conditiile in care puterea actuala e de partea lor.Cred ca e un pic cam tirziu.Daca ai fi acceptat acest lucru acum 2-3 ani erau acum pe butuci dar nici tu nu mai aveai 40000 de membri in FN... si aveai nevoie de membri ca sa poti spune ca vorbesti in numele a "n" membri(chiar daca erau luati cu arcanu)pt a putea capata "legimitate" in raport cu institutiie statului.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Feb 2009, 08:06

@APSHD,noutati?,chiar si fara fotografii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Feb 2009, 09:05

Vreau sa mai fac odata o precizare pe care am mai facut-o si revin pentru a fi bineinteles. Nu am fost niciodata adeptul obligativitatii asocierii ci sustinatorul necesitatii asocierii liberconsimtite, ca o solutie la rezolvarea problemelor grave cu care se confrunta pescuitul in general si pescuitul sportiv in mod special. La ora actuala reprezint, nu asa cum considerati voi pescarii sportivi, ci o comuniune de persoane juridice legal constituite si aflate in componenta FNPSR, in calitate de presedinte cu atributiile stabilite de statut si de hotararile adunarii generale. Neobligativitatea asocierii este de altfel si statutata de adunarea generala a fnpsr si obligatorie de a fi sustinuta de toti cei care fac parte din federartie.
Pentru a explica faptul de ce datorita fnpsr nu mai trebuie sa va temeti de obligativitatea asocierii, va spun ca ieri s-a propus revenirea la vechea forma a OM postata pe web-ul anpa care da liber la asociatii sa dispuna de eliberarea permiselor.
La interventia noastra s-a retinut dreptul de a beneficia de permis de pescuit si pescarii care nu doresc sa faca parte dintr-o asociatie (la care, daca sunteti sinceri cu voi insiva, faceti parte doar formal, de multe ori nici cu numele, banii din pescuit disparand in neant in ultimii 20 de ani).
Ceea ce va avertizez, nu ca o amenintare, ci ca ceva serios, a fost faptul ca secretarul de stat a fost foarte receptiv la strategia pe care FNPSR o are privind practicarea pescuitului sportiv din Romania si s-a obligat sa colaboreze cu toate structurile de specialitate pentru intocmirea de urgenta a acesteia. In acest sens, pescuitul sportiv nu va mai fi ceva marginal ci va deveni o componenta serioasa in programele de dezvoltare durabila a sectorului. Asa ca amatorii de prajeli si alti sustinatori ai devalizarii resurselor acvatice vii sa aia aminte. Stati cu ochii pe noi. La unii s-ar putea sa va placa ce veti vedea.

PS Nu m-a apucat dragostea fata de nimeni si nu contati pe ea. Pe mine ma doare ce se intampla cu resusa acvatica vie si cum se alege praful de tot ce este bun in tara astra. Faptul ca tin la niste principii si la respectarea lor, nu inseamna ca sunt un satrap. Cei care ma cunosc o pot confirma.

miky,
FNPSR nu-si permite sa vrea ce vor pescarii. Are alte atributii. Are un statut si niste membri care hotarasc ce si cum. Niciodata unul ca tine care nu este in interiorul ei, ca membru, nu va putea sa-i impuna propria vointa. Asta nu inseamna ca nu va tine cont si de alte opinii. Dar nu-i va influenta deciziile care se iau democratic. Cred ca esti de acord.

Aber Ciprian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Aber Ciprian » 21 Feb 2009, 09:25

si la Dunare??????
PG?????

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 21 Feb 2009, 09:26

@ apsalba

"La ora actuala reprezint, nu asa cum considerati voi pescarii sportivi, ci o comuniune de persoane juridice legal constituite si aflate in componenta FNPSR, in calitate de presedinte cu atributiile stabilite de statut si de hotararile adunarii generale."

eu credeam ca acesta este un forum al pescarilor si problemelor lor si nu al unor persoane juridice :shock: .Oare acele persoane juridice nu sint formate din pescari?

tiganul cind a ajuns imparat prima data l-a spinzurat pe tasu .E un principiu des aplicat.In fond pescarii sint masa de manevra

Scrie răspuns